szaachrajka 11.04.06, 23:20 tradycyjna nasiadówka przy piwie, ruskich pierogach i zapiekankach:D Dag będzie, Ponik też Ja i kto jeszcze?;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slodzik Re: 21 kwiecień, godz. 17.00 (?), Hipnoza w Katow 12.04.06, 15:56 jak zwykle piatek,cholera,jak dozyje to bede albo nie, Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.samoosia Re: 21 kwiecień, godz. 17.00 (?), Hipnoza w Katow 12.04.06, 17:10 nie planuje ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
yanaa Re: 21 kwiecień, godz. 17.00 (?), Hipnoza w Katow 13.04.06, 10:52 jak słodzik dożyje, to ja też będę (źle ci to wróży słodkie..) Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka . 13.04.06, 16:30 yanaa napisała: > jak słodzik dożyje, to ja też będę (źle ci to wróży słodkie..) Yanina??? Ty serio prawisz?:) Bedziesz???:)) O kurfenc!:) Mam nadzieje ze to nie je_bajka:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszula32 Re: 21 kwiecień, godz. 17.00 (?), Hipnoza w Katow 13.04.06, 20:45 slodzik napisał: > jak zwykle piatek,cholera,jak dozyje to bede albo nie, a jak znam zycie i nie tylko to bedziesz gosia123 (tu była) Odpowiedz Link Zgłoś
nightrain Re: 21 kwiecień, godz. 17.00 (?), Hipnoza w Katow 12.04.06, 17:28 ja moze?;) Odpowiedz Link Zgłoś
urszula32 Re: 21 kwiecień, godz. 17.00 (?), Hipnoza w Katow 13.04.06, 20:43 A co to znaczy możę:PPPP majtki gdzie masz Odpowiedz Link Zgłoś
nightrain Re: 21 kwiecień, godz. 17.00 (?), Hipnoza w Katow 13.04.06, 22:31 nooo tzn ze nie wiem jeszcze;)zaraz...a to tam trza miec jakies specjalne?;) Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka . 14.04.06, 22:48 nightrain napisał: > nooo tzn ze nie wiem jeszcze;)zaraz...a to tam trza miec jakies specjalne?;) Mhm... w temat Słodzik Cie wprowadzi... On ma takie na specjalne okazje:DD Odpowiedz Link Zgłoś
justka3 Re: 21 kwiecień, godz. 17.00 (?), Hipnoza w Katow 12.04.06, 18:16 21 kwietnia o tej porze zamierzam być w drodze do Wrocławia:) Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka . 12.04.06, 18:30 Zochna to zaplanuj:P Czas jeszcze jest! Justka Ty Pieronico jak zwykle sie migasz!:D Wrocek nie zając nie ucieknie więc przybądz sie zahipnotyzowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
justka3 Re: . 13.04.06, 09:14 Ależ absolutnie uciekłby! Na slub i wesele przyjaciól jadę;P Odpowiedz Link Zgłoś
t_waits Re: . 13.04.06, 11:28 szaachrajka napisała: > Zochna to zaplanuj:P Czas jeszcze jest! > > Justka Ty Pieronico jak zwykle sie migasz!:D > Wrocek nie zając nie ucieknie więc przybądz sie zahipnotyzowac:) a nauczyłaś się już gotować? :) Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: . 13.04.06, 12:29 Jeżeli do mnie to pytanie T_waitsie:P to ja od zawsze gotować umiem hie hie hie... ale problem w tym, że nie lubie:D (szukam męża kucharza):P - cv z foto i list motywacyjny na skrzynke jakby co:D Odpowiedz Link Zgłoś
t_waits Re: . 13.04.06, 22:45 szaachrajka napisała: > Jeżeli do mnie to pytanie T_waitsie:P to ja od zawsze gotować umiem hie hie > hie... ale problem w tym, że nie lubie:D > (szukam męża kucharza):P - cv z foto i list motywacyjny na skrzynke jakby co:D do Ciebie do Ciebie, przejrzalem moje zdjete popiersia i zadne nie jest dosyc gustowne, zeby wysylac pannie na wydaniu, co gorsza zadne nie przypomina kucharza... ale jezor nadal masz ciety jak zylety w bransolecie żulika :) Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: . 13.04.06, 23:57 t_waits napisał: > do Ciebie do Ciebie, > przejrzalem moje zdjete popiersia i zadne nie jest dosyc gustowne, zeby wysylac > pannie na wydaniu, > co gorsza zadne nie przypomina kucharza... > ale jezor nadal masz ciety jak zylety w bransolecie żulika :) Jak nie ma popiersia to może być podpiersie vel poniżejpiersie byle by kucharza:P PiEs W ogóle to byś w końcu mogl przyznać sie kim ześ jest Ukrywaczu:P wszak pachniesz znajomo:) Odpowiedz Link Zgłoś
