Gość: anais IP: *.echostar.pl 25.04.03, 15:28 ktoś się podszywa pod moim nickiem..jako anais-anais..to nie ja...zresztą czujni wyczują że tamta jest mniej subtelna.. anais. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
runek Re: sprostowanie.. 25.04.03, 15:58 czy istnieje jakaś dobra definicja subtelności ? Odpowiedz Link Zgłoś
ekspert.ad.vocem Re: sprostowanie.. 25.04.03, 16:02 runek... przeciez masz doskonaly przyklad subtelnosci anais :-))) Pozdrawiam, ekspert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obśmiany_jak_norka Re: sprostowanie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.03, 16:16 Gość portalu: anais napisał(a): > czujni wyczują że tamta jest mniej subtelna.. węch tracę?:)))))))))))))))))) czujność?:)))))))) ech, jedno i drugie:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ireo [dysklajmer] 25.04.03, 17:23 a ten wątek z pewnością nonstopa zainteresuje :-) ) ) )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kriek Re: [dysklajmer] IP: *.astercity.net 25.04.03, 17:50 ireo napisał: > a ten wątek z pewnością nonstopa zainteresuje ... chyba ze nonostop woli mniej subtelne ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: [dysklajmer] 25.04.03, 18:12 Gość portalu: kriek napisał(a): > ireo napisał: > > > a ten wątek z pewnością nonstopa zainteresuje > > > ... chyba ze nonostop woli mniej subtelne ;-) Nonstop to pewnie woli takie co każą sobie palce wkładać do...maszynki do mielenia mięsa:-P (sam się chwalił w Książce zażaleń) ;))) E. Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: [dysklajmer] 26.04.03, 19:44 Mię czujność zainteresowała. :-)) Czuj duch! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anais Re: [dysklajmer] IP: *.echostar.pl 28.04.03, 15:24 ireo napisał: > a ten wątek z pewnością nonstopa zainteresuje > :-) ) ) )) oh Ireo....ale i tak cię lubię ..żeby nie powiedzieć że mam do ciebie słabość..no znikaj znikaj..bo chyba to najbardziej teraz lubisz;-) Anais... mam teraz willę z ogrodem, zaczynam rozmawiać z kwiatami;-) znasz to co? ;-)) pa Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: [dysklajmer] 28.04.03, 18:30 Gość portalu: anais napisał(a): > mam teraz willę z ogrodem, zaczynam rozmawiać z kwiatami;-) znasz to co? ;-)) - Słyszałem, że tak spędza czas Książę Wali (pardon, Walii). Podobno mu się od tego pogorszyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anais Re: [dysklajmer] IP: *.echostar.pl 01.05.03, 16:10 Ireo Ireo..a tobie sie nie pogorszyło od tej pracy przy domostwie? hm? wiesz...zaryzykuję i poflirtuję dalej z moim tajemnym ogrodem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koń_i_wóz Re: [dysklajmer] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.03, 19:12 Gość portalu: anais napisał(a): > mam teraz willę z ogrodem, zaczynam rozmawiać z kwiatami;-) znasz to co? ;-)) oj, dno? to dlaczego pukanie od dolu slysze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: runek Re: [dysklajmer] IP: *.zamek.gda.pl 28.04.03, 19:54 a slyszysz glosy ? Przyznaj sie,ze jestes z planety K-PAX :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koń_i_wóz Re: [dysklajmer] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.03, 20:11 Gość portalu: runek napisał(a): > a slyszysz glosy ? Przyznaj sie,ze jestes z planety K-PAX :) a tak, kwiaty cos mowia, te przy willi rosnace, na dnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: sprostowanie.. 01.05.03, 23:09 kwiaty ładne, kwitną już przylaszczki, żonkile, krokusy, a zaraz zakwitną niezapominajki (taka obserwacja prze ogrodowe okno) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vauka Re: sprostowanie.. IP: *.dsl.pipex.com 01.05.03, 23:28 O 23.09? Nonstopczyk cos Ty konsumowal, ze po nocy takie cuda ogladasz? Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: sprostowanie.. 03.05.03, 00:39 hyhy, mam lampki na ogrodzie, ogrodowe są te lampki :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lampka_nie_winna Re: sprostowanie.. 03.05.03, 12:29 jam nie_winna! non_ie, i te kwiaty tak noca w pelnym rozkwicie? p_l_ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zla_kobieta Re: sprostowanie.. IP: 62.233.217.* 03.05.03, 08:53 non odróżnia przylaszczki od czegokolwiek! jestem pod wrażeniem:) Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: sprostowanie.. 05.05.03, 14:13 zla, bo w posen mamy ogród botaniczny, z tabliczkami mamy! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredna :) Re: sprostowanie.. IP: *.ae.poznan.pl 06.05.03, 11:12 nonstop napisał: > zla, bo w posen mamy ogród botaniczny, > z tabliczkami mamy! > :-))) więc to stąd znasz tyle łacińskich wyrazów :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredna :) wredna zapomniała o ... IP: *.ae.poznan.pl 06.05.03, 11:14 ... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc_abc Re: sprostowanie.. IP: *.hfx.eastlink.ca 06.05.03, 15:36 wredna milutka:))))..mnie to tysz zastanawia..skad ? P:abc_abc btw: out odit, out amat mulier nimil est tertium :))) Gość portalu: wredna :) napisał(a): > więc to stąd znasz tyle łacińskich wyrazów :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc_abc Re: sprostowanie.. IP: *.hfx.eastlink.ca 06.05.03, 20:28 nie jakis:))), masz niesamowite zdolnosci jezykowe - gratuluje :)) Pozdr:abc_abc_ " Sex is not a sport, it is a language. Choose your words well" :))) nonstop napisał: > to jakiś volapuk? > :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bi nka Re: sprostowanie.. IP: *.gdynia.mm.pl 06.05.03, 22:00 a ja nie poznałam jeszcze zdolności językowych nona:-))) hihihi naprawdę taaaaaakie niesamowite??? Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: sprostowanie.. 07.05.03, 11:42 nonstop napisał: > tarde venientibus ossa > hihi non miej litość dla tych, którzy mają przy sobie tylko pierwszy tom Wielkiego Słownika Łacińsko-Polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: sprostowanie.. 07.05.03, 13:12 mietowe_loczki napisała: > nonstop napisał: > > > tarde venientibus ossa > > hihi > > non miej litość dla tych, którzy mają przy sobie tylko pierwszy tom Wielkiego > Słownika Łacińsko-Polskiego Loczki, ja mam drugi tom hihi ;) tarde venientibus ossa = spoznionym dostaja sie kosci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
feministka0.75 Re: sprostowanie... moje 07.05.03, 15:19 To niby ja sie zawsze nonstopa czepiam??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka alea iacta est -non:-) IP: *.gdynia.mm.pl 07.05.03, 19:18 dzięki Elu:-)nie musiałam w swoim sprawdzać:-) ja jako kolekcjoner kosci mam wystąpić non??? to się bój! bo ja lubię odgryzać-che che che/śmiech jak zza grobu zabrzmiał tu/:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka Re: audentes Fortuna iuvat IP: *.gdynia.mm.pl 08.05.03, 21:17 a dostanę virtutii amorii??? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: sprostowanie.. IP: *.e-lider.pl 08.05.03, 09:25 wy tu gadacie o jakichs lacinach czy innych przeklenstwach (nota bene czemu slowo non nie jest uznawane za wyzwisko? mogloby sie mowic: ty nonie!:) wrocajac do tematu subtelnosci oswiadczam swiadom konsekwencji, ze najsubtelniejsza osoba na tym czacie to ja. Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd wyzwiska cenzurowane;)) 08.05.03, 11:24 nonstop napisał: > A jak brzmi: "ty zabo!" ? > ahahah very subtelnie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: wyzwiska cenzurowane;)) 08.05.03, 13:56 no pewnie, zaba ma w sobie tyle subtelności co parowóz! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: wyzwiska cenzurowane;)) IP: *.e-lider.pl 08.05.03, 13:59 nie, tyle co lokomotywa. (a w trzecim siedza same nonasy i zra tluste kielbasy) Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: wyzwiska cenzurowane;)) 08.05.03, 14:46 A ja specjalnie napisałem parówóz, co by nikomu się z lokomotywą parówą (ups, parową) nie kojarzyło :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc_abc Re: pytanie...... IP: *.hfx.eastlink.ca 08.05.03, 16:48 no, tach, wszyscy przecie wiemy, co za zaba subtylna jest, churwa :)) btw:zabcia, no jach ciem tam zwa..aha..chochana :)) mam tachie subtelne pytanie, ale sie troche wstydze:) …jachim lubisz jezdzic pociagiem np. tach se z chujaw do gdanscha ? , no chyba nie te szerochie znow bierzesz? :) Pozdr: abc_abc_ma_dzis_problem_z_litera_laciny_k (i przepraszam za smialosc,love y :)))) Gość portalu: zaba napisał(a): > wy tu gadacie o jakichs lacinach czy innych przeklenstwach (nota bene czemu > slowo non nie jest uznawane za wyzwisko? mogloby sie mowic: ty nonie!:) > wrocajac do tematu subtelnosci oswiadczam swiadom konsekwencji, ze > najsubtelniejsza osoba na tym czacie to ja. Odpowiedz Link Zgłoś