Gość: elle.belle IP: *.n-lapop07.stsn.com 20.06.03, 18:19 moi drodzy,pozdrawiam was z kaliforni,nieslonecznej hehe,czy ,mnie jeszcze pamietacie? ;-)))))))))))))))usciski dla agaci,rose,wilczka i lwa,witra isama ...itd.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rzulw Re: kalifornia IP: *.sd.sd.cox.net 20.06.03, 18:47 jasne ze pamietamy :) a gdzie jestes, troche dokladniej? bo ja w san diego (i rzeczywiscie nieslonecznie... june gloom...) pozdrawiam :) rz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vladip Re: kalifornia IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 20.06.03, 19:48 Gość portalu: elle.belle napisał(a): > moi drodzy,pozdrawiam was z kaliforni,nieslonecznej hehe,czy ,mnie jeszcze > pamietacie? ;-)))))))))))))))usciski dla agaci,rose,wilczka i lwa,witra > isama ...itd.... a ja się miesczę tylko w tym itd ?? :(( buuu pzdr vladip - niepocieszony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rubi Re: kalifornia IP: *.unused.zigzag.pl 20.06.03, 20:09 trzymaj sie tam i wracaj szybko serca dalej lamac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agacia Re: kalifornia IP: *.wmc.com.pl 20.06.03, 20:24 Elluniu pewnie ze pamietam:)) Sorki ze nic nie napisalam ale jakos ostatnio malo czasu mam a poza tym przygotowania do obrony:) Wracaj szybko kobitko bo jakos smutno bez Ciebie.Wielka buzka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew Re: kalifornia IP: *.proxy.aol.com 20.06.03, 20:40 No malpo jedna:)) nareszcie !! I nie zapomnij co mi obiecalas!!:)))..wstreciochu jeden:)) Odpowiedz Link Zgłoś