t_waits Re: . 15.04.06, 07:54 no gdybym Ci wyslal podpiersie, poprzesuwalyby Ci sie priorytety i gotowanie dla mnie wysuneloby sie na czolowa pozycje, nie wiem czy udzwigne taka odpowiedzialnosc na mych krzepkich barkach:) pachne jak pierwiosnek na wiosne, trzy grosze prawdy do skarbonki?? hm, pomyślę :) Odpowiedz Link Zgłoś
daag2 Re: . 15.04.06, 09:52 waits a chyba popiersie, nawet byle jakie, nie przeszkadza by wypic piwko i zjeść coś w hipnozie, ostatecznie my z szaa mamy jako takie popiersie, zwłaszcza szaa...hehe no a tak serio- zapraszam serdecznie wszystkich.... bez wyjatków, priorytetów, preferencji... każda obecność mile widziana ...dag Odpowiedz Link Zgłoś
t_waits Re: . 15.04.06, 20:42 chyba nie wiesz jaki ze mnie goguś, z byle jakim popiersiem nie wychodzę:):) a serio to dzięki za zaproszenie, spróbuję kupić jakiś lifting, do nadpiersia i podpiersia zobacze efekty i zadecyduje :) Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: . 17.04.06, 01:37 t_waits napisał: > no gdybym Ci wyslal podpiersie, poprzesuwalyby Ci sie priorytety > i gotowanie dla mnie wysuneloby sie na czolowa pozycje, > nie wiem czy udzwigne taka odpowiedzialnosc na mych krzepkich barkach:) > > pachne jak pierwiosnek na wiosne, > trzy grosze prawdy do skarbonki?? hm, pomyślę :) Więcej optymizmu Kochany;-) A nóż-widelec podpiersie sprawiłoby, iż gotowanie zeszłoby na plan drugi, a kto wie, może i ostatni:-):D Dylemat zniknie gdy wyślesz całość!:) Zaryzykujesz?:DD PiEs Myślenie to ponoć bardzo długi i skomplikowany proces u facetów. Na którym etapie jesteś?:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
t_waits Re: . 17.04.06, 22:33 szaachrajka napisała: > Więcej optymizmu Kochany;-) A nóż-widelec podpiersie sprawiłoby, iż gotowanie > zeszłoby na plan drugi, a kto wie, może i ostatni:-):D > Dylemat zniknie gdy wyślesz całość!:) > Zaryzykujesz?:DD nóż i widelec w zestawieniu z moim podpiersiem i Twoją żarłocznością - to trochę groźnie brzmi ;P muszę poczytać o metodach szacowania ryzyka > PiEs > Myślenie to ponoć bardzo długi i skomplikowany proces u facetów. Na którym > etapie jesteś?:PPP planuję pomyśleć :) Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka . 19.04.06, 13:06 t_waits napisał: > nóż i widelec w zestawieniu z moim podpiersiem i Twoją żarłocznością - to trochę groźnie brzmi ;P > muszę poczytać o metodach szacowania ryzyka Ryzyko będzie mniejsze jeżeli nie będziemy sam na sam:D Dlatego proponuje nasiadówkę w piatkowy wieczór w katowickiej Hipnozie:) Było by miło skonsumować Cię wzrokiem buha:D > planuję pomyśleć :) Myśl pozytywnie!:P Odpowiedz Link Zgłoś
t_waits Re: . 19.04.06, 14:07 no powiedzmy, że myślę już w miare pozytywnie... no ale jak ja Cię poznam !? P Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: . 19.04.06, 14:21 t_waits napisał: > no powiedzmy, że myślę już w miare pozytywnie... > no ale jak ja Cię poznam !? P Intuicja Ci podpowie:PPP A mnie wyslij swoje popiersie:D Odpowiedz Link Zgłoś
t_waits Re: . 19.04.06, 15:03 szaachrajka napisała: > t_waits napisał: > > > no powiedzmy, że myślę już w miare pozytywnie... > > no ale jak ja Cię poznam !? P > > Intuicja Ci podpowie:PPP > A mnie wyslij swoje popiersie:D mężczyźni nie mają intuicji:) Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: . 19.04.06, 15:09 t_waits napisał: > mężczyźni nie mają intuicji:) Masz, ale jeszcze o tym nie wiesz:) Najwyższy czas się o tym przekonać:DDD (Kopernik tez była kobietą) hie hie hie:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
