loop_ 06.02.03, 15:08 Ireo masz racje i tyle... Jak sie polepszy siec to wywale to cus... dlatego nowo watkuje teraz... Maggie dziekuje, bo masz racje! Ewka strrrasznie lubie jak mnie lejesz! :))) Pozdrawiam! Milego popoludnia! zaloop_iony Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewka Re: Ireo ma racje! Maggie dziekuje!Ewke barrdzo l IP: *.nsm.pl / *.chelmnet.pl 06.02.03, 15:17 no i trafil nam sie masochista! (mamy szczescie, co???? - hahahahaah). ewka_bez_sadystycznych_zapedow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u6 Re: Ireo ma racje! Maggie dziekuje!Ewke barrdzo l IP: *.icpnet.pl 30.03.03, 15:42 6u6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: Ireo ma racje! Maggie dziekuje!Ewke barrdzo l IP: *.nsm.pl 30.03.03, 17:51 Gość portalu: u6 napisał(a): > 6u6 ja w kwestii formalnej - co artysta chcial przez to powiedziec? ewka_co_pyta Odpowiedz Link Zgłoś
nasza_maggie Ewcia:)) 30.03.03, 18:31 A ewka to siem bardzo nudzi i wyciaga sztare posty ze smieci:)))))) Hihihihi:)))) Maggie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: Ewcia:)) IP: *.nsm.pl 30.03.03, 23:13 nasza_maggie napisała: > A ewka to siem bardzo nudzi i wyciaga sztare posty ze smieci:)))))) > Hihihihi:)))) MAg, znowu nie uwazalas - 30 marca o 15,42 jakis "u" wyjal ten post z czelusci, wiec sie grzecznie pytam - ale o co chodzi??? A Ty mi tu z nuda. bleeeeeeee. Mag, musisz wiedziec (hahahahahaah), ze nigdy sie nie nudze. ewka_co_sie_nie_nudzi Odpowiedz Link Zgłoś
nasza_maggie Re: Ewcia:)) 30.03.03, 23:17 E tam ewka, ale ja tez wyciagam jakies stare watki - ale nie tak jak inni ze zlosliwosci czy cus - tylko bo byly smiszne i fajnie jest sobie poczytac:) Maggie:) Odpowiedz Link Zgłoś