Gość: qqłka IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 23:48 oto zakładam elitarna frakcje ptaków czatowych , oraz tych co mają z ptakami do czynienia:)) z ptasim pozdrowienim qq Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nescaa Re: frakcja ptasia 10.09.02, 07:42 qq tu dziecioleq odbior:)))))) Pytanie tendencyjne ...czy kazdy bedzie mial swoje gniazdo czy tez wszyscy beda w jednym? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqłka Re: frakcja ptasia IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 08:05 nesaca wiesz ze ja zawsze w obcym , z tym pyatniem trzeba do prezesa pozdr:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nescaa Re: frakcja ptasia 10.09.02, 08:06 hehe a prezes to kto?? to znaczy jaki wiewiorek ?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
maly_ksiaze Re: frakcja ptasia 10.09.02, 10:51 nescaa napisała: > hehe a prezes to kto?? to znaczy jaki wiewiorek ?:)))) CZyz prezesem nie jest Ivan??:) Odpowiedz Link Zgłoś
zmyslowa_sowa Re: frakcja ptasia 10.09.02, 08:21 ja oczywiscie tez na to lece (huhuuu) mam do czynienia i z jednym i z drugim ps. a ptasich móżdżków nie przyjmujemy do elyty qq? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruffka Re: frakcja ptasia IP: *.com.pl 10.09.02, 08:23 zgłaszam froobla-urocze ptaszysko, uwaga: nosi stringi:))))dostępny w pokoju kielce:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kej Re: frakcja ptasia IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 11:43 potffierdzam pałęta sie ffroobel w stringach:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: frakcja ptasia 10.09.02, 08:25 Ja mam karmik na balkonie i dokarmiam karmą w karmiku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: frakcja ptasia IP: 212.244.188.* 10.09.02, 09:08 Ja sie zapisze ze wzgledu na wspomniany ptasi mozdzek oraz dlatego, ze mi sie FRAkcja z FRAnkiem kojarzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: frakcja ptasia IP: 213.77.78.* 10.09.02, 10:48 zaba ma ptaka. zaba moze sie zapisac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruffka Re: frakcja ptasia IP: *.com.pl 10.09.02, 13:28 Gość portalu: zaba napisał(a): > zaba ma ptaka. > zaba moze sie zapisac? moim zdaniem wszystko co ma ptaka może zostac zaliczone do ptasiej frakcji, mooo! kruffka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kej Re: frakcja ptasia IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 15:28 moim zdaniem mam ptaka:-))))hihihih Odpowiedz Link Zgłoś
nescaa Re: frakcja ptasia 10.09.02, 14:17 Ivan prezesem?? QQ co ty na to?? bo ja nie wiem co to za ptaszor:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqłka Re: frakcja ptasia IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 15:46 bardzo mnie cieszy to zgromadzenie witam wszystkich:)) odppowiadam zatem zaba moze -skoro ma ptaka, ale musia ptaka zademonstrować sowe propnuje na skarbnika -:)))jakby co to huknie ivan się nie nadaje , bo nawet ptaka nie zaprezentował pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szroka Re: frakcja ptasia IP: *.elartnet.pl / *.elartnet.pl 10.09.02, 18:09 szroka mowi dzien dobry: "Dzien dobry" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania@ Re: frakcja ptasia IP: *.man.polbox.pl 10.09.02, 18:32 To ja polece i dolece,na przesylki zlecone,niezlecone i natychmiastowe trzeba czekac...nie wiem jak dlugo bo przecie golebie tego nie wiedza. pozdrwiacm wszystkich lotow a nielotow tyz o!:)) nareszcie jakis konkretny klub pozdrawiam pomyslodawcznie Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek2 Re: frakcja ptasia 10.09.02, 19:51 QQ: Jestem we frakcji, rzecz jasna:) nescaa: gniazdko dla Ciebie osobne. (elektryczne, ale z uziemieniem, dla naszego bezpieczenstwa:-))) runek: karmik swietnie, ale i napojach pamietaj! Żaba ma boćka? to rzecz nowa. Ta nasza zaba rekordowa. kruffka, tez sie zapisz! Skrzydlata kruffka gdy pod gazem Może w wyscigi iść z Pegazem! pozdrawiam wszystkich frakcyonariuszy:))) kanarek Odpowiedz Link Zgłoś
nescaa Re: frakcja ptasia 10.09.02, 20:07 kanarku ja bardzo prosze bez elektrycznosci:)))) boje sie ze za bardzo mnie przetrzepie tyle voltow:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqłka zlot? IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 20:24 własnie z neską wpadłysmy na pomysł zlotu ptaków czatowych i tych którzy ptaki maja i z ptakami mają do czynienia:)) jako atrakcje zlotu przewidujemy: 1. lot nad kukułczym gniazdem 2. konkurs dla 2-jajecznych 3. konkurs otwarty na tz deblona czyli "ptasi mużdżek" na zlocie przewidzine sa równiez loty próbne , przeloty, zaloty, naloty, i chyba podlotki też będą karmik ma być zorganizowany kotki i inne nieprzyjazne zwierzątka proszone są o wegetarianizm na czas spotkania współbraci latawców. Odpowiedz Link Zgłoś
