aannaa2005 16.10.05, 19:49 chcialabym umiescic w tym forum zdiecia mojej lazienki bo mam z na straszne problemy ale nie wiem jak to zrobic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena_gd Re: pomocy 16.10.05, 19:54 chcesz czatować w łazience?? bo jeśli nie, to chyba trzeba z tym na jakieś forum o urządzaniu wnętrz:) a zdjęć tu nie można umieszczać... i całe szczęście:) Odpowiedz Link Zgłoś
cekoolaaada Re: pomocy 16.10.05, 21:46 jak zamieścisz, opuść deskę :) -------------- kury właściwie mogą wszędzie Odpowiedz Link Zgłoś
ejsi Re: linka 16.10.05, 22:16 Otóż ano, możesz tutaj i podpowiedzą co z kłopotem, jaki by on nie był forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=35 Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki aannaa2005! 17.10.05, 09:13 Od dawna jestem przeświadczona o tym, że wiele przykrych nieporozumień bierze się z nieznajomości kina. Dlaczego nikt z Was nie pomyślał o tym, że być może aannaa2005 wynajęła fachowców, którzy zamiast wanny zainstalowali w jej łazience stół szwedzki, a stało się to bezpośrednio po tym, kiedy fachowcy owi zostali zauroczeni genialnym filmem Bunuela "Dyskretny urok burżuazji"? I naprawdę nie rozumiem, dlaczego aannaa2005 nie może tutaj umieścić zdjęcia swojej łazienki? Jeżeli niejaka kaszanka.w.aerozolu może pleść bzdury o niekoszerności wieprzowiny, niejaki veilchen_ck może pisać o tym, że leci na mecz, a orissa w wątku "Apsik!" pisze, że gryząc kromkę chleba gdzieś w wagonie! popadała w agonię! to komu może przeszkadzać zdjęcie łazienki aannaa2005? No bardzo proszę o odrobinę tolerancji w tych konspumcyjnych czasach, w których ludzie robią tylko to, co im dobrze robi. aannaa2005! dawaj to zdjęcie! -- Niech politycy wreszcie udowodnią papierami, że wiedzą co wiedzą i nie wiedzą czego nie wiedzą! Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: aannaa2005! 17.10.05, 10:44 lubie.pomponiki napisała: > > aannaa2005! dawaj to zdjęcie! i w tym momencie lubie.pomponiki została zarzucona zdjęciami łazienki na skrzynkę gazetową i nie może wyjść spod sterty fotek:) miłego oglądania:) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki reno_gd! (i ewent.inni) 18.10.05, 20:17 uf, wyszłam spod tej okropnej sterty, co za koszmar nie były to zdjęcia łazienki, niestety ale już wiem, kogo wybrać na Prezydenta Wszystkich Polaków Łączcie Się: Kaczor Donald rzondzi! -- Kraty czy okna antywłamaniowe? Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: reno_gd! (i ewent.inni) 18.10.05, 22:48 lubie.pomponiki napisała: > uf, wyszłam spod tej okropnej sterty, co za koszmar > nie były to zdjęcia łazienki, niestety > ale już wiem, kogo wybrać na Prezydenta Wszystkich Polaków Łączcie Się: > Kaczor Donald rzondzi! > > .. pomponiki, jak zwykle, ..popieram Cię, :-)) > -- > Kraty czy okna antywłamaniowe? Odpowiedz Link Zgłoś