Dodaj do ulubionych

Szukam obsady do Wiedźmina

IP: *.umcs.lublin.pl 18.05.02, 12:07
Ogłaszam nabór kandydatóe do zagrania w amatorskiej wersji adaptacji powieści
Andrzeja Sapkowskiego. Do obsadzenia są wszystkie głowne rolę, kandydatów może
zgłaszac każdyi, i każdego może zgłośić, bez powiadomienia go o tym.
Zastrzeżenie osoba zgłoszona musi być bywalcem czatu Wyborczej.

Pozdrawiam,
Murphy.
Obserwuj wątek
    • Gość: ania331 Re: Szukam obsady do Wiedźmina IP: *.umcs.lublin.pl 18.05.02, 12:49
      A dlaczego tyle błedów w tym ogłoszeniu?
      • Gość: Murphy Re: Szukam obsady do Wiedźmina IP: *.umcs.lublin.pl 18.05.02, 13:20
        Bo szybko pisałem strasznie i niechciało sie sprawdzać ortografii.
      • Gość: Murphy Re: Szukam obsady do Wiedźmina IP: *.umcs.lublin.pl 18.05.02, 13:22
        Rola krasnoluda Zoltan Chinvaya została przydzielona Lolkowi.
    • nonstop Re: Szukam obsady do Wiedźmina 18.05.02, 13:03
      hyhyhy
      no to jako krasnoluda Zoltana proponuję obsadzić Lolka.
      (w szkarpecie na głowie hyhy)
      • Gość: Lolek Re: Szukam obsady do Wiedźmina IP: 213.77.78.* 19.05.02, 12:50
        nonstop napisał(a):

> hyhyhy
        > no to jako krasnoluda Zoltana proponuję obsadzić Lolka.
        > (w szkarpecie na głowie hyhy)

Protestuje. Nie mam brody i zdolnosci aktorskich nawet do takich prostych czynnosci jak przeklinanie oraz
        smarkanie przez nos. A juz na pewno nie potrafilbym odrabac komus leb i naszczac do gardla:) No i w gwinta
        grac nie potrafie.
        Prosze zaoferowac mi inna role.
    • mian Re: Szukam obsady do Wiedźmina 18.05.02, 13:17
      A czy sa jakies role drugoplanowe ? Bo napisales ze tylko glowne ? ;-)Ja bym na
      jakiegos potwora chetnie sie zalapal ;-)))))))

chol
      • Gość: Murphy Re: Szukam obsady do Wiedźmina IP: *.umcs.lublin.pl 18.05.02, 13:20
        Jasne ze sa, wymien tylko potfora i juz.
        • Gość: qqłka Re: Szukam obsady do Wiedźmina IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 13:29
          ja tez chce zagrać , ja też, ale prosze role bez łuski (olo mnie obsadza w
          dramatach albo jako piranie albo jako syrenke) jeśli mogę wolałabym nie grać
          smoka, dziękuje
          qq
          • Gość: Murphy Re: Szukam obsady do Wiedźmina IP: *.umcs.lublin.pl 18.05.02, 13:34
            Role wiedżmina dostał z mojego nadania klesczo.
    • Gość: Murphy Re: Szukam obsady do Wiedźmina IP: *.umcs.lublin.pl 18.05.02, 13:39
      Rola Renfri przypada kukułce.
    • Gość: Murphy Re: Szukam obsady do Wiedźmina IP: *.umcs.lublin.pl 18.05.02, 13:40
      Rolę JAskra przydzielam nieskromnie sobie.
    • Gość: Murphy Re: Szukam obsady do Wiedźmina IP: *.umcs.lublin.pl 18.05.02, 13:42
      Rola wiece oświeconej ksieznej Henrietty przypada w udziale naszej niocenionej
      Fonfe
    • mian Re: Szukam obsady do Wiedźmina 18.05.02, 13:42
      ale przyspieszenia dostales ;-)))))))))))

chol
    • kejkej Re: Szukam obsady do Wiedźmina 18.05.02, 16:28
      Merigold to kruffka! hihih
    • Gość: Maggie Re: Szukam obsady do Wiedźmina IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 18.05.02, 16:52
      Ja, ale tylko w roli rezysera.

