just.an.illusion 31.10.05, 10:56 jaki On jest ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ramon1 Re: mężczyzna Waszych marzeń ... 31.10.05, 11:29 j.oker napisał: > Ja wole kobiety....... ... ja też :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_bebenek Re: mężczyzna Waszych marzeń ... 31.10.05, 11:43 j.oker napisał: > Ja wole kobiety....... A ja nie:-P Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_bebenek Re: mężczyzna Waszych marzeń ... 31.10.05, 11:45 a jesli chodzi o faceta....to powienien miec to "cos" w sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
j.oker Re: mężczyzna Waszych marzeń ... 31.10.05, 16:16 blaszany_bebenek napisała: > a jesli chodzi o faceta....to powienien miec to "cos" w sobie. czy chodzi ci o portfel (gruby)??? Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_bebenek Re: mężczyzna Waszych marzeń ... 02.11.05, 09:46 j.oker napisał: > czy chodzi ci o portfel (gruby)??? Jokus...w SOBIE, a nie w kieszeni, czy teczce:-PP Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: mężczyzna Waszych marzeń ... 31.10.05, 11:50 inteligetny jak potwor, blysotliwy jak dj, towarzyski jak gregorij, uroczy jak pikus, uszczypliwy jak wojtek, z poczuciem humoru jak mors, i niesmialy jak kriek;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: mężczyzna Waszych marzeń ... 31.10.05, 12:27 senne_marzenie napisała: > inteligetny jak potwor, > blysotliwy jak dj, > towarzyski jak gregorij, > uroczy jak pikus, > uszczypliwy jak wojtek, > z poczuciem humoru jak mors, > i niesmialy jak kriek;)) > .. 7 w jednym?.... nie takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
oorroo Re: mężczyzna Waszych marzeń ... 03.11.05, 15:10 oro ontoon ma tyle i jest taki świat czasu z Tobą - ocy - wiecdzcie platonicznie Hej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ailija Re: mężczyzna Waszych marzeń ... 08.11.05, 08:33 Tak to pani tylko w eeerze dopasują. Odpowiedz Link Zgłoś
pikus Re: mężczyzna Waszych marzeń ... 10.11.05, 11:21 senne_marzenie napisała: > inteligetny jak potwor, > blysotliwy jak dj, > towarzyski jak gregorij, > uroczy jak pikus, > uszczypliwy jak wojtek, > z poczuciem humoru jak mors, > i niesmialy jak kriek;)) > Byla urocza. Urocza jak marzenie senne. I tym wydaje mi sie teraz: marzeniem sennym! Jest nierealna. Ona i wszystko... moje spotkanie z nia i ta... ta, powiedzmy, milosc od pierwszego wejrzenia...To opetanie, ktore minelo... minelo i odeszlo, jak gdyby nie istnialo nigdy. (Agata Christie, "Zerwane zareczyny", tlum. Tadeusz J. Dehnel) :) P. Odpowiedz Link Zgłoś
ligia76 Re: mężczyzna Waszych marzeń ... 31.10.05, 12:52 Przede wszystkim jest mało realny, żeby nie napisać, że nie istnieje (bo rzucę się z rozpaczy w jakąś przepaść). Śnię o nim całe życie (prawie)i niestety zawsze budzę się ... z ręką w nocniku ;-) Pozdrowienia Ligia P.S. Idę Go szukać .... Odpowiedz Link Zgłoś
zwinna.zbroja Re: mężczyzna Waszych marzeń ... 31.10.05, 13:34 dobrze jest mieć marzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
sza.raczek Re: mężczyzna Waszych marzeń ... 31.10.05, 14:32 ligia76 napisała: Śnię o nim całe życie (prawie)i niestety zawsze budzę się ... z ręką w nocniku > ;-) > Ja się budzę z ręką pod poduszką ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nanai11 Re: mężczyzna Waszych marzeń ... 31.10.05, 17:17 meżczyna moich marzeń jest mądry i czysty. i szanuje mnie jako kobiete. Tylko z tego powodu że nia jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
ob30 Re: mężczyzna Waszych marzeń ... 31.10.05, 21:56 Jest inteligentny,ma poczucie humoru i ma jaja!To mezczyzna moich marzen,rzeczywistosc jest jaka jest. Odpowiedz Link Zgłoś
butnaa Re: mężczyzna Waszych marzeń ... 01.11.05, 23:31 Powinien umieć się smiać, płakać i wstydzić.... Powinien być oparciem i filarem mego bezpieczeństwa... Powinien być...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kleszczo Re: mężczyzna Waszych marzeń ... 02.11.05, 01:49 Iizaa - trzecim filarem? K.K. Odpowiedz Link Zgłoś
demonologia.stosowana Re: mężczyzna Waszych marzeń ... 02.11.05, 03:50 to demon... Odpowiedz Link Zgłoś
argentynka Re: mężczyzna Waszych marzeń ... 02.11.05, 12:04 inteligentny, złośliwy, łapiący aluzje i ironię... :) ...reszta wyjdzie w praniu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
