Dodaj do ulubionych

cyt....iskierka zgasła...

15.05.02, 10:51
Kocham byc zwyczajna,
w zwyczajnym miescie
wsrod zwyczajnych ludzi...
odchodze wiec do normalnosci.
Obserwuj wątek
    • Gość: olomanol Jesli to pozegnanie.... IP: *.Veg-Physiol.Med.Uni-Goettingen.de 15.05.02, 11:22
      To pozostaje mi jedynie zywic nadzieje
      Ze czasem blask Twoj jeszcze zajasnieje
      Ze czasem, ot tak dla draki
      Wpadniesz zagadac do starej paki

Wszystkiego co najlepsze Iskierko!
      Plyn w normalnosc, a co tam :)!
      Kazdy predzej czy pozniej sie odlaczy,
      a wtedy wlasnie moze byc fajnie, tak wpasc raz na jakis
      czas, ot jak w zyciu. SPotkac sie ustalonego dnia,
      stara gwardia. He he 13-go kazdego miesiaca np. :))
      Wtedy to dopiero bedzie o czym gadac.

Jeszcze raz Cie sciskam i serdecznie pozdrawiam!

Olo
    • strefa_ciszy Re: cyt....iskierka zgasła... 15.05.02, 11:46
      Czy jest coś, co może cię zatrzymać?
      iskieruś zostań
      proszę
      M.
    • Gość: gnoza Re: cyt....iskierka zgasła... IP: 213.134.129.* 15.05.02, 11:51
      hmmmmmmm.... coz, pozostało mi zyczyc Ci wszystkiego co promieniste, najsłodsze
      i najjamusniejsze w rzeczywistości ;)))))))) Fakt nie ma to jak miły
      wiaterek "tarmoszący" włosy :)))) a i zapach kwaitów.. albo smak czerownego
      jabłka jest nie do pokonania ...ach... tak tak... czas napełnić
      badzioszek ;))))))))))))) i łyknąc troche rzeskego powietrza ;))))))))
      Uważaj na siebie i pilnuj by nigdy ten ogień w Tobie nie zgasł... :))))))))
      prog.

ps a co tam posmieje sie do Ciebie
      jeszcze ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))... i uśmiech wez ze
      soba ;))))))))))))))))
    • Gość: ania@ Re: cyt....iskierka zgasła... IP: *.man.polbox.pl 15.05.02, 13:12
      isk???????
      co to ma byc do jasnej anielki??
      nie rozumiem........qrna wy juz przestancie z tym.....
      ania nic nie rozumiejaca!!!!
    • lampka_nie_winna Re: cyt....iskierka zgasła... 15.05.02, 13:49
      Z popielnika na Czatusia Iskiereczka mruga...
      Chodz, opowiem Ci Bajeczke,Bajka bedzie dluga...

Wsiego Dobrego iskra

lampka_
      • Gość: olek_ Re: cyt....iskierka zgasła... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 13:52
        pa isk:)))
    • uma24 papatki 15.05.02, 15:16
      pa iskiereczko_obdarzająca_mnie_zielenią :)
      do usłyszenia...
    • bigott cyt....iskierka zgasła...? 15.05.02, 18:04
      po prostu nie wierze iskierko :)
      Wiem, ze znow niedlugo kolorek
      od Ciebie dostane zanim nawet powitanie
      z siebie wydusze :) Wiem...