Maggie:)))))))))))))
      • Gość: Murphy Re: Szukam obsady do Wiedźmina IP: *.umcs.lublin.pl 19.05.02, 11:24
        Reżyseruje ja, koniec kropka :-)))
    • Gość: :))) Re: Szukam obsady do Wiedźmina IP: *.chello.pl 18.05.02, 17:04
      hehehe ja mogę być Zerrikanką bo lubię knajpiano-wannowe swawole :)
      • Gość: Murphy Re: Szukam obsady do Wiedźmina IP: *.umcs.lublin.pl 19.05.02, 11:25
        Dostajesz więc rolę Zerrikanki, ale ujawinij się bo nie będę wiedzial gdzie
        mam posłać scenariusz :-)))).
        • Gość: stil :)) Re: Szukam obsady do Wiedźmina IP: *.chello.pl 19.05.02, 19:11
          Murph najpierw mi powiedz heehhheee kto dostanie rolę Borcha Trzy Kawki cobym
          wiedziała z kim się bzykać będę zaszczyconą cmok
    • nonstop Re: Szukam obsady do Wiedźmina 19.05.02, 13:08
      Ok, to ja z racji umiejętności wciskania kitu wybieram rolę dopplera Tellico
      Lunngrevinka Letorte. W skrócie Penstock. Ale możecie mówić na mnie Dudu.
      :-)))

nonstop zdopplerowany
      • Gość: Murphy Re: Szukam obsady do Wiedźmina IP: *.umcs.lublin.pl 19.05.02, 13:30
        NOn otrzymuje role mimika bez dwóch zdań.
    • rok1978 Re: Szukam obsady do Wiedźmina 19.05.02, 13:16
      Ja tam nie wiem, ale Mors jest podobny do Wiedźmina :))) Przynajmniej kolor
      włosów ma odpowiedni.
      Ps. chyba się nie obrazisz? :))
      • Gość: Murphy Re: Szukam obsady do Wiedźmina IP: *.umcs.lublin.pl 19.05.02, 13:34
        Role WIedzmina dostaje kleszczo, troche die go podrasuje i bedzie jak ulał.
      • Gość: Mors Re: Szukam obsady do Wiedźmina IP: 217.11.129.* 19.05.02, 16:39
        Przepraszam ale o co chodzi ? :-)))

Mors
    • nonstop Re: Szukam obsady do Wiedźmina 19.05.02, 18:55
      No dla morsa chyba najlepsza byłaby rola wójta Caldemeyna hyhyhyhy
      :-)))
      • Gość: Murphy Re: Szukam obsady do Wiedźmina IP: *.umcs.lublin.pl 20.05.02, 08:13
        Non , ale wypadało by uzasadnic dlaczego rola wójta, a nie naprzykład strażnika
        Nosikamyka????
    • feministka0.75 Re: Szukam obsady do Wiedźmina 20.05.02, 07:32
      Ze względu na osobę od której zależy przydział ról o Yennefer czy Milvie nie
      mam co marzyć.
      Na Ciri - jam za stara,
      na jej babkę - jeszcze za młoda
      Mistle! Twarda baba - ale za dużo scen łóżkowych - odpada.

No cóż tedy rola Płotki mi się ostała - też niepokorna :)))

Mam jeszcze malutką uwagę.
      Ania-pirania to prawdziwa Fringilla Vigo.
      Drobniutka ciemnowłosa czarodziejka.
      Nie jeden w wyobraźni siedzi z nią w ciemnej starej bibliotece wśród
      zakurzonych ksiąg i przewraca stronnice "Uwag o śmierci..."
      (W końcu można zrobić wszystko na styl amerykański, ponaciągać historię, aby
      połączyć obie role :))

Pozdrawiam
      Fem 3/4

• Gość: Murphy Re: Szukam obsady do Wiedźmina IP: *.umcs.lublin.pl 20.05.02, 08:11
        Sztuka, u mnie jest obecnie na pierwszym miejscy, i nie maja nanią wpływu żadne
        moje jaskiniowe przekonania, mozna zgłościc własną kandydaturę na jedną z tych
        ról ( to jest Yennefer czy Milvy) i byc może się ją dostanie.