elle.bellee Re: mężczyzna Waszych marzeń ... 02.11.05, 14:08 argentynka napisała: > inteligentny, złośliwy, łapiący aluzje i ironię... :) > ...reszta wyjdzie w praniu ;) arge, nie polecam tego typu, na dłuższą metę bywa męczący:D a pytanie główne jest troche dziwne, bo jak pytanie sugeruje, ma to byc menszczyzn marzeń, no a marzenia a rzeczywistośc to zgoła różne sprawy, nie?:D Odpowiedz Link Zgłoś
butnaa Re: mężczyzna Waszych marzeń ... 02.11.05, 16:41 elle, nie koniecznie, mnie się udało, ja mam w rzeczywistości swoje marzenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
elle.bellee Re: mężczyzna Waszych marzeń ... 02.11.05, 16:57 bucik to ja się bardzo cieszę, ale pozostaję na stanowisku, że nasze wymysły i wyobrażenia to jedno, a to co serwuje rzeczywistośc to drugie:D a może ja po prostu mam uwiąd myslenia w temacie "marzenia" heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: mężczyzna Waszych marzeń ... 02.11.05, 20:42 elle.bellee napisała: > bucik to ja się bardzo cieszę, ale pozostaję na stanowisku, że nasze wymysły i > wyobrażenia to jedno, a to co serwuje rzeczywistośc to drugie:D > a może ja po prostu mam uwiąd myslenia w temacie "marzenia" heheheh ... masz "uwiąd" myslenia, mozesz tylko marzyc..... Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: mężczyzna Waszych marzeń ... 02.11.05, 20:44 butnaa napisała: > elle, nie koniecznie, mnie się udało, ja mam w rzeczywistości swoje marzenie :) .. hymmm, Butna, widze ze nie mam szns u Ciebie.... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
butnaa Re: mężczyzna Waszych marzeń ... 04.11.05, 19:41 ramon, szanse zawsze są, malutkie, ale zawsze morzesz pomarzyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
elle.bellee Re: mężczyzna Waszych marzeń ... 06.11.05, 17:34 romek,spadaj na drzewo:P:) Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: mężczyzna Waszych marzeń ... 08.11.05, 12:49 elle.bellee napisała: > romek,spadaj na drzewo:P:) "Prawdziwie mądry jest ten, kto zachowuje ostrożność w języku." .. pozdrawiam Cię Elle :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie uwielbiany przez s_m jak potwor 02.11.05, 10:30 potworze - uwiebiam cie:) ale nie chodzilo tu o 'produkt', tylko o marzeeeenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
kriek bezczelny jak kriek 02.11.05, 12:17 dzienne marzenia tym sie roznia od sennych, ze mozna w nich mnie zjesc jak nutelle :-) Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 (...) jak (...) 02.11.05, 13:22 kriek napisał: > mozna w nich mnie zjesc jak nutelle :-) O ile ktoś lubi nutellę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: (...) jak (...) 02.11.05, 13:22 a krieki wiedza czym sie karmi marzenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek33 Re: bezczelny jak kriek 02.11.05, 13:33 kriek napisał: > dzienne marzenia tym sie roznia od sennych, ze mozna w nich mnie zjesc jak > nutelle :-) Aż mnie wątpliwości naszły, czy kriek i rivers to nie ta sama osoba ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: bezczelny jak kriek 02.11.05, 13:36 tez sie czasem zastanawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
kriek Re: bezczelny jak kriek 02.11.05, 18:57 senne_marzenie napisała: > tez sie czasem zastanawiam... a wnioski poddaj sprawdzeniu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: bezczelny jak kriek 02.11.05, 14:41 wojtek33 napisał: > kriek napisał: > > > dzienne marzenia tym sie roznia od sennych, ze mozna w nich mnie zjesc ja > k > > nutelle :-) > > Aż mnie wątpliwości naszły, czy kriek i rivers to nie ta sama osoba ;-) . Wojtek , a czy Ty , to ta sama osoba ?, czy , nie ?.... .. Ty sobie weż tą instrukcje za darmo, Wojtek , wiesz ,.... pozdrawiam :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rivers Re: bezczelny jak kriek 06.11.05, 09:56 wojtek33 napisał: > kriek napisał: > > dzienne marzenia tym sie roznia od sennych, ze mozna w nich mnie zjesc jak nutelle :-) > > Aż mnie wątpliwości naszły, czy kriek i rivers to nie ta sama osoba ;-) A to ciekawe ... Bo mnie nie przyszlo by na mysl aby sie komus ofiarowac jako ten czy inny pokarm, a szczegolnie tak przerazliwie slodko lepki jak nutella ;) Widocznie jednak ... Odpowiedz Link Zgłoś
dj Re: mężczyzna Waszych marzeń ... 02.11.05, 18:16 Nie ma takiego na czacie. Sami brzydale :] Odpowiedz Link Zgłoś
drak1 Re: szkolna poradnia zawodowa 02.11.05, 20:06 Własnie uszyłeś buty kriekowi. He, he. Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: mężczyzna Waszych marzeń ... 02.11.05, 21:06 treści marzeniom nie zadam pytając czy Ewa czy Adam, płci pytajnik pospolity: prawdziwi / prawdziwe mężczyźni kobity Kaa.ligrafia Odpowiedz Link Zgłoś
nanai11 Re: mężczyzna Waszych marzeń ... 02.11.05, 21:27 mezczyzna moich marzeń...potrafiłby zrobic mi taka minete...że pamietałabym ja do końća życia....ale takich nie ma...(swinia jestem wiem ale to ludzkie) Odpowiedz Link Zgłoś
ob30 Re: mężczyzna Waszych marzeń ... 02.11.05, 22:11 Nanai-znam faceta twoich marzen:))),choc w sumie to moja ocena. Odpowiedz Link Zgłoś
ob30 Re: mężczyzna Waszych marzeń ... 05.11.05, 17:57 Nie ma sprawy tylko zastanow sie czy chcesz byc osaczona,ja nie chcialam,koles strasznie zaborczy.No ale moj ideal prawie i poczucie humoru i inteligentny i jaja ma:) Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: szkolna poradnia zawodowa 02.11.05, 22:12 no coz. jestem znana z tego, ze moje oceny mezczyzn do najtrafniejszych nie naleza;( ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dj Re: szkolna poradnia zawodowa 02.11.05, 23:30 Idź poczytaj te wszystkie fora i te tysiące jeśli nie setki tysięcy wątków tutaj, w których przedwczesne żony narzekają na mężów (byłych albo obecnych) a zobaczysz, że właściwa ocena przychodzi z wiekiem :) Wszystko przed Tobą. Każdemu kiedyś mija fascynacja bohaterami kreskówek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.25 Re: mężczyzna Waszych marzeń ... 04.11.05, 10:52 Poznałam go 5 lat temu, a teraz okazuje się, że jednak ma wady. Przynajmniej stara się mnie zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: mężczyzna Waszych marzeń ... 04.11.05, 14:17 Nie ma ideałów więc poco marzyć? Można się tylko sparzyć Odpowiedz Link Zgłoś
zwinna.zbroja Re: mężczyzna Waszych marzeń ... 05.11.05, 00:54 marzenia nie są złe, czasem się nawet spełniają, tylko co wtedy, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
ligia76 Re: mężczyzna Waszych marzeń ... 05.11.05, 17:28 Jak marzenia się spełnią, wtedy należy marzyć ... o tym co było wcześniej i jak się wtedy fajnie marzyło, żeby te marzenia się spełniły :-) Pozdrowienia Ligia Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: szkolna poradnia zawodowa 04.11.05, 14:59 oj potworze, potworze... :-) powiedzmy, ze jestes o wiele BARDZIEJ a nawet, hm, INTENSYWNIEJ m. [bez s_ ale też fanka] ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
freedomek Re: mężczyzna Waszych marzeń ... 05.11.05, 19:08 Ostro-delikatny Śmiały-nieśmiało Przystojny-brzydotą Czuły-brutalnie Mądry-naiwnością Uległy-buńczucznie Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba.ekhem Re: mężczyzna Waszych marzeń ... 08.11.05, 08:16 a bo ja wiem, czy tacy istnieją? się mi wydawało, ale wtedy młoda i naiwna byłam, teraz jeszcze młoda jestem, więc kto wie, może mi się jeszcze jakieś marzenie spełni, heh Odpowiedz Link Zgłoś
vera_bb Re: mężczyzna Waszych marzeń ... 08.11.05, 09:02 Nie-młodym, znaczy, się nie powinny spełniać? Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba.ekhem Re: mężczyzna Waszych marzeń ... 08.11.05, 09:24 powinny każdemu, chociaż jedno spełnione na życie... ale ja już złudzeń nie mam, więc się tak jeno pocieszam, że może (no bo mogłoby, nie?) jeszcze mi się jakieś zdąży spełnić, heh... Odpowiedz Link Zgłoś
vera_bb Re: mężczyzna Waszych marzeń ... 08.11.05, 09:59 Spełni się :) Jedno, to najważniejsze w życiu zawsze się spełnia. Tylko czasem zbyt późno to zauważamy. Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba.ekhem Re: mężczyzna Waszych marzeń ... 08.11.05, 13:18 chyba, żeby się zapomniało spełnić :) i tak być może, heh Odpowiedz Link Zgłoś
nanai11 Re: mężczyzna Waszych marzeń ... 08.11.05, 14:31 A które sie spełnia?????Bo sama nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
maximw2 Re: mężczyzna Waszych marzeń ... 09.11.05, 08:57 just.an.illusion napisał: > jaki On jest ... jest w marzeniach just;)pozdrawiam cieplo .kamy Odpowiedz Link Zgłoś