nescaa Re: zlot? wysiadywanie? 10.09.02, 20:31 Jak bedzie trza wysiadywac jajka to zglaszam swoja kandydature:))) Bardzo interesujace sa te punkty zglaszam ochote na taki zjazd:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzulw Re: frakcja ptasia IP: *.acucorp.com 10.09.02, 20:34 ze fstrentnymi ptaszyskami tylko tyle mam do czynienia, ze mnie gonily jak sie po wykluciu z jajca, maciupkie rzulwiatko, przedzieralem przez piach ku morzu. wyzarly mi cale rodzenstwo i tera musze sam utrzymywac starych. a horror tego marszu smierci pozostanie blizno na mojej duszy forever (tak, gady majo dusze, w przeciwienstwie do ptaszyskow). ale jak to mowio... if you can't beat them, join them. bede juz cicho, obiecuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.M Re: frakcja ptasia IP: *.dip.t-dialin.net 10.09.02, 22:07 sorki za pustego posta. QQla , Necha , to juz jeden ptachu wam nie styka ?? Podcielyscie mi skrzydla . Pierzaste pozrówki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zmyslowa_sowa Re: frakcja ptasia 13.09.02, 09:46 Dzisiaj zrobiłam sobie qq... z tyloma atutami kwalifikuję sie co najmniej na viceprezesa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: necha Re: frakcja ptasia IP: *.dip.t-dialin.net 13.09.02, 13:20 qq nie moglam sie powstrzymac by tego nie skopiowac:))) Blondynka w milionerach. Pada ostatnie pytanie do miliona. - Które ptaki nie zakładają gniazd: a) bociany, b) kukułki, c) jaskółki, d) dzięcioły? Blondynka odpowiada: - Kukułka (!!!) - Brawo, brawo wygrała pani milion!!! Po tygodniu koleżanka blondynki pyta: - Skąd wiedziałaś, że to kukułki nie zakładają gniazd? Blondynka: - To proste, kukułki mieszkają w zegarach!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqłka Re: frakcja ptasia IP: *.miedzyzdroje.sdi.tpnet.pl 14.09.02, 15:03 kochani , przerwa w tworzeniu związku partyjnego, qq wypoczywa w międzyzdrojach jest deszczowo , ale jak widzicie , kawiarnke internetową juz zlokalizowałam i z tego miejsca mogę , doglądać karmnika. pozdrawim qq ps, sowa czy bycie skarbnikiem to mało? nesca ja tam nie nieszkam w zegarze:)))to plotki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek2 Re: frakcja ptasia 14.09.02, 23:30 > nesca ja tam nie nieszkam w zegarze:)))to plotki:)) QQ droga, żadne plotki. Wczoraj podarowalem w prezencie ślubnym Less i Watchowi zegarek z Tobą środku. Mam nadzieje, że Ty będziesz punktualna, i że oni będą Cie dobrze karmić. Donoś nam jak Ci jest. Na pewno się polubicie. Sciskam skrzydełko:-))) kanarek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqłka Re: frakcja ptasia IP: *.miedzyzdroje.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 15:00 czy zegar ze mna bedzie umiesczony w sypilni?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
feministka0.75 Re: frakcja ptasia 16.09.02, 21:01 To dopiero byś kukała (co oni tam robią) Miłego wypoczynku życzy Fem obrosła w piórka (3/4) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.M Re: frakcja ptasia IP: *.dip.t-dialin.net 16.09.02, 21:29 Gość portalu: qqłka napisał(a): > czy zegar ze mna bedzie umiesczony w sypilni?:)))) QQs , napewno w sypialni , jak by mogli umiescic Cie gdzie indziej ???? Tylko ze na 100% przybija cie odwrotna strona do sciany. Hyhyhyhyhyh Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: frakcja ptasia 17.09.02, 04:27 hmmmmmmm,ja bezposrednio nie mam nic wspolnego z ptakami ale ostatnio pojawiam sie na czacie w obecnosci niejakiego zeppelina, a to obiekt latajacy, wiec czy mozna mnie podciagnac pod ptaki? no bo latamy sobie tak z tym zeppelinem ..........i latamy, i latamy........cmoooki , pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqłka Re: frakcja ptasia IP: *.miedzyzdroje.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 18:57 elenai mianuje cie na ptaka , zatem Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: frakcja ptasia 17.09.02, 19:17 dopiszcie koniecznie Laurę, bo tak samo ma na imię moja papuga, więc ptasiość jest ewidentna. i. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kormoran_zje Re: frakcja ptasia IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 19:21 No nie moglo mnie tu zabraknac qq. Kra. Mozemy stworzyc lobbing, ale na co bedziemy wplywac? Na razie w ramach frakcji zapraszam do mojego podniebnego gniazda. Kormoran_zje Odpowiedz Link Zgłoś