Pozdrawiam,
        Murphy
    • Gość: Murphy Re: Szukam obsady do Wiedźmina IP: *.umcs.lublin.pl 20.05.02, 08:13
      Rolę czarodziejki Fringilli VIgo otrzymuje Ania pirania. heheehhehehehehehhe
    • nonstop Re: Szukam obsady do Wiedźmina 20.05.02, 08:20
      Murph,
      zrób jakieś podsumowanie obsadzonych ról albo cóś :-)))
      a co do Morsa, hyhy, to gdzieżbym śmiał w roli tak niskiej proweniencji osoby
      jak Nosikamyk Go obsadzać.
      Zasługuje przynajmniej na Wójta!
      pzdr
      noncoppola
    • spyrus Re: Szukam obsady do Wiedźmina 20.05.02, 08:48
      Podsumowanie to bedzie na koncu tygodnia jak uda obsadzic mi sie wiecej rol.
    • Gość: Lolek Re: Szukam obsady do Wiedźmina IP: 213.77.78.* 20.05.02, 08:48
      Ja w dalszym ciagu protestuje:)
      • nonstop Re: Szukam obsady do Wiedźmina 20.05.02, 08:50
        Lolek, chyba nie chcesz być żyrytwą?
        hyhyhy
    • kejkej Re: Szukam obsady do Wiedźmina 21.05.02, 11:34
      murph co z rolą triss dla kruffki?
      • Gość: Murphy Re: Szukam obsady do Wiedźmina IP: *.umcs.lublin.pl 21.05.02, 11:52
        Rola triss MErigol została przyznana ze wzgłedu na cechy amis :-))))

Pozdrawiam,
        Murphy Tarantino :-)))
        • paiha Re: Szukam obsady do Wiedz´mina 21.05.02, 12:43
          Murphy, wlosow do pasa co prawda nie mam:)), ale krzyknac potrafie, ze
          ho ho!! Czy moge usmiechnac sie o role Pavetty?:)) Albo...
          Murphy, a masz juz asystentke??? Bo jesli nie to....Pavette sobie daruje:)))
          Buziaki podekscytowane od Paihy:)
          • Gość: Murphy Re: Szukam obsady do Wiedz´mina IP: *.umcs.lublin.pl 21.05.02, 16:48
            Nie ma sprawy masz rolę PAvetty i etat asystenki w jednym :-)))).

Pozdrawiam,
            Murphy
            • Gość: qqłka Re: Szukam obsady do Wiedz´mina IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 21:33
              murphy
              ty robisz jakieś oszczędnościowe praktyki, niedługo powiesz że mamy sprzątać
              po sobie i jeszcze robić dekoracje, o robieniu tobie kawy nie wspomnę,
              czy to się godzi bo jak mawiałeś obowiązuje jedna nedzna pesyja????
              zdziwiona qqłka
              • Gość: Murphy Re: Szukam obsady do Wiedz´mina IP: *.umcs.lublin.pl 22.05.02, 08:54
                A co jesteś może zazdrosna o tą posadę asystentki, nie ma sprawy w takim razie
                zrobimy konkurs, na to stanowisko.

Pozdrawiam,
                Murphy
        • kejkej triss merigold 22.05.02, 09:14
          to skandal murph, skandal! kruffka ma dostac role triss! jest idealna
          kandydatka! jesli sie nie zgodzisz zwiazki zawodowe masz na glowie... kejvrrrr
          • kex Re: triss merigold 22.05.02, 09:24
            kejkej napisał(a):

> to skandal murph, skandal! kruffka ma dostac role triss! jest idealna
            > kandydatka! jesli sie nie zgodzisz zwiazki zawodowe masz na glowie... kejvrrrr

właśnie - murph!
            dlaczego kruffka nie ma jeszcze tej roli!!!!
            (do jasnej cholery!)

pozdrawiam
            kex

ps. kejkej:
            - dzieki :-)
            • Gość: qqłka groźba IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 10:00
              no oczywiście że jestem zazdrosna,
              i nie przepusze tak łatwo roli twojej osobistej asystentki
              murphy miej się na baczności bo jeśli nie to podrzyce ci jajaka, a potem
              zostawie się na pastwe ani_pirani

twoja qq
              • Gość: qq Re: groźba IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 10:36
                • Gość: qq Re: groźba IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 10:38
                  chciłam sprostować że :zostawię cię na pastwę ani_pirani
            • Gość: Murphy Re: triss merigold IP: *.umcs.lublin.pl 22.05.02, 12:01
              W imieniu wytwórni i swoim własnym chciałbym oświadczyć że nie dam się
              zastraszyć, rolę będą tak jak przydzieliłemi nie inaczej, a jak się nie podoba
              to filmu nie będzie, nie zostaniecie gwazdami i nie nominuja was do oskara
              kaczek lwow niedziwedzi i co tam jeszcze rozdaja, i palma tez wam nie odbije.

Z powazaniem,
              Murphy Tarantino.

