jazzik 24.12.02, 15:13 W tej calej swiatecznej bieganinie i zyczen skladaniu zapominamy czesto - tak jak mi sie zdazylo niestety - o ... Ewach i Adamach. Chcialbym w miejscu tym wlasnie im zyczenia zlozyc. EWY I ADAMOWIE - NIECH ZYJA !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rybka Re: Dla Ew i Adamow :-) IP: 217.98.71.* 24.12.02, 15:21 Własnie, właśnie... primo po pierwsze: Ewciu nasza... bądź nam, no!!! I miej się, jak dotąd, a włąsciwie jeszcze piękniej się miej. secundo po drugie: Bigocie drogi... egoncentrykuj nam tu częściej, bo tęsknimy... Wszystkiego dobrego Adamie!! ryba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Dla Ew i Adamow :-) IP: *.atol.com.pl 24.12.02, 16:43 Wszystkiego naj naj Ewciu cmooooooooook Odpowiedz Link Zgłoś
laura Re: Dla Ew i Adamow :-) 24.12.02, 19:56 I ja dolacze sie do zyczen :-)wszystkim Ewuniom (imienniczkom moim) gorace buziaki a Adasiom gorace cmoki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lampka_nie_winna Re: Dla Ew i Adamow :-) 24.12.02, 23:37 na Ottona... uff nie spoznie sie... wewko - dobrej maski tlenowej, cobys uczucia bez_ducha przegonila... bigott'cie - wiechy Ci juz dzis zyczylam, i samo_lubnych zyczen rowniez, Wsiego Dobrego p_l_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: Dla Ew i Adamow :-) IP: *.nsm.pl / *.chelmnet.pl 25.12.02, 13:50 Drodzy moi/nasi, najdzieki najserdeczne za zyczenia takze imieninowe. Taka mamy skuche (my - Ewy, i oni - Adamowie), ze w ten dzien jedyny w swoim rodzaju przypada tez naszego fragment jakis... Ja tam lubie, zawsze sie na dwa prezenty srebrne zalapuje - hahahaahaa. Laurko (Ewko jedna), Adamisko (Bigo jeden) i Wszystkie Inne ukryte pod nickami Ewy i Adamowie - tego, co naj... dla Was najbardzo. ewka_dwudziestoczwartogrudniowa_zupelnie_zadowolona_z_faktu_ze_ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akva Re: Dla Ew i Adamow :-) IP: *.stargard.sdi.tpnet.pl / 192.168.0.* 25.12.02, 21:15 Choć już w zmierzchaniu Waszego Święta..ale.. Ewciom, Ewkom i Jewkusom..tudzież Adasiom, Adamiskom i Jędrkom (Jadamkom?) cudownośći wielu do życia niezbędnych smaku dnia co w kroplach wspomnień esencją życia się okaże i milczenia wielomównego w rytmice oddechów dwojga upragnionych wciąż akva Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: Dla Ew i Adamow :-) IP: *.nsm.pl / *.chelmnet.pl 26.12.02, 11:16 lojezy, dzis juz 26 dzien grudnia, ale trudno - Paiho, wybacz!!! I Tobie najlepsze imieninowe! Najlepsze. Zeby to, co na P udalo Ci sie niejeden raz jeszcze zobaczyc i zachwycic. ewka_spozniona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Do Ejsi IP: *.tpnet.pl / *.pulawy.sdi.tpnet.pl 27.12.02, 11:04 Ejsuś Tobie spóźnione życzenia imieninowe składam. Wybacz tę 'powolność slimaka ' w rozeznaniu. Wszystkiego wszystkiego najlepszego, wielu powodów do radosci w życiu i spełnienia marzeń. Buziaki. Jo. Odpowiedz Link Zgłoś
paiha Od Ewy dla Ewki:) 27.12.02, 15:58 Ewuniu, dziekuje slicznie i przejmujacego slowa ani jednego wiecej:)) Bylam poza siecia duzo przed czasem swiatecznym i zjawilam sie juz po:), nawet nie zdazylam Forumowiczom po-zyczyc swiatecznie, mam tylko nadzieje, ze moje mysli serdeczne do Was dotarly swoja wlasna droga:) Szansy jednak na zyczenia noworoczne nie przegapie:) Zycze prostej drogi do celow jasnych i fantastycznych manowcow, z ktorych owa glowna droga zawsze dobrze widac:) Buziaki serdeczne:) Paiha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejsi Re: Dla Ew i Adamow :-) IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 27.12.02, 17:44 Buziaki Jo i serdeczne podziękowania:-)) z pozdrowieniami Odpowiedz Link Zgłoś
maverickb Re: Dla Ew i Adamow :-) 27.12.02, 21:33 a ja jak zwykle spozniony... wszystkiego naj...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bigott Re: Dla Ew i Adamow :-) 30.12.02, 08:30 Oj, widze ze moją nieobecnością trace wiecej niz myslalem :) Z zyczeniami dla Ew wszystkich przemilych chyba juz nie wypada, zatem tylko podziekuje za te serdecznosci do mnie skierowane... Juz sie odgrazalem przed swietami, ze Wam jeszcze bigott uszami wyjdzie, jak wroci w swiaty wirtualne, ale ktos sie chyba wystraszyl tej apokaliptycznej wizji i zalatwil mi rodzinne swieta "unplaged". Jak tylko dogadam sie z tymi paskudztwami hardware'owymi spelnie moje grozby z cala okrutnoscia (i nieklamana przyjemnoscia:) pozdrawiam b. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Re: Dla Ew i Adamow :-) IP: *.washdc3.elnk.dsl.genuity.net 30.12.02, 09:25 Choc te zyczenia nie byly do mnie kierowane, jednak dziekuje :)))))Ja zycze Wszystki EWOM /kobietom/ i ADAMOM /mezczyznom/ jak najlepszego Nowego Roku.Niech radosc i usmiech kroluja na Waszych twarzach,a rog obfitosci niech nie opuszcza Was nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś