zedka 08.02.05, 10:03 Nie wolno wstrzymywać gazów! Niewypuszczone unoszą się do mózgu i stąd się właśnie biorą posrane pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feministka0.75 oh... zeby to bylo takie proste 10.02.05, 13:28 Na gazy wystarczy majeranek. Lyzeczka i popic woda. Na glupote niestety nie ma lekarstwa buziaki Fem3/4 Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: Motto Roku! 21.03.05, 18:26 Nie należy przedłużać gry wstępnej! Przedłużanie może skrócić Odpowiedz Link Zgłoś
1maciejos Lotto Roku! 21.03.05, 18:38 Nie wolno wstrzymywać moczu! Niewypuszczony opada w stopy i stąd się właśnie bierze ciężki chód i brak polotu Odpowiedz Link Zgłoś
kaszanka.w.aerozolu Re: Lotto Roku! 21.03.05, 21:31 1maciejos napisał: > Nie wolno wstrzymywać moczu! szumuuuuuuuuuuuuuu a w kinie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
1maciejos Re: Lotto Roku! 21.03.05, 22:41 w kinie.. w kinie to nie tyle wypada, co wręcz nada.. ;-))) zaklepano Odpowiedz Link Zgłoś
olek Re: Motto Roku! 21.03.05, 21:22 po co trzymac bąka w dupie niech polata po chałupie dyg kurtyna to bylo żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: Motto Roku! 21.03.05, 21:29 olek napisał: > to bylo żałosne nie żałosne jeno góralskie:) góralskie fajne są:) kupiłem se jeża do kieszenim schowoł com sie skoorwysyna potem nawyjmowoł heeeej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
1maciejos Re: Motto Roku! 21.03.05, 22:40 olek napisał: > niech polata po chałupie to jest prawdziwe lotto roku ;-)))) jak dla mnie ful wypas motto Odpowiedz Link Zgłoś
doopka Re: Motto Roku! 23.03.05, 19:19 olek napisał: > po co trzymac bąka w dupie > niech polata po chałupie > > dyg > kurtyna > to bylo żałosne ee tam, zalosne zaraz. a to znacie? Wyróżniamy cztery smrody: Bąbelkowo – Kąpielowy Cichy Bzykacz Fotelowy Podkołdernik Jadowity I Armatnik Pospolity -- :) Odpowiedz Link Zgłoś
afrrrodyta Re: Motto Roku! 01.01.06, 19:23 ...widzę że bąkologia stosowana święci triumfy... Odpowiedz Link Zgłoś
blumen1 Re: Motto Roku! 28.03.05, 13:18 olek napisał: > po co trzymac bąka w dupie > niech polata po chałupie > > dyg > kurtyna > to bylo żałosne Nadmienie w kwestii jak powyzej: Klamie kto twierdzi,ze nie pierdzi Odpowiedz Link Zgłoś
iga53 Do Olka (choc nie tylko) 30.03.05, 14:12 O, żebym dożył tej pociechy, żeby moje motto trafiło pod strzechy! Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 pozwólcie, że zacytuję 23.03.05, 18:58 "Wiosna idzie, świeci słońce chyba sobie konia strącę." Odpowiedz Link Zgłoś
zedka Re: pozwólcie, że zacytuję 24.03.05, 10:27 Entliczek, petliczek czerwony stoliczek na kogo wypadnie temu raczka odpadnie. pozdr:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 Re: Motto Roku! 31.03.05, 00:28 "O, żebym kiedy dożyła pociechy, gdy ktos internet wywali spod strzechy." /moje/ Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: Motto Roku! 31.03.05, 07:12 Niezajmuj się cudzymi błędami, Ale napraw swoje. Zacząć jest łatwo, Wytrwać jest sztuką. Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: Motto Roku! 31.03.05, 22:43 "Kultura jest skarbem, ale utożsamianie się z kulturą jest więzieniem. Przekonanie od wyższości swoich poglądów nad poglądami innych ludzi jest przejawem lęku. Traktowanie wyborów innych na równi z własnymi jest miłością. Kiedy kochasz, możesz nadal pozostać w grupie, ale nie stanowi ona dla ciebie fortecy. Twoja płeć i historia stają się jedynie ubiorem, który zakładsz, ale nie stanowią o tym, kim jesteś." L.F. & G.Z. Odpowiedz Link Zgłoś
blumen1 Re: Wichrowym 01.04.05, 20:14 wichrowe_wzgorza napisała: > "Kultura jest skarbem, ale utożsamianie się z kulturą jest więzieniem. > Przekonanie od wyższości swoich poglądów nad poglądami innych ludzi jest > przejawem lęku. Traktowanie wyborów innych na równi z własnymi jest miłością. > Kiedy kochasz, możesz nadal pozostać w grupie, ale nie stanowi ona dla ciebie > fortecy. Twoja płeć i historia stają się jedynie ubiorem, który zakładsz, ale > nie stanowią o tym, kim jesteś." > L.F. & G.Z. Ales dala motto,az trudno dojsc o co w nim chodzi.krocej i konkretniej plizzz Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: Blumenowi 01.04.05, 20:31 Nie mam zamiaru streszczac tego, nawet dla Ciebie:) Wcale nie musisz tego rozumieć, ani nawet przyjmować do siebie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
blumen1 Re: Motto Roku! 01.04.05, 20:30 Powiedzcie mi ludzie,bo nie wiem niestety czy zyc mam z kobieta czy zyc bez kobiety.pytalem w lecie pytalem w zimie a ludzie mowa:kiedys ci minie. Odpowiedz Link Zgłoś
sta.viator Re: Motto Roku! 03.04.05, 20:55 zedka napisała: > Nie wolno wstrzymywać gazów! > > Niewypuszczone unoszą się do mózgu > i stąd się właśnie biorą posrane pomysły. Niesmaczne i świadczy o prostocie umysłu. Czy autorka zastanowiła się, czemu to niby ma służyć? Odpowiedz Link Zgłoś
zedka Re: Motto Roku! 04.04.05, 08:44 Jesli ktos nie zauwazyl to informuje, ze to byl zart. Jednym sie on spodobal i ich rozsmieszyl, drugich nie, co jest zupelnie normalne. Jesli wszystko, drogi sta.viatorze, bierzesz tak na powaznie, to bardzo Ci wspolczuje. Pozdrawiam zedka Odpowiedz Link Zgłoś
corpus_delicti Re: Motto Roku! 04.04.05, 15:05 a tory się kładzie a nie stawia, dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
zabi_odbiornik Re: Motto Roku! 04.04.05, 16:35 Japso jest gupie, to ma gupie mottocykle:) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: Motto Roku! 22.04.05, 18:26 Nie należy wstrzymywać łez -- Redukowanie ekspresji emocjonalnej prowadzi do zaparcia się naszej własnej ludzkiej natury Zimbardo Odpowiedz Link Zgłoś
blumen1 Re: Motto Roku! 29.04.05, 01:28 Zamiast używać powszechnie stosowanego określenia:puścić pawia można: objawić treśc żołądka. też dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: Motto Roku! 29.04.05, 11:50 runek napisał: > literaci do laptopów a runki do runa?? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: Motto Roku! 29.04.05, 14:05 runki do run, Oldziak, DO RUN!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Motto Roku! 03.06.05, 13:52 Odważni nie żyją wiecznie, ale ostrożni nie żyją wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Motto Roku! - appendix 03.06.05, 13:54 Nieżywi nie żyją na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: Motto Roku! - appendix 03.06.05, 14:12 oldpiernik napisał: > Nieżywi nie żyją na pewno. a wszyscy na pewno będą nieżywi ergo wszyscy na pewno nie zyja ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: Motto Roku! 29.12.05, 22:42 Człowiek genialny nie myli się; jego pomyłki są zamierzone, są bramą prowadzącą do odkryć. James Joyce Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: Motto Roku! 30.12.05, 04:00 Jedynym ograniczeniem jest twoja wyobraźnia. Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: Motto Roku! 30.12.05, 07:05 tfu.tfu napisała: > Jedynym ograniczeniem jest twoja wyobraźnia. .............................. Kto umie czytać, posiadł klucz do wszelkich czynów, do nieprzeczuwalnych możliwości, do upajająco pięknego, udanego i sensownego życia." Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: Motto Roku! 30.12.05, 13:17 lubie.pomponiki napisała: > Człowiek genialny nie myli się; jego pomyłki są zamierzone, są bramą > prowadzącą do odkryć. tjaaa, własnie sie okazało, że Einstein nawet jak mówił, że sie mylił, to mial racje, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: Motto Roku! 30.12.05, 14:44 Hippolicie, sam Einstein celniej nie reepościł rzępoląc na skrzypeckach w odpowiedzi na pracę Kosmosu. Pozwolę sobie więc tylko zacytować, mottając już noworocznie::))) "Zważ, o Parto, iż w trzech światach ogromnych nie masz nic,co bym pełnić miał,nic co bym osiągnąć mógł,a jednak działam niezmiennie wciąż. A gdybym w tym działaniu nie trwał, czujnie i niezmordowanie, ludzie by wszędzie poszli za moim przykładem, o Parto. I światy zgasłyby wszystkie, gdybym Ja nie działał; chaos i bezład sprowadziłbym na ziemię,Warn pomieszanie i zagładę ludzkości." Bhagawadgita. Kaa.ncjonał Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: Motto Roku! 30.12.05, 17:39 hipku, gdzie takiemu ajnsztajnu do Ciebie, no gdzie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: Motto Roku! 31.12.05, 17:44 no coz, Pomponiu, w przeciwienstwie do niego - ja zyje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: Motto Roku! 31.12.05, 18:35 uwielbiam tę scenę z "Ziemi obiecanej" Wajdy, kiedy Halpern (Włodzimierz Boruński) na pogrzebie Bucholca :)) -- kocham kino Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: Motto Roku! 30.12.05, 07:02 "Jak wiele musimy powiedzieć, by nas usłyszano w chwili, gdy milczymy" --Elias Canetti Odpowiedz Link Zgłoś
nanai11 Re: Motto Roku! 31.12.05, 18:14 Ogólnie nie boje sie smierci ale jak już przyjdzie to wolałabym nie byc w poblizu.... Odpowiedz Link Zgłoś
zwinna.zbroja Re: Motto Roku! 31.12.05, 19:07 "życie ma w dupie to, czego od niego chcemy" mój znajomy buddysta parafrazując Joko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
t_waits Re: Motto Roku! 01.01.06, 21:55 gdyby to było takie proste wystarczyłoby znaleźć DUPE cytując przemądrzałą znajomą:) Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: Motto Roku! 01.01.06, 22:26 zupełnie nie rozumiem co mają bąki do DUPY i dlaczego do tego z wielkiej litery Ta dupa. Tomie mam prośbę, jak cytujesz... używasz nazwiska autora?:)))Ciekawa jestem bardzo jakąż to dupę "złotoustą" miała na myśli autorka cytatu. Kaa.thmandu Odpowiedz Link Zgłoś
t_waits Re: Motto Roku! 02.01.06, 10:07 kaa.lka napisała: > zupełnie nie rozumiem co mają bąki do > DUPY i dlaczego do tego z wielkiej litery > Ta dupa. No cóż, do przeprowadzania wykładów fizjologicznych nie jestem kompetentny, więc sobie odpuszczę. No, dupa która miałaby w sobie to czego chce od życia,zasługiwałaby na bardzo duże litery. Póki co nie znam na tyle anatomii życia, żeby precyzyjnie wskazać miejsce gdzie jest jego dupa:) > Tomie mam prośbę, jak cytujesz... używasz nazwiska autora?:)))Ciekawa jestem ba > rdzo > jakąż to dupę "złotoustą" miała na myśli autorka cytatu. Na tyle bliska i skromna znajoma, że obiecałem nie używać cudzysłowu i nazwiska:) > Kaa.thmandu t_waits Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: Motto Roku! 02.01.06, 19:15 Nic jak ta żywa i śmiała kon_cepcja.. <dupa rzyci_a jego> urzekła mnie, a nawet uwiodła. Kaa.rkas Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: Motto Roku! 01.01.06, 16:39 w obliczu postu oranje zastanawiam sie nad otwarciem szpitala dla peryferii ;-) --- z Nowym Rokiem, nowym tokiem Odpowiedz Link Zgłoś
zwinna.zbroja Re: Motto Roku! 02.01.06, 00:48 popieram szpital, ale musi byc unetowiony i z jedzeniem dla wegetarian oraz wanną z hydromasażem, palarnią, pijalnią wódy i takimi tam, jak wiadomo, niezbędnymi przybytkami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
turms.niesmiertelny Re: Motto Roku! 02.01.06, 08:27 i oczywiście SPA, (w ZakopanYm) hyhy Odpowiedz Link Zgłoś