tymczasem
      bigott
    • Gość: pinokio- Re: cyt....iskierka zgasła... IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.02, 18:46
      skierko...duzo zwyczajnych ludzi, zwyczajnego zycia wsrod nich..tego ci zyczy
      marudna Pin:-)
    • Gość: MaFik Re: cyt....iskierka zgasła... IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 19:21
      Iskierko - rzadko wpisuje się na cudze wątki. Jednak dziś to zrobię z całą
      stanowczością! Pamiętasz, kiedyś uznano Cię najlepszym opem czata gazety. Dla
      wielu ludzi stałaś się autorytetem, teraz nagle mówisz stop. Oczywiście
      rozumiem, że czat nie jest najważniejszy, ale wiedz, że Ty dla tego czata
      jesteś bardzo ważna!
    • Gość: orni Re: cyt....iskierka zgasła... IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.05.02, 19:32
      Życzę powodzenia.
      Tylko nie krzycz na tych ludzi "z krwi i kości" tak jak na mnie krzyczałaś ;)
      a zajrzyj czasem
      Pozdrowionka
      orni
    • Gość: wisia Re: cyt....iskierka zgasła... IP: 217.97.175.* 15.05.02, 21:16
      Iskierko,
      jeżeli to będzie Twoje miejsce - to niech to będzie podróż bez biletu
      powrotnego... Tego Ci właśnie życzę!
    • ewusik Re: cyt....iskierka zgasła... 15.05.02, 21:24
      Iskiereczko!
      Mam nadzieje, ze nie znikasz z jakis przykrych powodow.....
      Sama wpadam na czat od czasu do czasu, a nie tak, hm...... jak kiedys, bo
      jednak zycie w realu jest "normalniejsze" ...... :)))
      Kochana, zycze Tobie duzo, duzo zdrowka, szczescia, milosci i samych radosnych
      dni w Twoim REALNYM zyciu.
      ewelinka:)))
      cmoooooook
      ps.
      mam nadzieje, ze sie kiedys "spotkamy" na czacie:)
    • makalina Re: cyt....iskierka zgas?a... 16.05.02, 01:21
      I tak trzymaj !
      Zyj tak jak chcesz zyc, tak aby sie dobrze zyc.
      Duuuuzo szczescia !
    • Gość: Maggie Re: cyt....iskierka zgasła... IP: 212.76.37.* 16.05.02, 09:41
      Isk

No ja wiem ze zwyczjna nie jestem, ale zeby tak odrazu uciekac i pozostawiac
      mnie z tym balaganem? No wiesz.....

Maggie:)
      • fred75 Re: cyt....iskierka zgasła... 16.05.02, 10:01
        Jasne wszyscy odchodzą ,żegnaja się i wracają. Murphy tez się zegnał na
        forum ,a wracał. Ana pirania tez sie zegnała a wróciła jako qqułka. Iskierka
        tera ztez się żegna, bardzo mnie to rozbawia, bo wiem ze czat uzależnia a ona
        tu pół zycia przesiaduje wiec nie wydaje mi się by odeszła. wszak mam
        podejżenia ze ona jest tym SPARKIEM ,który się pojawił po zniknięciu
        iskierki ,ale to tylko moje domysły.
        Drodzy czatownicy nie żegnajcie sie i nie róbcie ludzią wody z mózgu ,skoro po
        zmianach nicków wracacie na czat zpowrotem ,albo sie zegnacie albo zostajecie.
        Po co ta cała gra w kotka i myszke ?! Top jest śmieszne. Pozdrawiam zawsze
        szczery do bólu Fred:)))
        • iskierka_gd Re: cyt....iskierka zgasła... 16.05.02, 14:13
          fred75 napisał(a):

> Jasne wszyscy odchodzą ,żegnaja się i wracają. Murphy tez się zegnał na
          > forum ,a wracał. Ana pirania tez sie zegnała a wróciła jako qqułka. Iskierka
          > tera ztez się żegna, bardzo mnie to rozbawia, bo wiem ze czat uzależnia a ona
          > tu pół zycia przesiaduje wiec nie wydaje mi się by odeszła. wszak mam
          > podejżenia ze ona jest tym SPARKIEM ,który się pojawił po zniknięciu
          > iskierki ,ale to tylko moje domysły.
          > Drodzy czatownicy nie żegnajcie sie i nie róbcie ludzią wody z mózgu ,skoro po
          > zmianach nicków wracacie na czat zpowrotem ,albo sie zegnacie albo zostajecie.
          >
          > Po co ta cała gra w kotka i myszke ?! Top jest śmieszne. Pozdrawiam zawsze
          > szczery do bólu Fred:)))

Fred to ze Ciebie czat uzaleznil, nie oznacza, ze kazdego uzaleznia.
          A co do spark to masz racje, kazdy kto zna angielski wie, ze "spark" to
          znaczy "iskra", szkoda tylko, ze to nie ja.
          milej zabawy fredzie ( a do szczerosci to ci niestety bardzo daleko )
        • melancho Do Freda 16.05.02, 14:41
          fred75 napisał(a):

> Jasne wszyscy odchodzą ,żegnaja się i wracają. Murphy tez się zegnał na
          > forum ,a wracał. Ana pirania tez sie zegnała a wróciła jako qqułka. Iskierka
          > tera ztez się żegna, bardzo mnie to rozbawia, bo wiem ze czat uzależnia a ona
          > tu pół zycia przesiaduje wiec nie wydaje mi się by odeszła.

Jaka szkoda, że primo ( wyjaśniam: "po pierwsze"): niektórzy jednak się z tym
          czatem nie żegnają (mimo zapowiedzi u ucichnięciu....ciekawe...rzeczywiście
          ciekawa sprawa z tym zapowiadaniem rożnych rzeczy prawda, fred ?), secundo
          (wyjaśniam : "po drugie") wciąż przychodzą, obrażają ludzi, szczególnie na
          kobietach oraz na nowo przybyłych (najłatwiej prawda?),wyjątkową satysfakcję
          znajdują w nazywaniu kogoś w sposób, w jaki dana osoba wyraźnie sobie tego nie
          życzy, sprawiają im przykrość, tchórzą przed robieniem tego przy stałych
          bywalcach, sadzą wyjątkowo słabej jakości dowcipasy z śmiejąc się z nich
          najgłośniej, w dodatku mając poczucie niczym nie skrępowanej radości "tfurczej".

Przekazuję informację: w przypadku tekstów na poziomie dna Morza Martwego moją
          metodą jest ignorowanie, w przypadku zaś ataków i obrażania kogoś w poczuciu
          bezkarności moją metodą będzie reagowanie.Dlatego powstał ten post.

wszak mam
          > podejżenia ze ona jest tym SPARKIEM ,który się pojawił po zniknięciu
          > iskierki ,ale to tylko moje domysły.
          > Drodzy czatownicy nie żegnajcie sie i nie róbcie ludzią wody z mózgu ,skoro po
          > zmianach nicków wracacie na czat zpowrotem ,albo sie zegnacie albo zostajecie.
          > Po co ta cała gra w kotka i myszke ?! Top jest śmieszne. Pozdrawiam zawsze
          > szczery do bólu Fred:)))

Na sam koniec. Fred nie znam Cię, znam tylko Twoje tu postępowanie. Ocena dotyczy
          więc tego drugiego. Wiele można zmienić.

pozdrawiam
          • Gość: Maggie Re: Do Freda IP: *.warman.com.pl 16.05.02, 23:48
            Brawo mel.
            M
    • 1maciejos cyt....iskierka zgasła ? 16.05.02, 10:41
      mhm... cześć iskierko... :))))
      ...ale zdążę jeszcze z Tobą porozmawiać? Byłoby nie fair uciec bez, chociaż
      krótkiej rozmowy.. Może zresztą wcale nie warto tak "gasnąć" ...
      Pozdrawiam ciepło. Maciek
    • iskierka_gd Re: cyt....iskierka zgasła... 16.05.02, 14:09
      Moje kochane słoneczka, będę z Wami jeszcze troszeczkę, niedługo, ale zdążymy
      się pożegnać.
      Buziaczki skarby.
      • fred75 Re: cyt....iskierka zgasła...do melancha 16.05.02, 18:32
        To prawda zgadzam się z toba w 100% dokuczam ludzią i jestem chamem itd.Jeżeli
        chodzi o dokuczanie na czacie nigdy sie nie kamufluje ,bo jestem
        charakterystyczny i nie musze przy stałych czatownikach zgrywac świetoszka.
        Dokuczam wtedy kiedy ktoś mnie irytuje. Ja sam irytuje tu ponad połowe osób.
        Ale powiem Ci cos Mel. juz niebawem sie mnie pozbedziecie i nie bede nikomu
        dokuczał, czat eróci do porzadku dziennego bedzie sielanka, ptoki bedą śpiewqać
        wiaterek wiac a zboże rosło, a Fredzia (Wredzia) juz nie bedzie, ale puki co
        jestem na czacie pozwolisz że zachowam dotychczasowe mmiejsce w loży szyderczej
        dopóki abonament na te spektakle mi się nie wyczerpie.
        Przyznaje w 100% powtarzam że jestem , burakiem bez szarych komórek i dokuczam
        ludzią. Mam nadzieje że teraz zadowoliłem wiele osób w tym ciebie drogi Melu:))
        Pozdrawiam
    • driada Re: cyt....iskierka zgasła... 17.05.02, 00:07
      Iskiereczko kochana rozumiem twoją decyzję, choć wzbudziła we mnie smuteczek i
      obawy. Odchodząc w normalność nie zapomnij proszę o kilku może "mniej
      normalnych" znajomych z czatu i nie pozbawiaj ich przyjemności rozmowy z tak
      ciepłą i serdeczną osobą jaką sama jesteś. W chwilach zwątpienia przeczytaj
      sobie poniższy tekst, będący siedemnastowieczną receptą na szczęśliwe życie
      (myślę, że nadal bardzo aktualną!): Krocz spokojnie wśród zgiełku i pośpiechu,
      pamiętaj jaki spokój może być w ciszy. Nie wyrzekając się siebie, bądż w
      dobrych stosunkach z innymi ludżmi.Prawdę swą głoś spokojnie i jasno. Słuchaj
      też tego, co mówią inni, nawet głupcy i ignoranci. Oni też mają swoją opowieść.
      Jeżeli porównujesz się z innymi, możesz stać się próżny lub zgorzkniały,
      albowiem zawsze będą lepsi i gorsi od ciebie. Ciesz się zarówno swoimi
      osiągnięciami jak i planami. Wykonuj z sercem swą pracę jakakolwiek byłaby
      skromna. Jest ona trwałą wartością w zmiennych kolejach losu. Zachowaj
      ostrożność w swych przedsięwzięciach, świat bowiem pełen jest oszustwa. Lecz
      niech to nie przesłania ci prawdziwej cnoty. Bądż sobą, a zwłaszcza nie
      zwalczaj uczuć. Nie bądż cyniczny wobec miłości, albowiem w obliczu wszelkiej
      oschłości i rozczarowań jest ona wieczna. Przyjmuj zgodnie to, co lata niosą,
      bez goryczy wyrzekając się przymiotów młodości. Rozwijaj siłę ducha, by w
      nagłym nieszczęściu mogła być tarczą dla ciebie. Lecz nie dręcz się tworami
      wyobrażni, wiele obaw rodzi się ze znużenia i samotności. Nie wątp, że
      wszechświat jest taki, jaki być powinien, a ty jesteś jego cząstką. Bądż
      uważny, staraj się być szczęśliwy!
      Z życzeniami spełnienia najskrytszych marzeń i gorącymi buziakami - driada:)
    • kejkej Re: cyt....iskierka zgasła... 17.05.02, 12:32
      bądź szczęśliwa iskierko!!
      PS. iskierki nie gasną; to nie takie proste.
    • dm_ Re: cyt....iskierka zgasła... 17.05.02, 19:02
      iskierka_gd napisał(a):