P.S
              A tak wogole zeby rozstrzygnac czy sie nadaje do roli to musze wiedziec jak
              wyglada, co do osoby ktora role dostala to nie ma zadnych watpliwosci :-))))
          • Gość: Murphy Re: triss merigold IP: *.umcs.lublin.pl 22.05.02, 11:55
            NIe odpowiadam , role Merigold Triss doslala amisi koniec kropka
            • kejkej Re: triss merigold - TYLKO Kruffka!!!!!!!!!!!!!!!! 22.05.02, 13:01
              O kurka teraz to mnie rozzłościłeś Murph! Tylko Kruffka może dostać tę rolę
              koniec kropka. Masz na pieńku ze Związkami! Na początek się oflagujemy. Zgodnie
              z procedurą.
              PSSS. Amisi bez obrazy:-)
              Pozdrawiam kejvrrrr
              • kejkej Re: triss merigold 22.05.02, 13:44
                dobra Murphy. rezygnuje bo kruffka nie chce być gwiazdą a kej przedobrzył...
                pozdrawiam:(
                powodzenia Amisi!
                • kleszczo Decyzja należy do mnie ... 22.05.02, 13:53
                  Witam
                  Właśnie dowiedzialem się, że mam zagrać w jakimś przedsięwzięciu ... No dobra.
                  Proszę się nie denerwować, jako główna gwiazda filmu - to ja będę ostatecznie
                  podejmował (w porozumieniu z Murphy - Murphy 45% ja 55%:))) decyzję kto
                  dostanie jaką rolę.
                  Jest również pewne zapotrzebowanie na osoby towarzyszące dla głównej gwiazdy -
                  czyli chyba mnie :))))) Poszukujemy masażystki, fryzjerki, Pani do
                  konwersacnji, oraz bardzo osobistej asystentki. Wszelkie porpozycje proszę
                  zgłaszać do Murphiego.
                  Pozdrawiam
                  Kleszczo vel Wiedźmin :)
                  • Gość: Murphy Re: Decyzja należy do mnie ... IP: *.umcs.lublin.pl 22.05.02, 15:31
                    Chyba Ci palma( ta z cannes ) do glowy uderzyła, Ty się masz scenariusza i
                    scenopisu uczyć, gwaizdą to bedziesz dopiero. A jak zaczniesz stawiać warunki
                    to się znajdzie nowego wiedźmina :-)))

Pozdrawiam,
                    Murphy Tarantino.
                    • kleszczo Re: Decyzja należy do mnie ... 22.05.02, 16:10
                      Murphy Ty nie zapomniaj kto tu jest producentem i kto finansuje to przyszłe
                      arcydzieło. Reżysera też można zmienić :))))

Pozdrawiam palmowo
                      Kleszczo
                    • Gość: Paiha Re: Decyzja nalez˙y do mnie ... IP: *.hfp.com.pl 22.05.02, 20:32
                      Murphy, Mistrzu:), by uniknac ryzyka o wysokim stezeniu sodu:) proponuje,
                      by Wiedzmin byl animowany:)))
                      Serd
                      Paiha

• kleszczo Re: Decyzja nalez˙y do mnie ... 22.05.02, 22:37
                        Zazdrość o główne role osiągnęła zenit:)))))))))))))
                        Pozdrawiam
                        Kleszczo
                        :)))))))))))))))))))))))))))))
                    • Gość: amis Re: ale o co chodzi?? IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.05.02, 10:41
                      Tak sobie siedzę, czytam i bardzo dziwię, że moja skromna osóbka wywołała takie
                      zamieszanie..Murph dziękuje bardzo za przyznanie roli:))
                      Pozdrawiam Am:))
                      • kejkej Re: ale o co chodzi?? 23.05.02, 15:10
                        no wiesz amis jesteś wszak gwiazdą:-)))) Pozdrawiam! kej
                        • kejkej Re: ale o co chodzi?? PSSSSSSSSSSSSS 23.05.02, 15:12
                          PSSSSSS: a zamieszanie wywołałem ja; niechcący i trochę nadmiarowo za co
                          przepraszam:-))) kej
                        • Gość: amis Re: ale o co chodzi?? IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.05.02, 08:32
                          kejkej...ja gwiazdą?? hmm bardzo to milutkie hihihih, ładnie powiedziane, tylko
                          do gwiazdy filmowej to mi daleko,chyba że do gwiazdki z nieba:)))
                          pozd. Am
                    • Gość: amis ale o co chodzi?? IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.05.02, 10:43
                      chyba miało być bez re:))) hihiih
                      Pozd. Am

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka