monika_04 16.10.06, 08:59 Potrójna kawa. To znaczy już druga z tym, że pierwsza była tylko podwójna. Nie pomogło. Dzień stracony. Najchętniej bym się urwała i poszła wyspać... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bachantka Piwnica pod Baranami 16.10.06, 12:13 Czy ktoś pamięta tę piosenkę? "Bezsenność we dwoje" Bezsenność we dwoje cudowna bezsenność Jak łatwo nad rankiem wstępować w codzienność Gdy w jedno wierzymy oboje to wiemy Że wkrótce już spać nie będziemy Od snów najpiękniejszych bezsenność cenniejsza Im więcej się nie śpi tym moc jest ciemniejsza A nie śpi się dłużej im noc dłużej trwa Wiesz o tym tak samo jak ja Jak zawsze we dwoje cudowna niesenność Gdy oczy otwarte przeniknąć chcą ciemność By pojąć zrozumieć wymowę twych źrenic Uwierzyć że nic się nie zmieni A wtedy zamarzyć żem twoją kochaną I przez to mi dana bezsenność do rana Że dzięki miłości już wiemy oboje Co daje bezsenność we dwoje Jeśli o nocy wiem co ty Powiedz odpowiedz po co sny Żyjmy na jawie myślą codzienną Tyś moim bezsennym ja twoją bezsenną Nigdy nikt nas nie obudził i ze snu nie zerwał Zresztą po co by się trudził snu i tak by nam nie przerwał Słońce też nas nie budziło wiatry i deszcze Do tej pory jeszcześmy nie spali Zawsze nie śpijmy jeszcze Bezsenność we dwoje cudowna bezsenność (Słowa: Włodzimierz Patuszyński Muzyka: Marian Pawlik) Z dna szafy wygrzebała często bezsenna Magnolia Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: Piwnica pod Baranami 16.10.06, 12:52 Dziękuję Bachantko :D. Wydrukowałam sobie ... Odpowiedz Link Zgłoś
nononr1 Re: Bezsennie 16.10.06, 13:37 e tam... Lepiej się mocno zakochaj a sen sam Cię zaskoczy.... Oczek nie zmrózysz a śnić będziesz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sir_elmin Re: Bezsennie Zmróżam 16.10.06, 19:16 nononr1 napisał: > Oczek nie zmrózysz... 1, 2, 3... Mogę? Już? Ok... Wtf z tym "zmróżysz". Toc jósz sfym oczom wieżyć łacno nie podoła? Ja wiem, rze wontek ruwnie z przymrórzeniem załorzony, ale bez przesady normalnie. Rotfl lo ałtora. -- " - What's that smell? - My Lord, it's our peasants troops forming triangle one the battlefield" Sir Elmin słuchający wyjaśnień swego generała w bitwie o Stygię. Odpowiedz Link Zgłoś
zosl Re: Bezsennie Zmróżam 17.10.06, 14:51 serku!Twój puryzm , to aż rzuca na kolana .Zadnego wybaczenia. Nici z tolerancji(( .Walka z twórcami "nowej ortografii", pochłania Twój bezcenny czas.. Odpowiedz Link Zgłoś
sir_elmin Re: Bezsennie Zmróżam 17.10.06, 18:59 Mów mi, droga zosl, Don Kichot ;). Odpowiedz Link Zgłoś
argentynka Re: Bezsennie 16.10.06, 16:05 A ja właśnie wyspanaaaa:) nie to co z piątku na sobotę;D Odpowiedz Link Zgłoś
brucee Re: Ojjjj Moniko, 17.10.06, 06:20 trzeba szybciej chodzic spać;)))(najlepiej samej, to mozna załapać się na sen) Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: Ojjjj Moniko, 17.10.06, 07:23 No ja własnie chodzę spać sama i dlatego było bezsennie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: to Ten kotek miauczy?;)) 17.10.06, 11:40 Nie znam innego miauczącego stworzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hania37 Re: to Ten kotek miauczy?;)) 17.10.06, 19:54 Moniś,bo nie słyszałaś mojej wychowawczyni z ogólniaka w kwestii "moi drodzy,no ja nie wiem,znowu nauczyciele się na was skarżą".Zaden kot jej w miauczeniu nie dorówna;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nononr1 Re: to Ten kotek miauczy?;)) 17.10.06, 22:50 kotecki kochane:)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: to Ten kotek miauczy?;)) 18.10.06, 07:16 Ale haniu ona chyba tego nie robiła nocą? Odpowiedz Link Zgłoś
skowronki_na_niebie Re: to Ten kotek miauczy?;)) 18.10.06, 08:33 Moniś,odnoszę wrażenie,że nocą też miauczała;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nononr1 Re: to Ten kotek miauczy?;)) 18.10.06, 09:11 A może to sąsiad chrapie? Albo ktos za ścianą.A może to tylko uchroniczny brak nieustajacego sex-u?!Napewno!:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sir_elmin Re: to Ten kotek miauczy?;)) 18.10.06, 22:58 nononr1 napisał: >uchroniczny brak > nieustajacego sex-u?!Napewno!:))))))) Uchroniczny brak mózgu i res humana - Na pewno! zamiast uśmiechu big, proud, loud - rotfl dla commonera. -- "Oh no, no - God please hel me!" Black Sabbath "Black Sabbath" Odpowiedz Link Zgłoś