> Kocham byc zwyczajna,
      > w zwyczajnym miescie
      > wsrod zwyczajnych ludzi...
      > odchodze wiec do normalnosci.

iskiereczko....
      zawitaj do nas jednak od czasu do czasu...
      pozdr
    • Gość: lew_ Re: cyt....iskierka zgasła... IP: *.proxy.aol.com 18.05.02, 18:24
      Czy wy tu jestescie chorzy na glowe?????..jesli iskra chce na chwile od czatu
      odsapnac to zostawcie ja w swietym spokoju!!!!!!..i fred posadzac kogos o
      zmiane nika to nie ladnie ..niech kazdy robi co chce..i fred nie udawaj
      obrazonego ..i nie groz ze odejdziesz ...to jest po prostu smieszne jak sie
      dorosli ludzie zachowuja ...i mysle ze wiekszasc ludzi ktorzy tu przychodza
      szukaja ..ciepla i milosci ..ale jak jej nie znajda ..to odchodza i robia z
      tego dramaty .A nie lepiej byloby po cichu odejsc a nie robic wielkie tralala??
      P cichu sie przyszlo i po cichu powinno sie odejsc..ale w glebi duszy ten
      odchodzacy ma nadzieje ze go sie o zostanie prosic bedzie ..bykloby naprawde
      lepiej jesli by ten odchodzacy sie zastanowili co mowi ..i zrobil sobie przerwe
      w czatowaniu ...to dobrze zrobi na rozpalona glowe-:)
      lew_
    • Gość: kotka Re: cyt....iskierka zgasła... IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 19.05.02, 11:53
      Iskierus...wszystkiego naj,naj słonko:-))Wpadaj czasem...
    • kugel Re: cyt....iskierka zgasła... 19.05.02, 17:32
      Wirtualna rzeczywistość ma tą przewagę nad realną, ze po wylogowaniu sie zawsze
      można do niej wrócić. Gorzej jeśli ktoś robi logout z realnej rzeczywistości, a
      tacy ludzie też istnieją. Pozdro do pewnie juz nigdy nie spotkania MKD
    • Gość: brytyjka Re: cyt....iskierka zgasła... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 11:34
      witaj iskiereczko... hm... mozna polaczyc jedno zycie z drugim.. na pewno
      zmykasz? przeciez my tu bez ciebie nie przezyjemy ani minutki!!! jesli jestes
      pewna (hm..niech zyje h. urbanski hihihi) to cmokam cie na pozegnanie cmok cmok
      i odwiedzaj nas czasem dobrze? papapa
      ps. to, ze zmykasz, nie znaczy, ze gasniesz! slonce swieci przeciez nawet po
      zachodzie... tylko w troche innym miejscu :))))) buziaki i see you someday...
      somehow...somewhere..... :))))))))))))
      • kugel do brytyjki:)) 21.05.02, 10:48
        Choc widze, żeś z poznania, to jednak Twój nick wskazuje, iż powinnaś rzec
        niech zyje chris tarrant, zamiast hubert urbański:))))) Pozdro MKD( zebrało mi
        sie na żarty)
    • brzoza2 Re: cyt....iskierka zgasła... 21.05.02, 11:40
      Iskiereczko - są dwa swiaty. W jedynym: slowo, wyobraznia, nieograniczona
      przestrzen i nieistnienie czasu. W drugim: zapachy, dotyk, lzy, wiatr i zachod
      slonca.
      Powodzenia!!!
      • Gość: Dziub Re: cyt....iskierka zgasła... IP: *.pbk.pl / 10.0.126.* 22.05.02, 09:14
        Iskierko brakuje nam twojej normalnosci!!!!!!!!!!!!!!
        Pozdrawiam cie goraco, duzo zdrowia
        Dziub
        • iskierka_gd Re: cyt....iskierka zgasła... 13.06.02, 14:19
          Kochani!
          Chlip chlip, dzis moj ostatni dzien z Wami przed dluga przerwa, nawet nie wiem
          jak dluga, bo to nie ode mnie zalezy. Dziekuje Wam za mile slowa, a tym, co
          dodawali mi otuchy obiecuje ze wroce jak nowa i ze nic zlego sie nie stanie.
          Bede za Wami bardzo tesknic. Ci, ktorzy chca miec ze mna kontakt beda musieli
          sie zadowolic smsami, bo tylko taka bede miala mozliwosc kontaktu. Buziaczki i
          usciski dla wszystkich i do zobaczenia za jakis czas :-)))) (oczywiscie dzis
          jeszcze z Wami posiedze troszeczke, hihi)
          isk.
          • intrygujaca_intrygantka Re: cyt....iskierka zgasła... 13.06.02, 15:16
            Kolejne pożegnanie? Ale tym razem masz o jedną tęskniącą więcej. Mimo wszystko,
            nie wymyślaj mi już od najgorszych. Wracaj szczęśliwsza, Iskierko! :)))
          • Gość: PCX Re: cyt....iskierka zgasła... IP: 2.5.PRE* / 141.11.121.* 13.06.02, 15:24
            iskierus, serce mi lamiesz...
            jak Ty sie w ogole nie wstydzisz zostawiac nas wszystkich ?!?!?!
            wracaj jak najszybciej bo sie zaplacze...
            :-*
          • Gość: margit Re: cyt....iskierka zgasła... IP: *.stacje.agora.pl 13.06.02, 19:06
            No nie, wiedz, że jeszcze jedną płaczącą duszyczkę (chlip, chlip) zostawiasz na tym czato_łez_padole iskierko.
            Mam nadzieję, że czasem wpadniesz z nami pogadać tak zupełnie prywatnie (znaczy ogólnie, ale nie służbowo,
            hyhy, ale się płączę, ale to wszystko z żalu).
            Wszystkiego najlepszego iskierko :)))))
          • _aga Re: cyt....iskierka zgasła... 19.06.02, 01:11
            Iskierusssssssssss, dlugo ciebie nie znalam ale bardzo polubilam, tesknie, lecz
            wierze ze czasenm do nas zerkniesz, cmokuski Kochana....
            • kugel Re: cyt....iskierka zgasła... 19.06.02, 02:14
              Jeśli wczoraj było Twoje święto - to wszystego najlepszego, a jeśli nie to
              również:)))
          • ruda_olivka Re: cyt....iskierka zgasła... 26.06.02, 20:03
            I tak zaczyna sie zabawa w ciuciubabke ..pozegnalam z zyciem wirtualnym a
            wracam jak bumerang hihihih Iskierko zastanow sie czy warto bylo zakladac ten
            watek od tych slow....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka