nasza_maggie 12.05.02, 14:59 no wlasnie - jak sadzicie? no bo ja uwazam ze to bzdura. i ktokolwiek tak twierdzi, klamie. Kategorycznie sie nie da. Maggie:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sylvi Re: CZY MOZNA ZYC BEZ LUDZI? IP: *.dip.t-dialin.net 12.05.02, 16:03 Ja tez nie potrafie zyc bez ludzi:) umarlabym chyba, a ja chce baaaaardzo dlugo zyc :)) Pozdrawiam :)) Sylvi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinokio- Re: CZY MOZNA ZYC BEZ LUDZI? IP: *.dip.t-dialin.net 12.05.02, 17:57 mozna, nawet czasami jest to wskazane... Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: CZY MOZNA ZYC BEZ LUDZI? 12.05.02, 20:38 hyhyhy, bez ludzi pewnie można, ale bez kobiet??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driada Re: CZY MOZNA ZYC BEZ LUDZI? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.05.02, 00:18 Pozostawiam to bez komentarza. Ręce mi opadają! Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: CZY MOZNA ZYC BEZ LUDZI? 13.05.02, 09:09 Ósmy sposób prowadzenia sporów wg dialektyki Schopenhauera: "Doprowadzić przeciwnika do złości: albowiem w złości nie jest on w stanie prawidłowo rozumować i dopilnowywać swoich korzyści. Sprowokować do złości można przez jawnie niesprawiedliwe traktowanie lub przez szykany i w ogóle przez bezczelne zachowanie się." oj driado, ma ulubiona sylfido :-))) przecież zażartowałem, jakby :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
makalina Re: CZY MOZNA ZYC BEZ LUDZI? 14.05.02, 02:47 Nie da sie. Czlowiek jest zwierzeciem stadnym , o czym przypominam wszystkim "humanistom" (to bylo wyzwisko, i to opbrazliwe). Odpowiedz Link Zgłoś
feministka0.75 Re: Chryste Panie - jak najdalej!!! 14.05.02, 19:37 Byleby było ciepło, jedzenie i jakiś Piętaszek... :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kleszczo Re: CZY MOZNA ZYC BEZ LUDZI? 14.05.02, 20:01 „Świat bez człowieka byłby chyba jednak bardziej ludzki.”- Marek Koprowski Pozdrawiam kleszczo Odpowiedz Link Zgłoś