diabelskie.stworzenie 27.03.07, 13:04 kazali mnie tu napisać ze w piątek około godziny 19.30 organizowany zostaje I mecz w siatkówke. kto chetny zapraszam prosze sie tu wpisywac. szczegoły podam chetnym na maila Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag_ Re: pierwszy mecz siatkówka warszawa 27.03.07, 14:16 Ja jestem za, proszę mnie na listę wpisać:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.samoosia Re: pierwszy mecz siatkówka warszawa 27.03.07, 19:25 no to ja sie zdecyduje, tylko musi byc wspolna rozgrzewka przed meczem ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
zosl Re: pierwszy mecz siatkówka warszawa 27.03.07, 19:49 Ja chętnie ,mogę , być uczestnikiem zaocznym? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_ Re: pierwszy mecz siatkówka warszawa 27.03.07, 20:40 I może jeszcze wspólne szatnie, co? :P Odpowiedz Link Zgłoś
catecat Re: pierwszy mecz siatkówka warszawa 27.03.07, 21:33 Prysznic wspólny z Zośkiem rezerwuję, dla nas nie pierwszyzna. Mogę być chirliderką? (zacznę dzis trening, bo juz jestem na Targówku) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_ Re: pierwszy mecz siatkówka warszawa 27.03.07, 23:21 zaborcza jesteś, a może ja też chcę? :P Odpowiedz Link Zgłoś
diabelskie.stworzenie tylko mi sie nie bić ! 28.03.07, 08:38 moze sie zainteresujecie meczem a nie Zoskiem ? hmmm? chyba że to nim bedziemy grac :) Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: tylko mi sie nie bić ! 28.03.07, 09:02 No jeśli nagrodą będzie wspólny prysznic z zośkiem to na pewno zainteresowaniem grą wzrośnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_ Re: tylko mi sie nie bić ! 28.03.07, 09:14 Jak na razie są nas 3 osoby do tego meczu, w tym zosiek - to jak mogłoby zainteresowania nim nie być, skoro stanowi 33% składu drużyny?:P Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: tylko mi sie nie bić ! 28.03.07, 09:19 Ale za to jakie 33% ;) Mniam ... Odpowiedz Link Zgłoś
diabelskie.stworzenie ZOSIEK!! chca Cie zjesc ! uwazaj 28.03.07, 09:29 Zosiek Ty sie musisz normalnie kryć bo chca Cie oszamać ! Odpowiedz Link Zgłoś
mnbvv Re: ZOSIEK!! chca Cie zjesc ! uwazaj 28.03.07, 09:44 Zglaszam chec uczestniczenia w meczu, moj nick na czacie to "senyszynfan" Odpowiedz Link Zgłoś
diabelskie.stworzenie można wziąc swoje pociechy:) 28.03.07, 10:02 sa dwie sale wiec nie bedzie problemu Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.samoosia Re: można wziąc swoje pociechy:) 28.03.07, 17:08 hehe a jak nie mam pociechy to moge wziac wierne fanki? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
diabelskie.stworzenie Zosiek-maskotka meczu 28.03.07, 18:26 Zosiek pod warunkiem ze nie bedą za głośno piszczec :) Odpowiedz Link Zgłoś
diabelskie.stworzenie Re: Zosiek-maskotka meczu 28.03.07, 19:12 Zosiek tylko mi nie wyc za głosno bo przyjedzie straz miejska i dopiero bedzie zabawa :) ale pozwalam Ci odtańczyć taniec jesli chcesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.samoosia Re: Zosiek-maskotka meczu 28.03.07, 22:53 na trzezwo przed taka publicznoscia moze byc ciezko ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
diabelskie.stworzenie Uwaga Słoneczka Moje 29.03.07, 08:23 pamiętajcie że trzeba wziąć butki na zmiane :) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_ Re: Uwaga Słoneczka Moje 29.03.07, 08:59 Ja bym nawet powiedziała, że nie tylko butki, ale i cały strój - toć w dżinsach grać nie uchodzi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
diabelskie.stworzenie to tylko znowu ja :) 29.03.07, 14:42 chcialam powiedzieć ze mecz jak nabardziej aktualny. ja bede na 100% hyhyhy. dzis mnie nie ma na czacie bo ide sie ukulturalnic czy jak to sie tam pisze. wiem ze bedziecie za mna tesknić ale no czasami trzeba. jutro od 19 bede w szkole albo moge przed szkoła. Odpowiedz Link Zgłoś
afrrrodyta Re:tradycje meczowe 29.03.07, 16:45 kiedyś po meczach wystarczala tradycyjna wymiana koszulek, a teraz?? co to sie porobiło????? no sodomia i gomoria w tej wawie ! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_ Re: pierwszy mecz siatkówka warszawa 29.03.07, 18:37 Uwaga - kto chce się dowiedzieć gdzie tak konkretnie się zjawiamy, a nie zapisał się tu na forum, poproszę o maila - podzielę się informacjami od Jonki:- ) Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.samoosia Re: pierwszy mecz siatkówka warszawa 29.03.07, 18:39 mag a to nie mozesz napisac na publu? skoro wiadomo ze jest mecz to nalezy napisac cos wiecej, to chyba nie jest tajemnica, wszak zaproszeni sa wszyscy chetni Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: pierwszy mecz siatkówka warszawa 29.03.07, 18:41 zwłaszcza na wymianę koszulek i te prysznice wspólne są pewnie chętni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_ Re: pierwszy mecz siatkówka warszawa 29.03.07, 18:42 Jonka prosiła o podanie tego info tylko osobom zainteresoiwanym via mail. Nie moge tej informacji podać bez porozumienia z nią, a to może być utrudnione, bo nie będzie jej już dziś i jutro na czacie. Odpowiedz Link Zgłoś
diabelskie.stworzenie jestem:))))))))) 30.03.07, 08:51 pytajcie jak ktos cos nie wie:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mag_ Po meczu... 31.03.07, 09:31 Mnie się fajnie grało, w tej chwili czuję praktycznie wszystkie mięśnie:-)) Mam nadzieję, że za dwa tygodnie również zbierze się jakaś ekipa czatowa i będziemy mogli wystawić lepszą reprezentację przeciwko wuefistom ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
diabelskie.stworzenie Po meczu :) 31.03.07, 18:04 jejuuuuuuu :) bola mnie ręce !! bolą mnie paluszki ! bolą mnie nóżki !!! LAE BYłO WARTO ! superowo Wielkie dzieki za świetą zabawe :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś