Gość: acro IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 14.09.02, 19:30 wchodze sobie dzisiaj na chat a tu mi prywata strasznie zasmierdzialo najpoierw tresc tematu a nastepnie stwierdzenie ze zrozumieja ja jedynie wtajemniczeni co o tym myslicie.? pozdro acro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pwrzes Re: PRYWATA 15.09.02, 08:45 acro a cytatę moglbys zapodac ? wczoraj ja mialem ( tak ja tez miewam) problemy z wejsciem a dzisiaj rano nic nie widze w temacie dziwnego... Mors Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: PRYWATA 15.09.02, 19:02 byly gratulacje z okazji nardzon dziecka i zyczenia urodzinowe dla, jak napisano, "wtajemniczeni wiedza kogo" i faktycznie nie za fajnie taki temat wygladal. Less Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mors Re: PRYWATA IP: *.plusgsm.pl 15.09.02, 19:08 dzieki Less, a to ja tez jestem niewtajemniczony ;-) ale dobrze mi z tym a wtajemniczenie niech sie kisza we wlasnym sosie :-) Niewtajemniczeni wszystkich pokoi laczcie sie :-))) Jest nas wiecej, wygramy! ;-))) Mors ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acro Re: PRYWATA IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 15.09.02, 21:03 less dzieki za podpowiedz sam bym sobie napewno tego nie przypomnial.... tak tak wiem co chcesz powiedziec za wiele masla.:-) acro Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: PRYWATA 15.09.02, 21:18 acro, no coz... skleroza nie boli, a starosc nie radosc, jak mowila moja sw pamieci prababcia:) przypominam jedynie dlatego, ze wyjatkowo sie z Toba zgadzam co to prywaty omawianego tematu... wiec nie ma za co:) pozdrawiam, Less. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acro Re: PRYWATA IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 15.09.02, 18:35 mors nie pamietam dokladnie tresci pozdro acro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: PRYWATA IP: *.vn.kielce.com.pl 15.09.02, 22:38 Niektórym nic nie pomoże! Prywata wali jak z pieca w którym pare minut wcześniej zkremowano kilku żydków! Acro sraj na prywate, bądź ponad to! Pozdrawiam Cię !!! (...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acro Re: PRYWATA IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 16.09.02, 13:21 pozdrawiam cie panie pozdrwawiajacy (ale w zasadzie to wolal bym wiedziec kto mnie pozdrwawia......niewazne) a moze by tak osobka ktora zmobilizowala swoja szaraczke jedynaczke do wymyslenia tego tematu zechciala by sia jakos do tego wszystkiego ustosunkowac...? pozdro acro Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: PRYWATA 16.09.02, 13:25 biedny acro - spac nie moze :) Zapomnij o tym. W zyciu tak juz jest . A czat to zycie :) Mi to nie przeszkadza,ze nie wiem o wszystkim. Nawet wolę nie wiedzieć. I tak za dużo wiem :)(dowiaduję się mimochodem ). Odpowiedz Link Zgłoś
feministka0.75 Re: PRYWATA 16.09.02, 21:10 Zgadzam się w zupełności, jeżeli ktoś lubuje się w robieniu tzw. "elit" to już jego problem niech się kisi... Mam tego serdecznie powyżej uszu w życiu realnym, w końcu na czata wchodzi się dla przyjemności (chyba?) pozdrawia Fem 3/4 Odpowiedz Link Zgłoś