t_waits Re: . 19.04.06, 15:25 nie wiem jak wytrzymam z taką przemądrzałą przy jednym stoliku:) przynajmniej udawaj spolegliwą ;)P Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka . 19.04.06, 15:30 t_waits napisał: > nie wiem jak wytrzymam z taką przemądrzałą przy jednym stoliku:) Koniecznie musisz to sprawdzić:D > przynajmniej udawaj spolegliwą ;)P Spolegliwa to jam po alkoholu...(dlatego nie pije):P Mam rozumieć, że sie widzimy?:D Odpowiedz Link Zgłoś
t_waits Re: . 19.04.06, 15:47 szaachrajka napisała: > t_waits napisał: > > > nie wiem jak wytrzymam z taką przemądrzałą przy jednym stoliku:) > Koniecznie musisz to sprawdzić:D > > > przynajmniej udawaj spolegliwą ;)P > Spolegliwa to jam po alkoholu...(dlatego nie pije):P > > Mam rozumieć, że sie widzimy?:D widzimy i nie pijemy :D Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: . 19.04.06, 15:52 t_waits napisał: > widzimy i nie pijemy :D Napewno będzie to miłe i niezapomniane przezycie:P:D Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka . 19.04.06, 16:13 Zatem ja udam się podpiłować szpony:D PiEs 1 Działa:PPP heh (jesli wiesz co chcę powiedzieć...:-) PiEs 2 Zakup kapcie rzucające się w oczy dla łatwiejszej identyfikacji (z intuicja różnie bywa, ale to napewno znasz z autopsji):PP PiEs 2a Na żywo obiecuje być milsza odrobinę:D Odpowiedz Link Zgłoś
t_waits Re: . 20.04.06, 14:18 nie pindrz się tak bo też się poczuję zobowiązany pachnieć końskim potem, dobrymi cygarami i wodą kolońską "brutal" :) a czasu mało,gdzie ja to wszystko teraz znajde? Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka . 20.04.06, 15:20 t_waits napisał: > nie pindrz się tak bo też się poczuję zobowiązany pachnieć końskim potem, dobr > ymi cygarami i wodą kolońską "brutal" :) Mmmmmmm...lejesz miót z benzynkom na me serce heh (Ty to wiesz jak mnie sobą zainteresować!):D > a czasu mało,gdzie ja to wszystko teraz znajde? Stadion 10-lecia?:D Odpowiedz Link Zgłoś
t_waits Re: . 20.04.06, 15:47 nie no dwie wycieczki na to mi żona nie pozwoli :) i tak już awansem dostalem kapciem i wysluchalem kazania ze mi sama zafunduje hipnoze polaczona z hibernacja ... nie jest lekko :P Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka . 20.04.06, 16:05 t_waits napisał: > nie no dwie wycieczki na to mi żona nie pozwoli :) > i tak już awansem dostalem kapciem i wysluchalem kazania > ze mi sama zafunduje hipnoze polaczona z hibernacja ... > nie jest lekko :P AleAle... dała Ci dyspense na jutrzejszy wieczór?:) Odpowiedz Link Zgłoś
t_waits Re: . 20.04.06, 21:46 jest w delegacji ale jestem skrupulatnie nawigowany :) Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka . 21.04.06, 01:11 t_waits napisał: > jest w delegacji > ale jestem skrupulatnie nawigowany :) Nie ma to jak odp wymijająca:DDD PiEs Jakbys jednak poszedl po rozum do głowy heh i zechciał się z nami spotkać to wiesz gdzie nas szukac:P Odpowiedz Link Zgłoś
t_waits Re: . 21.04.06, 08:19 ja to jednak wiem jak Cię rozpalić :) przeciez z tego nie wynika ze nie przyjde w najgorszym wypadku wyśle żone:) z tego co widze to klimat bedzie feministyczny spodobałoby się jej :) Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: . 21.04.06, 12:53 t_waits napisał: > ja to jednak wiem jak Cię rozpalić :) > przeciez z tego nie wynika ze nie przyjde > w najgorszym wypadku wyśle żone:) > z tego co widze to klimat bedzie feministyczny spodobałoby się jej :) Nie pochlebiaj se:P do rozpalenia to jeszcze długa droga heh:P Zona ponoc w delegacji... gubisz sie kochany w zeznaniach:P...ale w sumie z zona przyjsc tez mozesz (o ile bedziesz mogl sie czuc swobodnie):DDDD Naliczyłam conajmniej 5 facetów wiec nie przesadzaj z tym feminizmem:PPP Cykor ześ i tyle! O!:DDD:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
