ja_701 16.08.05, 18:12 Zbieram zapisy na ciasto wiaterkowej.. :) i liste osob chetnych do jedzenia go z reki :)p ja_ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szaachrajka Re: POWSIN a ciasto wiaterkowej.. 16.08.05, 18:38 Jam chętna!;-) W zeszłym roku mje ciasto Bryzi omineło i wyżerka od Megi także:> Ty_ to nie głupi pomysł... Każda pani niech upiecze ciasto, a każdy pan sie postara o coś do picia;-) Ale będzie bania jak u cygana do rana:))) PiEs Panie tylko żeby to nie były same ciasta śliwkowe:P - wszak to sezon sliwkowy bedzie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczek8 ponieważ.... 16.08.05, 19:32 o ciasto jam sie upomniała Ty, czuję się zaproszona na pychotki wiaterka :PP a co do jedzenia z twej łapki to Ty wjesz :P pozdrówki Sis a co upieczesz?? bo ja moge zakalec ;)) to mi najlepiej wychodzi ostatnio :(((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: ponieważ.... 16.08.05, 19:52 kroliczek8 napisała: > Sis a co upieczesz?? bo ja moge zakalec ;)) to mi najlepiej wychodzi ostatnio > :(((((((((( Po pierwsze primo to wjadomo, że nic nie upieke, bo mom dwie lewe ręce do każdej roboty, bardzo lubie święta i wolne soboty:))) Po drugie primo ja nie pani:) jestem panna stara pomarszczona, ale jeszcze nie ruszona łehehehe...;-))) Po trzecie primo co najwyżej mogę sie postarac o Przysmak Świetokrzyski, jesli ktos wie co to w ogole jest;-))) Po czwarte primo dodam, że ja ciasto mam zamówione u Free i wjadomym jest, ze nie lubie się dzielic, wiec nie łypcie oczami jak bede kąsumofac:P O! Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczek8 sis.. 18.08.05, 08:05 mała nie bądz taka śmiała :PP co chwilie gadasz że coś pieczesz (śliwki i takie tam) wiec ja twa siora rodzona dodam, ale z innych matek, cie przywołuję o serce :PP no i do zoo gamońciu ;)))))) buuuzi Odpowiedz Link Zgłoś
gabig_gd Re: POWSIN a ciasto wiaterkowej.. 16.08.05, 20:49 ja_701 - zapomnij :-P Odpowiedz Link Zgłoś
ja_701 Re: POWSIN a ciasto wiaterkowej.. 17.08.05, 20:33 zapomnę.. do przyszlego roku ale.. po :) Odpowiedz Link Zgłoś
gabig_gd Re: POWSIN a ciasto wiaterkowej.. 17.08.05, 21:22 ... a moze popertraktujemy? Kto chce, szuka sposobu Kto nie chce, szuka powodu Odpowiedz Link Zgłoś
ja_701 Re: POWSIN a ciasto wiaterkowej.. 18.08.05, 22:18 pooo probowac zawsze mozna :)p Odpowiedz Link Zgłoś
depart Re: POWSIN a ciasto wiaterkowej.. 18.08.05, 22:33 nie słyszałem nigdy o cieście wiaterkowej, ale pewno jest bardzo dobre, chętnie bym spróbował, ciekawe co tylko myśli wiaterkowa o żywieniu zlotowiczów ciastem :))))))))))))) he, he Odpowiedz Link Zgłoś
wiaterek Re: POWSIN a ciasto wiaterkowej.. 19.08.05, 08:08 deparcie miły:) jestem ZA! Słyszę, że zlotowoczki zdolności mają niebywałe, zatem dane nam po raz kolejny 'testować'je będzie" he, he Ja...tradycyjnie 'śliwkowcem' kusić będę....Ciebie może też??:)) Pozdrawiam, wiatekowa Odpowiedz Link Zgłoś
wiaterek Re: POWSIN a ciasto wiaterkowej.. 19.08.05, 08:01 Mojej ręki????? hihi :)P Odpowiedz Link Zgłoś
ja_701 Re: POWSIN a ciasto wiaterkowej.. 23.08.05, 22:44 ty ciasto ja kusze.. z raczki.. mi beda jesc.. to taka swiecka tradycja :)p Odpowiedz Link Zgłoś
gabig_gd Re: POWSIN a ciasto wiaterkowej.. 24.08.05, 12:46 aby konsumowac ciasto wiaterkowej z reki nalezy: a) posiadac owe ciasto b) spozyc kilka kieliszkow "wscieklego psa" c) osoba "karmiaca" powinna miec czyste rece d) okolicznosci musza byc sprzyjajace ja_701 podolasz? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_701 Re: POWSIN a ciasto wiaterkowej.. 26.08.05, 15:35 a) wiaterkowa robi ciasto - wiec TAK b) spoko na luzie.. :) tylko w doborowym towarzystwie - TAK c) wezmę papier ścierny zarasski sie wytępi insekty hueuheuhe muchozolem - TAK d) w Powsinie.. jeśli przyroda mnie nie zaatakuje to owszem będą okoliczności sprzyjające - TAK a więc 4*TAK :) w referentum więc ja podołam a ty.. ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
gabig7 Re: POWSIN a ciasto wiaterkowej.. 27.08.05, 12:24 postaram sie, ale nie obiecuje, ze sie uda ;-PP (a okruszki kto bedzie zbieral?) Odpowiedz Link Zgłoś
gepard1 Re: POWSIN a ciasto wiaterkowej.. 09.09.05, 12:24 ptaszki wyjedzą albo sępy...... Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_bebenek Re: POWSIN a ciasto wiaterkowej.. 12.09.05, 12:18 Z powodu braku ciasta konsumpcja z reki nie powiodla sie o! Odpowiedz Link Zgłoś