binka 11.02.05, 15:40 dzień przed, dzień po zawsze i wszędzie tu i tam tego i owego spełnienia pełnego z serdecznościami i całusami :-* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
senne_marzenie Re: Dla Pikusia :-) 11.02.05, 16:11 nie wiem co maj law dzis swietuje (i przepraszam za te ignorancje), ale cokolwiek by to bylo, to :* :* :* :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: Dla Pikusia :-) 11.02.05, 17:00 nie wiem co pikus!:) dzis swietuje (i przepraszam za te ignorancje), ale cokolwiek by to bylo, to :* :* :* :)))) -- Na Wielkiej Pohulance, w Wilnie, pod numerem 16 mieszkał niejaki Pan Piekielny Ajar Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 w nawiązaniu do tytułu pewnego filmu (franc.) 11.02.05, 16:19 Zamiast kwiatów czy innego zielska, dla Ciebie, Pikusiu, z okazji wiadomo jakiej :). Miało być via e-mail, ale skoro już jest taki wątek...:) Więc: 1. Aby każdy ewentualnie popełniany przez Ciebie błąd był co najwyżej śmiesznym lapsusem, a nie jakąś tam życiową pomyłką. 2. Aby szef dostrzegał w Tobie same zalety, a nie jakieś wyimaginowane wady. 3. Aby życie było dla Ciebie sennym marzeniem. 4. Żeby drabinka kariery nie była nigdy dla Ciebie zbyt stroma. 5. Aby wróżka Los usuwała Ci spod stóp nie tylko eratyki ale także zwykłe kamienie, pozostawiając ewentualnie małe sympatyczne kamysie :) 6. I żadnej prowizorki - stałości na każdym polu! 7. Na sobotni wieczór zaś - martini z oliwką (czy co tam lubisz najbardziej) życzy she_dziewiąte-wrota :)) PS. Jezzu, Piku - ale Ty bedziesz miał jutro fajny prezent wieczorem! Cmok! Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Man, You'll be a Pikus, soon ;) 11.02.05, 19:07 Drogi pikusiu (nie pikusie, pamiętam) ja wiem, z jakiej to wodniczej okazji, więc pozwól, że z całego serca zażyczę Ci Ery Wodnika w tym Roku Koguta oraz wielu, wielu ćwierćfunciaków z serem, a nawet frytek - bez majonezu (oczywiście zamiast pulp!). toula Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Dla Pikusia :-) 11.02.05, 22:41 nie wiem jaka to okazja, ale życzenia zawsze są jedne... dużo radości, zdrowia, szczęścia i słodyczy w tym ważnym dla Cię dniu Rena życzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
freya Re: Dla Pikusia :-) 12.02.05, 09:18 I ja! I ja sie dolaczam z mnostwem cieplych mysli. fr znow w dalekiej podrozy Odpowiedz Link Zgłoś
calindra Re: Dla Pikusia :-) 12.02.05, 11:15 boz, jak my go kochamy, tego Pikósia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pikus Re: Dla Pikusia :-) 14.02.05, 10:52 Najmilsze, dziekuje Wam bardzo. Jestem wzruszony. ;-) P. Odpowiedz Link Zgłoś
abc_unia Re: Dla Pikusia :-) 14.02.05, 14:42 Pikus:)..niech ci malysz* skacze wyzej:) & najszczesliwszej bmw:) Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Dla Pikusia :-) 14.02.05, 23:18 Pikusiulelenininienieluleniniunininienienielulunienienienielulenieczku, zauważ, wyraźna nadreprezentacja Kobiet w tym wątku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Dla Pikusia :-) 16.02.05, 11:56 nie wiem o co chodzi, ale niech tam... Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Dla Pikusia :-) 16.02.05, 14:02 i ja mu też ;0) ino she coś się rozpędziła, bo przeciez lepiej byłoby: Aby życie było dla Ciebie spełnieniem sennych marzeń. no chiba, że o senne chodzi, ale tu się nie odzywam, hehehe OLDWINSZOWNIK :0) Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 Re: Dla Pikusia :-) 16.02.05, 14:28 oldpiernik napisał: > ino she coś się rozpędziła A bo she juz tak ma, ze sie rooozpedza, nie znajac forumowego abece, isie tak czasem rozpedzi, tak... Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: Dla Pikusia :-) 16.02.05, 16:19 Klub Pickwicka, drzwi nie zamyka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pikus Re: Dla Pikusia :-) 16.02.05, 17:22 No to kolejna porcja podziekowan i cmokow wszystkim ktorzy sie dopisali :* Ach, Old, ja nie przepadam zwlaszcza w takim momencie za ta twoja sygnaturka. No przeciez obchodzi mnie, i bardzo nawet :) Pikus Odpowiedz Link Zgłoś