tfu.tfu 30.06.05, 00:08 no więc rzaba koffa zajaca, o! motywować nie będzie, ale koffa, o! cium zajac :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j.oker Re: rzaba 30.06.05, 02:14 melcia cium....... tylko uwazaj bo zajac szybciutko kica i moze uciec wraz z miłoscia O!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kemocik Re: rzaba 30.06.05, 04:33 slyszalem bajke o zolwiu i zajacu ale o zabie i kicadle? hm jakos nie;)) cos nowego.........hm no no:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sza.raczek Re: kum hmmm... 30.06.05, 09:40 cekoolaaada napisał: > będą owoce? > ciekawe jakie > :-) Jasne, jak najbardziej zakazane ;-) rzabę cium, hah ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: kum hmmm... 30.06.05, 11:42 anarchistyczne, no a jakie :> się gupio pyta :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: kum hmmm... 30.06.05, 15:55 gwoli wyjaśnienia: rzaba to ja! znaczy tfu.tfu, znaczy mela, o! zajaca kocham miłością wielką aczkolwiek nieerotyczną, o! nie być zazdrosny :PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
elle.bellee Re: rzaba 01.07.05, 13:52 ja nie lubie zajęcy bo są tchórzliwe i sierść im wyłazi, w domu trzymane sprawiają, że robi się niehigienicznie. W dodadtku gryzą meble. to ja już wolę kota. Przynajmniej wiadomo, czego się po nim spodziewać:) Odpowiedz Link Zgłoś
sza.raczek Re: rzaba 01.07.05, 20:20 elle.bellee napisała: > ja nie lubie zajęcy bo są tchórzliwe i sierść im wyłazi, w domu trzymane > sprawiają, że robi się niehigienicznie. W dodadtku gryzą meble. Uprzejmie informuję, że nie gryzę mebli i czasem się nawet myję i chyba nawet nie śmierdzę. Co do tchórzliwości hm... Owszem, czasem się boję. Aha! I nic mi nie wyłazi, poza kasą z portfela. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vera_bb Re: rzaba 16.07.05, 09:39 elle.bellee napisała: > ja nie lubie zajęcy bo są tchórzliwe i sierść im wyłazi, w domu trzymane W dodadtku gryzą meble. Aaaa...to chyba króliki? Zgadza się. I kable też gryzą wszelakie. A na dodatek "bobczą" bez opamiętania. Odpowiedz Link Zgłoś
sza.raczek Re: rzaba 02.07.05, 17:00 To ja jeszcze uzupełnię... Bo rzaba w oku to ma taki błysk ja flesz normalnie, o! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: rzaba 02.07.05, 17:02 oj, zajac, zajac... no rzaba się spłoniła .... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: rzaba 13.07.05, 15:39 juz się odpłoniła ... teraz zdycha od upału ;] przyjmie wiatrak w darze, ale taki co dobrze wiatruje ;] Odpowiedz Link Zgłoś
knorrr Re: rzaba 13.07.05, 16:29 Wiatraka nie mam, ale mogę wiatry oddać. Już mi niepotrzebne. Koledzy narzekają. Odpowiedz Link Zgłoś
knorrr Re: rzaba 14.07.05, 09:13 Co co? Bo nie wiem. Że niby wsadzić mam je sobie? A gdzież są jak nie tam. -- Serdecznie przepraszam za żałosny poziom tego postu. Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: rzaba 14.07.05, 15:53 masz sobie puścić w zamkniętym pomieszczeniu i wdychać, zupek :D może opary pomogą :P Odpowiedz Link Zgłoś
syntherius Re: rzaba 18.07.05, 01:47 Zając ma cztery nogi. Tylne ma dłuższe, a przednie krótsze i gdy leci to skacze Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: rzaba 18.07.05, 23:17 zajac i tak rzaby :P:P:P hehehe ;] bo zajac kocha rzabe, a rzaba zajaca ;] w końcu jakaś wzajemna miłość, hyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
sza.raczek Re: rzaba 19.07.05, 21:24 A kto się odda zającowi??? Echhhh ;) No i jak się nazywał ten latający zając?! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arie Re: rzaba 19.07.05, 21:27 To nie był zając, tylko królik, Milczek zresztą:) Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: rzaba 21.07.05, 01:15 jak dla mnie to był zając... ale przynajmniej krfiopij wie, o co się rozchodzi :P Odpowiedz Link Zgłoś
sza.raczek Re: rzaba 23.07.05, 11:12 tfu.tfu napisała: > zajac, zrób sie na rzabę, co? no zrób ;] Rzaba, wymagasz ode mnie podjęcia męskiej decyzji a ja słaba i niezdecydowana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: rzaba 23.07.05, 17:18 zajac, to nie je męska decyzja, bo rzaba nie je mąż, a się na rzabę zrobiła :P o! ;] cium Odpowiedz Link Zgłoś
