Gość: kate1 IP: *.chello.pl 14.05.02, 23:59 he... no w zasadzie strasznie nurtuje mnie problem ludzi, których ja szukam a którzy chodzą spac przed północą hehe ... któreś z nas jest najwyraźniej nienormalne.pozdroffki ketta o północy z herbatą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: k2 Re: Ket napewno :))) IP: 80.48.111.* 15.05.02, 10:41 nie byla to herbata hi hi :))) jak znam pania hi hi ja napewno chodze o przyzwoitej porze jak przystalo na mlodzienca z diobrego domu:))) i trzymam raczki na kolderce:)))cmok dla Ciebie ket Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ket Re: Ket napewno :))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 12:52 ha ha ha młodzieńca haha dobrego domu haha rączki na kołderce ... ty mnie nie rozśmieszaj chodząca perwersjo :)))) a to naprawdę była herbatka :))) cmok ket Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k2 Re: Ket napewno :))) IP: 80.48.111.* 15.05.02, 13:43 czy pani mogla by mnie nie utorsamiac ze soba:)))) perwersja ty do mnie tak hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ket:(( bardzo piękna smutna noc o! IP: *.chello.pl 15.05.02, 23:23 no i ponownie tą drogą Cię cmokam na dobranoc :) heh co za seksowny hehehe kanał kontaktu :))) To ja sobie coś pośpiewam nim wyłączę komputer- tak na zaśnięcie ... (taka asia Nosowska) ... :))) Miej się cieplutko i miłej nocki w Opolu :) Romans petitem Wreszcie jest Czego więcej chcieć? Gwiazdkę z nieba Tanio sprzedam Niebo darmo dam Miły mój Zaśmiewają się z nas Poślij im Ognisty pocisk Drugi poślę ja Miły mój Popatrz szydzą z nas Zjedzmy wszystkich na przystanku nim przyjedzie tramwaj najświeższe doniesienia kurs funta, polityka niepotrzebna mi ta wiedza tylko ty i ta ulica czarne listy i przestępstwa popełniane w rękawiczkach białych, to nie ważne odkąd mieszkasz tu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate1 to dzisiaj na dobranoc ładny wiersz :))) Herberta IP: *.chello.pl 19.05.02, 21:23 Są tacy którzy w głowie hodują ogrody a włosy ich są ścieżkami do miast słonecznych i białych łatwo im pisac zamykają oczy a już z czoła spływają ławice obrazów moja wyobraźnia to kawałek deski a za cały instrument mam drewniany patyk uderzam w deskę a ona mi odpowiada tak - tak nie - nie innym zielony dzwon drzewa niebieski dzwon wody ja mam kołatkę od nie strzeżonych ogrodów uderzam w deskę a ona odpowiada suchy poemat moralisty tak- tak nie - nie Piękne w wykoaniu Gintrowskiego ... i bardzo do Ciebie pasuje. Cmokam dobranocnie Ketta Odpowiedz Link Zgłoś