t_waits Re: . 21.04.06, 13:19 zona jest na delegacji w k-cach dlatego mam opory wiesz, te wieczorne bankiety, niechcący mozemy na siebie wpasc ale niewazne nie jestem cykorem, mozesz mi wierzyc, a takie dziewczynki jak Ty to zjadam na sniadanie bez popicia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: . 21.04.06, 13:33 t_waits napisał: > zona jest na delegacji w k-cach > dlatego mam opory > wiesz, te wieczorne bankiety, niechcący mozemy na siebie wpasc > ale niewazne > > nie jestem cykorem, > mozesz mi wierzyc, > a takie dziewczynki jak Ty to zjadam na sniadanie bez popicia ;) heh masz poczucie humoru:))) Zjedz mnie! Zjedz mnie! (niech Ci sie sni po nocach):DDD Nie badz cykor i przyjdz... zasłanianie sie zona nic Ci nie pomoze:P Błyskotliwy jestes wiec w razie wpadki napewno cos sensownego wymyslisz:PPP Ja juz jestem w Katowicach (dogorywam w bibliotece uczelnianej jeszcze z godzinke) wiec rusz sie bo wiecej okazji juz nie bedziesz miał coby mnie zjeść bez popicia hah (na kolacje):P Odpowiedz Link Zgłoś
t_waits Re: . 21.04.06, 13:52 w razie wpadki??!!, taa... becikowe ;P sprobuje byc punktualny :) Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: . 21.04.06, 13:59 t_waits napisał: > w razie wpadki??!!, taa... becikowe ;P > > sprobuje byc punktualny :) Mhm:) Zatem ja udaje sie w kierunku Hipnozy:)) Jakby co to my juz tam bedzie od 15.00 z minutami walczyc o stolik heh:P Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: . 24.04.06, 01:23 waits_wife napisała: > rozczulasz mnie Kochanie... :) Heh widzę, że koleżanka się nie poddaje:) Rozmowy na kilku nickach z samą sobą juz prowadzi tutaj Pomponica, więc mało oryginalne:DDD Ale dowcip nawet sie udał:) Każdy ma jakieś zboczenia zatem zyczę powodzenia w dialogowaniu monsz-szona:) Pozdrawiam małżonków:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
waits_wife Re: . 24.04.06, 09:07 Oryginalność miała tkwić w tematyce rozmów :)), a nie sposobie. No ale teraz to już bezcelowe - a miało być wesoło :) :) :) Sposób wiadomo, znany od lat :) :):) bardzo ciepło pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka . 24.04.06, 13:56 Jakże żałuję, że szlag trafił ten całkiem nieźle zapowiadający sie wirtualny romans:)(choć miałam nadzieję, że troszkę sie "poopierasz" hehe:) Przykro mi, że to co Ciebie bawi mnie nudzi:)Ale gdyby to było z 3 lata temu heh...to kto wie? Może i ja bym zmieniła orientację seksualnom:DDDD Również ciepło pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
waits_wife Re: . 24.04.06, 22:44 Sądząc po Twoich żywych reakcjach na moje posty trudno mi jakoś uwierzyć w to znudzenie:) Zresztą to nie jest dobry obyczaj ferować wyrok zanim cokolwiek powstało, można w ten sposób stracić kilka fajnych i wesołych chwil, Aczkolwiek, może rzeczywiście gdyby moje posty miały obfitować w takie skutki jak zmiana czyjejkolwiek orientacji seksualnej to lepiej, że romans zakończył się zanim na dobre powstał. Nawiasem (Nigdy nie musiałam zmieniać orientacji seksualnej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: . 25.04.06, 14:54 waits_wife napisała: > Sądząc po Twoich żywych reakcjach na moje posty trudno mi jakoś uwierzyć w to > znudzenie:) A mnie trudno uwierzyć w to, że taka dziewczyna jak Ty traci bezproduktywnie czas na takie gierki:)(żywe były bom myslała, ze to jakiś znajomy Gamoń sie przebrał i mnie podpuszcza, ot co:) > Zresztą to nie jest dobry obyczaj ferować wyrok zanim cokolwiek powstało, > można w ten sposób stracić kilka fajnych i wesołych chwil, Jak już wcześniej wspomniałam fajne i wesołe chwile to rzecz względna, ale o gustach nie wypada dyskutowac:)) Postowałas ze mną juz wczesniej i jak zapewne zauzyłas, szybko mnie takie gierki nudzą z racji tego, że wiekszość ludzi tu znam i wiem, że szkoda czasu na takie pitu pitu heh:) > Aczkolwiek, może rzeczywiście gdyby moje posty miały obfitować w takie skutki > jak zmiana czyjejkolwiek orientacji seksualnej to lepiej, że romans zakończył > się zanim na dobre powstał. Ano, choć ja na takie zmiany podatna nie jestem i w romanse czatowe niestety nie wierze:)To tylko dla zbłąkanych i nawinych:) Stara wyjadaczka jestem i nie dam się złapac na taki numer:) > Nawiasem (Nigdy nie musiałam zmieniać orientacji seksualnej :)) To wszystko wyjaśnia. Juz wiem dlaczego wolałaś pisać ze mną zamiast z jakimś fajnym facetem:DDD (ach zapomniałam... fajnych tu przecież nie ma! Juz się nie dziwie, że wolisz kobiety) hehe;-) Puszczam oko i pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
waits_wife Re: . 25.04.06, 20:15 szaachrajka napisała: > waits_wife napisała: > > > Sądząc po Twoich żywych reakcjach na moje posty trudno mi jakoś uwierzyć > w to > > znudzenie:) > A mnie trudno uwierzyć w to, że taka dziewczyna jak Ty traci bezproduktywnie > czas na takie gierki:)(żywe były bom myslała, ze to jakiś znajomy Gamoń sie > przebrał i mnie podpuszcza, ot co:) zawsze stałam na stanowisku, że niedostateczną wagę przykłada się do 'przygotowania produkcji' :) życie to jedna wielka podpucha, dlatego szukam 'w miare wesołych' żeby stworzyć flotę zjednoczonych... :) > Zresztą to nie jest dobry obyczaj ferować wyrok zanim cokolwiek powstało, > można w ten sposób stracić kilka fajnych i wesołych chwil, > Jak już wcześniej wspomniałam fajne i wesołe chwile to rzecz względna, ale o > gustach nie wypada dyskutowac:)) Postowałas ze mną juz wczesniej i jak zapewne zauzyłas, szybko mnie takie gierki nudzą z racji tego, że wiekszość ludzi tu znam i wiem, że szkoda czasu na takie pitu pitu heh:) wszystko zależy z kim pitolisz :) nie z każdym i nie zawsze jest po drodze - to raczej oczywiste, dlatego więcej na ulicach spaceruje *par* niż *szeregów* :)) > Aczkolwiek, może rzeczywiście gdyby moje posty miały obfitować w takie skutki > jak zmiana czyjejkolwiek orientacji seksualnej to lepiej, że romans zakoń > czył się zanim na dobre powstał. > Ano, choć ja na takie zmiany podatna nie jestem i w romanse czatowe niestety > nie wierze:) To tylko dla zbłąkanych i nawinych:) Stara wyjadaczka jestem i nie dam się złapac na taki numer:) zauważ, że to miał być edukacyjno-humorystyczny romans samej ze sobą:) taka mała charytatywna produkcja dla 'zbłąkanych i naiwnych' swoją drogą to bardzo pozytywna grupa i istotnie jest mi z nią zazwyczaj po drodze > Nawiasem (Nigdy nie musiałam zmieniać orientacji seksualnej :)) > To wszystko wyjaśnia. Juz wiem dlaczego wolałaś pisać ze mną zamiast z jakimś > fajnym facetem:DDD > (ach zapomniałam... fajnych tu przecież nie ma! Juz się nie dziwie, że wolisz > kobiety) hehe;-) uups! dla mnie pisanie z kimś (a nawet o czymś) nie oznacza aktów seksualnych :):):) nie jest też żadną deklaracją preferencji :) Jak to nie ma fajnych facetów?? - a mój MĄŻ ?? ;P > Puszczam oko i pozdrawiam:) Piąteczkę przybijam:) Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka . 26.04.06, 10:56 waits_wife napisała: > zawsze stałam na stanowisku, że niedostateczną wagę przykłada się > do 'przygotowania produkcji' :) Nastepnym razem musisz się bardziej przylożyc i poszukać odpowiednio naiwnych:D > życie to jedna wielka podpucha, dlatego szukam 'w miare wesołych' żeby > stworzyć flotę zjednoczonych... :) Runek szuka 'w miare ładnych'. Może połączycie siły?:D > zauważ, że to miał być edukacyjno-humorystyczny romans samej ze sobą:) taka > mała charytatywna produkcja dla 'zbłąkanych i naiwnych' > swoją drogą to bardzo pozytywna grupa i istotnie jest mi z nią zazwyczaj po > drodze Jeszcze raz bije się po lewej piersi i ubolewam, że planowany romans w tak perfidny sposób Ci popsułam ;D Ale może nowy nick i ktoś bardziej naiwny?... Pójdzie jak z płatka!;-) > uups! > dla mnie pisanie z kimś (a nawet o czymś) nie oznacza aktów seksualnych :):):) Coż to za romans bez seksu?:> Pfffff....;-) Nie uprawiałaś nigdy wirtualnego seksa????!!!:DDDDD;-) Nie czytałaś Harleqinóf?:-) Bój się bidy dziecko!:) > Jak to nie ma fajnych facetów?? - a mój MĄŻ ?? ;P Tjaaaa...bosko Żigolo hehe... Koniecznie puść mi jego foto na @! :DDD Szczałeczka :) Odpowiedz Link Zgłoś
waits_wife Re: . 26.04.06, 13:15 szaachrajka napisała: > Nastepnym razem musisz się bardziej przylożyc i poszukać odpowiednio naiwnych: nie muszę :) > Runek szuka 'w miare ładnych'. Może połączycie siły?:D Myślałam, że już znalazł :) > Jeszcze raz bije się po lewej piersi i ubolewam, że planowany romans w tak > perfidny sposób Ci popsułam ;D > Ale może nowy nick i ktoś bardziej naiwny?... Pójdzie jak z płatka!;-) Musisz się bić naprzemian, bo sobie zakłócisz symetrię :) Akurat łatwiej mi tu będzie przyznać Ci rację niż wytłumaczyć jak jest faktycznie:) Nie zacietrzewiaj się w swej nieomylności:) > uups! > > dla mnie pisanie z kimś (a nawet o czymś) nie oznacza aktów seksualnych :):):) > Coż to za romans bez seksu?:> Pfffff....;-) Nie uprawiałaś nigdy wirtualnego seksa????!!!:DDDDD;-) > Nie czytałaś Harleqinóf?:-) > Bój się bidy dziecko!:) "Takie dziewczyny jak ja" (to cytat z Ciebie) nie muszą substytuować wirtualem poza tym nie obnoszę się z tym co? gdzie? z kim? i czy faktycznie? > Jak to nie ma fajnych facetów?? - a mój MĄŻ ?? ;P > Tjaaaa...bosko Żigolo hehe... Koniecznie puść mi jego foto na @! :DDD > masz skłonności do nadinterpretacji więc nie mogę Ci wysłać jego foto, bo jeszcze mi zarzucisz stręczycielstwo :) > Szczałeczka :) dozo :) Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: . 27.04.06, 15:53 waits_wife napisała: > Musisz się bić naprzemian, bo sobie zakłócisz symetrię :) Lewom mam większą (Marut mi to ciągle wypomina):-) > Akurat łatwiej mi tu będzie przyznać Ci rację niż wytłumaczyć jak jest > faktycznie:) > Nie zacietrzewiaj się w swej nieomylności:) Gdzieżbym smiała;-) Mam jedynie swoją teorie na zaistniałą sytuacje:) Chyba wolno mi?;-) > "Takie dziewczyny jak ja" (to cytat z Ciebie) nie muszą substytuować wirtualem > poza tym nie obnoszę się z tym co? gdzie? z kim? i czy faktycznie? Eee... nie o to mi chodziło, ale mniejsza z tym:) > Jak to nie ma fajnych facetów?? - a mój MĄŻ ?? ;P > Tjaaaa...bosko Żigolo hehe... Koniecznie puść mi jego foto na @! :DDD >> masz skłonności do nadinterpretacji więc nie mogę Ci wysłać jego foto, bo >> jeszcze mi zarzucisz stręczycielstwo :) Zawsze możesz go na żywo przedstawić;-)))) Ale OK! Koniec licytacji, już mi sie nie chce:) > Szczałeczka :) > dozo :) Czyzbyś miała w planach pobyt w moim mieście?;D;-) Pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
waits_wife Re: . 28.04.06, 00:15 istotnie, będę w pobliżu na delegacji :):D wyślę Ci pocztówkę :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
waits_wife Re: . 28.04.06, 13:08 dla mnie w pobliżu to oznacza promień ok.100 km :) a nazwy ulic kompletnie mi się nie trzymają ... zegarmistrz, kuśnierz, rozłożysty platanowiec - to są wskazówki :) chyba że na Berdyczów jest stadko okazałych bernardynów ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: . 29.04.06, 01:39 waits_wife napisała: > dla mnie w pobliżu to oznacza promień ok.100 km :) Mam się bać?;-) > a nazwy ulic kompletnie mi się nie trzymają ... > zegarmistrz, kuśnierz, rozłożysty platanowiec - to są wskazówki :) Będę miec to na uwadze;-) > chyba że na Berdyczów jest stadko okazałych bernardynów ;)? Taaa w sutannach... okazale mają tylko brzuchy:D --- Właśnie zakończyłam pieczenie, pranie, prasowanie... nogi mam w doopie i już więcej dzis nic nie dam rady nabazgrac... Zastanawiam sie tylko co za cwok wywleka takie stare wątki (lubie czasem pogadać do siebie):D Zieeeeeeeeef Dobranoc:D Odpowiedz Link Zgłoś
sir_elmin Re: 21 kwiecień, godz. 17.00 (?), Hipnoza w Katow 14.04.06, 20:25 A ja to i tak nie przyjadę! O! -- "manamana" Zwierzak Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: 21 kwiecień, godz. 17.00 (?), Hipnoza w Katow 14.04.06, 22:49 sir_elmin napisał: > A ja to i tak nie przyjadę! > O! OFFsik ranisz mje na wskroś! O! Odpowiedz Link Zgłoś
slodzik Re: 21 kwiecień, godz. 17.00 (?), Hipnoza w Katow 15.04.06, 14:22 z przyczyn ode mnie niezaleznych musze nie byc! Odpowiedz Link Zgłoś
j.oker Re: 21 kwiecień, godz. 17.00 (?), Hipnoza w Katow 18.04.06, 10:59 Boisz sie ze bedzie mało kompanów do picia??? !!! Odpowiedz Link Zgłoś
m_och.1 Re: 21 kwiecień, godz. 17.00 (?), Hipnoza w Katow 18.04.06, 12:13 ja mam parapetówe wtedy ...:))) to nie bende:) Odpowiedz Link Zgłoś
mauupaa Re: 21 kwiecień, godz. 17.00 (?), Hipnoza w Katow 19.04.06, 09:26 to ja tradycyjnie poproszę o zapiekankę mości Pana Leppera :PP więs będę ja czyli ja i +1 ;)) Sajonara;) Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka . 19.04.06, 13:08 mauupaa napisała: > to ja tradycyjnie poproszę o zapiekankę mości Pana Leppera :PP więs będę ja > czyli ja i +1 ;)) > Sajonara;) A Wy to kto jesteście dobrzy ludzie?:DD Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: . 19.04.06, 16:27 mauupaa napisała: > dobrzy ludzie :)) Pfff... ni ma tu takowych:P Odpowiedz Link Zgłoś
elle.bellee Re: 21 kwiecień, godz. 17.00 (?), Hipnoza w Katow 20.04.06, 14:12 kurde:) bawcie się dobrzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: 21 kwiecień, godz. 17.00 (?), Hipnoza w Katow 20.04.06, 15:21 elle.bellee napisała: > kurde:) > bawcie się dobrzę:) Kurde:) Przyjedz i baw sie z nami!:) Odpowiedz Link Zgłoś
elle.bellee Re: 21 kwiecień, godz. 17.00 (?), Hipnoza w Katow 20.04.06, 15:34 kurde:) mam inne plany:) Odpowiedz Link Zgłoś
argentynka Re: . 20.04.06, 17:12 elluśkaaaaaaaaaa! tylko Ciebie nam tam brakuje kurde do kompleta! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
annuszka Re: . 20.04.06, 20:16 Jest szansa, że wpadnę do Was po pracy. O której się zbieracie? I jak długo planujecie być w Hipnozie? Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka . 21.04.06, 01:24 Właśnie wykąpana, spakowana kładę sie do wyra:) Pobódka o 6.15 (jak nie zaśpie to będę):DDD Po załatwieniu spraw palnuje zjawic sie w Hipnozie ok. g. 16.00. Uprasza sie, alby osoba ktora bedzie tam pierwsza zaklepała jakis wiekszy stolik na około 10-15 osób):)) Jesli nie bedzie nic wolnego to zdaje sie bedziemy miec problem:D i bedziemy poszukiwac lokalu zastepczego. Gdyby była taka sytuacja to Ci co maja moj nr tel niech dzwonia jezeli nas nie bedzie w Hipnozie:) (Ci co nie maja mego nr maja PH:) No to tym optymistycznym akcentem do zoo... Gamonie:) PiEs Osoby ktore maja sie pojawic to: Dag, Argentynka, K8, Arczi, Ponik, Najt, Annuszka, Mauupaa + 1, Gosia123 z mezem i dziecmi, Slodzik(?), moze K2, moze Chmurka i moze mr T_waits;-) heh Kogo tam pominelam to mje wybaczy:D Wiecej grzechów nie pamietam:P Odpowiedz Link Zgłoś
j.oker Re: . 21.04.06, 05:11 Ja sie tez zaraz ide prysznicowac a co !!!! pobódka zaplanaowana na 14.01(moge spac dłuzej) Po załatwiniu sie w łazience planuje dlaej spac ... Uprasza sie do mnie nie dzwonic bo wiadomo spie!!!! Miłej zabawy i buziaczki szczególnie dla nie znajomych mi kobiet ... Odpowiedz Link Zgłoś
mauupaa Serdeczne podziękowania.. 22.04.06, 10:37 dla wszystkich których mogłam poznać:)) a szczegółnie dla Kochanej szajki i mojej bratniej duszy kroliczka8 :)) No i oczywiście dla i Dagusi i arczika i AAArgentynki i Słodziora ;)) najblizszy miesiąc Słodziu będzie o chlebie i wodzie?;))) buziaczki naprawdę warto było byc ;) PS. gargusiowa niebawem mysle pod zyrafą?;) Odpowiedz Link Zgłoś
zabi_odbiornik Re: Serdeczne podziękowania.. 22.04.06, 12:09 A winda w Hipnozie dziala? Bo sie fajowo jezdzilo kiedys nia. Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: Serdeczne podziękowania.. 22.04.06, 14:11 dziala, tylko podczas koncertow blokuja Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.gargamella Re: Serdeczne podziękowania.. 23.04.06, 12:13 Ja również dziękuję :) Fajnie Was wszystkich było znów zobaczyć. Slodziku dzięki :* Mauupaa moze byc pod zyrafa, przed i za ;) jak sobie zyczysz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
daag2 Re: 21 kwiecień, godz. 17.00 (?), Hipnoza w Katow 22.04.06, 13:23 ech fajnie było dzięki za przybycie, czas sie połozyc bo przeciez szaajbusi się gęba nie zamykała do 4 nad ranem hehe, dziekuje wszystkim bardzo serdecznie...... Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: 21 kwiecień, godz. 17.00 (?), Hipnoza w Katow 22.04.06, 14:12 bylo milo, koncert o.s.t.r. tez w miare udany, choc juz za stary jestem ;) obecnie zdrowieje Odpowiedz Link Zgłoś
j.oker Re: 21 kwiecień, godz. 17.00 (?), Hipnoza w Katow 22.04.06, 18:50 Miło mi ze wam było miło.... Odpowiedz Link Zgłoś
waits_wife Re: 21 kwiecień, godz. 17.00 (?), Hipnoza w Katow 24.04.06, 09:13 settembrini napisał: > bylo milo, koncert o.s.t.r. tez w miare udany, choc juz za stary jestem ;) > obecnie zdrowieje No co Ty Sett, za stary?? to po co ja sobie hiphopową koszulkę kupiłam :):)?? Mam nadzieję, że zdrówko już wporzo. Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: 21 kwiecień, godz. 17.00 (?), Hipnoza w Katow 24.04.06, 13:55 zonko mila, ty lepiej cus gryfnego pod ta koszulka miej ;D Odpowiedz Link Zgłoś
waits_wife Re: 21 kwiecień, godz. 17.00 (?), Hipnoza w Katow 24.04.06, 22:47 tak tak :) możesz być spokojny zawsze ubieram się na cebólkię :) PS własnie sie rozliczyłam, ufff :) Odpowiedz Link Zgłoś
argentynka Re: 21 kwiecień, godz. 17.00 (?), Hipnoza w Katow 22.04.06, 19:00 a my dziekujemy za pyszną wyżerkę dagu :D i "to tak jak zakalec tylko z marchewką" szaa ;D nie A.A.Argentynka królisiu hehe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hania37 Re: 21 kwiecień, godz. 17.00 (?), Hipnoza w Katow 22.04.06, 19:38 ehhh...dlaczego mnie tam nie było....:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
slodzik Re: 21 kwiecień, godz. 17.00 (?), Hipnoza w Katow 23.04.06, 08:47 Zawsze co mile szybko sie konczy,tym razem zbyt szybko ,poniewaz musialem rano do pracy ,tfutfu,,ps;ekhm a maauppaa to kto to byl? bo nie kojarze,annuszka zmienila nicka?no to do nastepnego w sobieszewie(jesli samochod sie odbrazi na mnie) Odpowiedz Link Zgłoś
waits_wife Re: 21 kwiecień, godz. 17.00 (?), Hipnoza w Katow 23.04.06, 23:26 Serdecznie Was pozdrawiam! Dziękuję za ciepłe przyjęcie i postanawiam się poprawić :) Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka . 24.04.06, 01:47 Miło Was znów było spotkać:DDD Ja dopiero dziś doszłam do siebie po tak "ekscytujacym" weekendzie:) Ciekawe kiedy kolejne szpiegujące "zony" znów się pojawią i będą chiały mnie "poznać"?:DDD Sis mosz niewybaczone Ty Mauupo!!!:P zabi_odbiornik napisał: > A winda w Hipnozie dziala? > Bo sie fajowo jezdzilo kiedys nia. Heh dobre! Bardzo dobre!:) Trzeba było to sprawdzić w piątek osobiście:D daag2 napisała: > ech fajnie było dzięki za przybycie, czas sie połozyc bo przeciez szaajbusi > się gęba nie zamykała do 4 nad ranem hehe, Ty juz Babo nie przesadzaj hehe... CIebie w kłapaniu nie przebije:DDD Dzięki za gościne i czas na rewanż:)))))) (koniecznie musisz upiec ciasto):D:P slodzik napisał: > Zawsze co mile szybko sie konczy,tym razem zbyt szybko ,poniewaz musialem rano > do pracy ,tfutfu,,ps;ekhm a maauppaa to kto to byl? Slodziu na Twoje szczeście, że tak szybko się skonczył, bo kolejne pół roku o chlebie i wodzie byś spędzał:D (ciasto speszjal for Ju zostawiłam u Dag) Mauupaa to wstrętna Królica!!! (Za to oszustwo ma u mnie przerypane) waits_wife napisała: > Serdecznie Was pozdrawiam! > Dziękuję za ciepłe przyjęcie i postanawiam się poprawić :) Poprawić?:) Tzn że Seciak "pysznie" się spisal:DDD Widzę, że ciąg dalszy telenoweli nastąpi hah:D Równiez pozdrawiam, ubawiłam sie nawet:) Odpowiedz Link Zgłoś