sza.raczek Re: rzaba 23.07.05, 20:07 A Ty mie rzaba to powiedz czy to je przyjaźń czy to je kochanie (a czy to aby na pewno ten wątek?;)) PS a rzaba to wie o co idzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: rzaba 23.07.05, 21:34 rzaba mówi, że nie wie, wątek ten, ale to się teges, no... samo się wyjaśni :) ale podejrzewuje, podejrzewuje, heh ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: rzaba 26.07.05, 15:49 a, no rzaba jeszcze yane kocha, o! błotno-bagienna i w ogóle a tfu! Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza kiedyś.... 26.07.05, 23:42 bałam się żab_ów! (rz????) nodobra brzydziłam się,bleeeeeee teraz dam rzabie buziaka - żyje??????:) :P Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: kiedyś.... 27.07.05, 12:52 żyje, jeszcze, może i nawet pożyje trochu dłużej :) rypko, cium :) mła tła też :) Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: kiedyś.... 02.08.05, 14:53 rzaba ogłasza, że zeżarła melcię i melci już nie ma i nie będzie, o! i się prosz zwracać do rzaby per rzaba albo tfu.tfu i nie inaczej, więcej powtarzać nie będę, o! i tym optymistycznym akcentem... :) :P Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: taaaaaaaaaaaaak Melciu?? 02.08.05, 17:05 klamot, Ty chcesz żebym sie przestala do Ciebie odzywać? nie ma sprawy! pa Odpowiedz Link Zgłoś
kemocik Re: taaaaaaaaaaaaak Melciu?? 02.08.05, 17:14 -znaczy sie z urodzin nici????????? hm a ja mam kemoT a nie klamot i sie odzywam:) wiec pa.......czort z zabami:)P piekno życia zauważamy ,gdy nam smierć zaczyna je zasłaniać. kemoT_ Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba.ekhem rzaba... 03.08.05, 12:43 no dopsz, to rzaba kocha misia jeszcze o! bo miś kocha rzabe i pisze dla rzaby sonety wielkiej urody, o! :) :D Odpowiedz Link Zgłoś
kemocik Re: rzaba... 03.08.05, 15:45 Niech sobie rzaba kofa kogo chce nawet misia.....ja nie mis:)P wiec bezpieczny jestem:))a co do milosci wole jak najdalej od niej byc;))) sonaty? no no a gdzie balkon?? Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba.ekhem Re: rzaba... 04.08.05, 00:10 sonety! nawet czytac nie umi... klamot znaczy :P Odpowiedz Link Zgłoś
kemocik Re: rzaba... 04.08.05, 15:54 podskakuj podskakuj .....zobaczysz jakie to sonaty Ci zaspiewam;)) hehehehh rozpad Babilonu bedzie przy twych uszach pestka;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba.ekhem Re: rzaba... 04.08.05, 17:17 no prosz, to ja chętnie posłucham "Babylon is burning" the ruts w Twoim wykonaniu :D a rzaba ma to do siebie, że podskakuje, się czep tramwaja, a nie rzaby :P:P:P (tygrysku :D) Odpowiedz Link Zgłoś
kemocik Re: rzaba... 04.08.05, 17:22 Jak wpuszcza rzabe do tramwaju bede sie czepial tramwaju:)P....pewnie jescze przy piwku moze ..bys posluchala?? byla by pijana sonata;)) heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
kemocik Re: rzaba !!! wypije twe zdrowko w gdansku..... 04.08.05, 17:26 znaj me serduszko.........ale juz nie placz;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba.ekhem Re: rzaba !!! wypije twe zdrowko w gdansku..... 04.08.05, 20:51 tylko sie nie sponiewieraj, tygrysku, bo Ci sie paski zsuną :P tesz sie sponiewiera, na fsi u siebie, czerwonym wytrawnym szczepu tempranillo, o! :) bawcie się świetnie, ciumnij ode mnie Ori (Ori, wybacz, no za droga ta wycieczka, nooo) i pozdrów resztę :) a sam się trzymaj prosto i poręczy (coby te paski nie spadły, wsiadając do tramwaju się nie przytrzaśnij :P) :) Odpowiedz Link Zgłoś
kemocik Re: rzaba !!! wypije twe zdrowko w gdansku..... 05.08.05, 18:39 Dla Cie wszustko nawet na piechote pojde by caly byc;)))przyzekam ze mnie cvalego zobaczysz na urodzinach....no moze,,ale napewno cos zobaczysz;)) heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba.ekhem Re: rzaba !!! wypije twe zdrowko w gdansku..... 06.08.05, 12:28 hehehehehe, no się usmiałam, tygrysku :P ale klub działa :P Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba.ekhem Re: rzaba !!! wypije twe zdrowko w gdansku..... 07.08.05, 18:13 no dopsz... rzaba niniejszym zawiadamia, że rozwiązała umowę z monopolistą (tfu!) i nie będzie okablowana (nie wiadomo jak długo :D). Kto ma numer se będzie mógł zadrynkać jak się stęskni, hyhy cium Wam :) rzaba.bezkablowa wkrótce Odpowiedz Link Zgłoś
kemocik Re: rzaba !!! wypije twe zdrowko w gdansku..... 07.08.05, 18:31 buuuuuuuuuuuuuuuuuu no ale kablowac nieladnie jest.przeciesz;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba.ekhem rzaba już.. 10.08.05, 15:27 nie kocha misia (miała tylko do niedzieli kochać, to i tak miś ma lepiej niż niektórzy, hyhy) howgh ;] Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba.ekhem Re: rzaba już.. 29.08.05, 13:15 rzaba na bezneciu z powodu reklamacji, która utknęła w tepsie :) się nie martwić, znaczy rzaba będzie, jak wróci, kto wie jak to się skontaktuje, o! cium, kogo ciumam, reszte pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: rzaba już.. 29.08.05, 20:50 rzablę wracać!!! staw czeka i rzęsą zarasta:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba.ekhem Re: rzaba już.. 08.09.05, 17:46 rzaba.reaktywacja :D po miesięcznych bojach z tepsą tepsa dziś zadzwoniła, że linia skrosowana jest, heh :))))) no to rzaba wróciła :P Odpowiedz Link Zgłoś
sza.raczek Re: rzaba już.. 09.09.05, 07:45 cium radośnie :))) To i ja zajrzę teraz częściej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sza.raczek Re: rzaba już.. 10.09.05, 21:33 rzaba.ekhem napisała: > a to się zajacowi chwali :) Zając też się chwali, że wygrał jedną bitwę z tepsą. Co prawda to jeszcze nie wojna wygrana, ale zawsze krok do przodu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba.ekhem Re: rzaba już.. 12.09.05, 12:42 a ja znowu za rok będę się bić... łeeeee, no ale mam jeszcze 11 miesięcy i 3 tygodnie :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba.ekhem Re: to ja sobie... 15.10.05, 05:47 jak tylko pomyśle o tym, jak się obudze, to już mam kaca, mammmmmmma, aleeeeee jest bosssssko :) Odpowiedz Link Zgłoś
zwinna.zbroja Re: rzaba 16.10.05, 13:59 no tak, jestem trzeźwa jak prosię :> zero kaca :> pojechali już skacowanie, a szkoda baaaardzo :( było booossssssssssko! Dzięki Kochani :) (niech ktoś zbuduje teleport! do Gdańska się nie wynoszę :P:P:P) Odpowiedz Link Zgłoś
adi_100 Re: rzaba 17.10.05, 12:14 podsumujmy zoofilia w przeroznych konfiguracjach ma sie znakomicie, to raz bitwy z tepsa sie wygrywa, to dwa w modzie jest ostatnio picie szczepow, to trzy po ktorych ma sie zero kaca, to cztery co z tym gdanskiem nie zrozumialem, to piec poza tym wszyscy zdrowi nie caluje, nie ciumkam (ciumam??), nie sciskam, nie koffam itp, etc j. Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: rzaba 17.10.05, 19:52 .. a jednak trza bedzie rzabe pocalowac.... .. moze zamieni sie w piekna królewne... rzabciu..:)**** Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba.ekhem Re: rzaba 18.10.05, 11:52 ramoneska, zapomnij i nie obśliniaj bez sensu :P hehehehe marzyciel następny :D Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: rzaba 18.10.05, 17:59 rzaba.ekhem napisała: > ramoneska, zapomnij i nie obśliniaj bez sensu :P hehehehe marzyciel następny :D .. no.... rzaba.. jeszcze bociany nie odlecialy wszystkie... .. u mnie w zoo poczebujom rzaby dla...uwazaj.... .. to ja cmokam ze szczerego serca, a tu.. taki ... afront.. ja chcę Cie uwolnic z tej , tfu, brzydoty... Odpowiedz Link Zgłoś
zwinna.zbroja Re: rzaba 18.10.05, 18:30 ramoneska, sie patrz w przeciwnym kierunku, jak Ci się nie podoba :) a najlepiej nie patrz wcale :) obśliniać mię na bank nie będziesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
zwinna.zbroja Re: rzaba 16.11.05, 17:19 chciała napisać, że już nie może. ot i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: rzaba 28.01.06, 19:06 ma psa ;) od dziś, nazywa się Irokez i jest pojechany, obłędny i w ogóle to musi być kosmita ;) Odpowiedz Link Zgłoś
m_och.1 Re: rzaba 30.01.06, 09:29 Rzaba??!! ale wiesz on nie jest wirtualny??? tak pytam bo niektórzy maja:)))) dawaj fote:P Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: rzaba 30.01.06, 09:34 nie jest, czarny jest i futrzasty i wygenerował dźwięk (przypominało to trochę syrenę okrętową, hehehehe ;)) cudny jest ;] Odpowiedz Link Zgłoś
m_och.1 Re: rzaba 30.01.06, 14:48 ...jest...widzialam . Nie słychac jak szczeka , ale jest sliczny:)))) cium:) Odpowiedz Link Zgłoś