jazzik 08.07.03, 20:44 Powiem Wam, ze sie nad tym zastanawiam, czy jacys chetni by sie znalezli zeby na Kaszuby w drugiej polowie sierpnia przyjechac. Ciekawe co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rzulw Re: Kaszuby IP: *.sd.sd.cox.net 08.07.03, 22:03 wpadnij jeno na w dziob, mnie wystarczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzulw Re: Kaszuby IP: *.sd.sd.cox.net 08.07.03, 22:36 nauta_ napisała: > pisalismy to w tym samym czasie hehehe dziub w dziub, mozna powiedziec hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
szuus Re: Kaszuby 08.07.03, 20:48 och, jazziku ty najmilejszy;) chcieć to nie zawsze móc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: Kaszuby IP: *.nat.ino.tvknet.pl 08.07.03, 21:44 Jazziku - ja chętnie z młodym rybka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzulw Re: Kaszuby IP: *.sd.sd.cox.net 08.07.03, 22:01 Jazziku, sa chetni, sa :) Masz na mysli jakies konkretne miejsce? Jesli uda mi sie przybyc do kraju (bede wiedziec przed koncem b.m.), zaprosze was wszystkich do swojej chalupki nad Jeleniem (Wdzydze Kiszewskie). Poletko pod namioty jest, jak rowniez zagielki, rybki, grzybki i jagody, no i co tam jeszcze komu pasi. Senkju i pozdr. rz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzulw Re: Kaszuby IP: *.sd.sd.cox.net 08.07.03, 22:38 nauta_ napisała: > i wtedy dam Ci w dziub! no to jeszcze mocniej bede sie staral przyjechac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nauta_ Re: Kaszuby 08.07.03, 22:44 koniecznie rzuf, koniecznie, nie na darmo te wszystkie obietnice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzulw Re: Kaszuby IP: *.sd.sd.cox.net 09.07.03, 18:28 nauta_ napisała: > koniecznie rzuf, koniecznie, nie na darmo te wszystkie obietnice oj, niektore to potrafio kusic... dobra, zaczynam polowanie na tani bilet ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nauta_ Re: Kaszuby 09.07.03, 19:07 rzuf ale sobie dospiewales:) ale milo Cie bedzie zobaczyc (i dac w dziub) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słonecznik Re: Kaszuby IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 11.07.03, 10:00 Świetny pomysł! Jeżeli macie tyle odwagi mogę coś upichcić:-)))) aloha sun Odpowiedz Link Zgłoś
nauta_ Re: Kaszuby 11.07.03, 10:12 Slonko na to jak i z czego cos zrobilas nikt nie bedzie zwracal uwagi:)))) gotuj smialo, bedzie dobre:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: Kaszuby 11.07.03, 14:53 W drugiej połowie sierpnia będę daleeeeko, ale thx za pomysł :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Kaszuby 12.07.03, 00:10 ech.... coraz bliżej mnie te zlociki... może... kiedyś... gdzieś... ;)) (po 21- ym sierpnia... byłoby ok:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justka3 Re: Kaszuby IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.03, 00:30 jestem za:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aluzja Re: Kaszuby 12.07.03, 11:08 No teraz to już bym się nie wywinęła od przyjechania tłumacząc się, że mam za daleko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka Re: Kaszuby IP: *.gdynia.mm.pl 12.07.03, 11:17 konkrety proszę;-))) bo już się zrobiło,że i rzulw i jazzik zapraszają-moze oni razem mieszkają? pozrawiam serdecznie;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Kaszuby 12.07.03, 12:33 Gość portalu: binka napisał(a): > konkrety proszę;-))) > bo już się zrobiło,że i rzulw i jazzik zapraszają-moze oni razem mieszkają? > pozrawiam serdecznie;-)) bineczko.. jazzik organizuje, a rzulw daje chatę... tylko sponsora jeszcze brak;) ale jakiś termin proszę, ja podtrzymuję weekend 22-24 sierpnia;)) pozdrawiam rena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka Re: Kaszuby IP: *.gdynia.mm.pl 12.07.03, 14:52 acha;-) dzięki renuś;-) jednak ja zrozumiałam,że rzulw pole pod namioty daje-to chata czy namioty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzulw Re: Kaszuby IP: *.sd.sd.cox.net 14.07.03, 18:27 w dziob daje na razie Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Kaszuby 24.11.03, 02:27 "bineczko.. jazzik organizuje, a rzulw daje chatę" czy ja o czymś nie wiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
jazzik Re: Kaszuby 12.07.03, 23:28 Witajcie :-) Jeszcze nie wszystko jest zapiete na przyslowiowy ostatni guzik, ale moge Wam juz teraz zdradzic, ze chodzi tu o spotkanie w weekend 23,24.VIII.2003 we wsi Skoszewo lezacej jakies 3 km na poludnie od wioski Sominy lezacej z kolei jakies 10 km na zachod od miasteczka Dziemiany ktore to z kolei lezy pomiedzy Chojnicami a Kosciezyna przy drodze Nr. 235. Jezeli uda mi sie wszystko tak jak to przypuszczam zalatwic, to beda tam do dyspozycji dwa wolnostojace umeblowane i z wlasnymi kuchniami domki letniskowe kazdy na jakies szesc osob do tego jeszcze miejsce na namioty na lace obok. To co powyzej napisalem traktujcie prosze jako propozycje. Jesli macie ze swej strony inne propozycje piszcie prosze o nich! Jesli bede one bardziej niz ta moja dla Was atrakcyjne, to nic nie stoi na przeszkodzie temu, abysmy sie na jedna z nich zdecydowali i w innym miejscu niz te, ktore ja zaproponowalem wspolnie czas spedzili. Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Kaszuby 13.07.03, 00:42 termin mi bardzo ale to bardzo odpowiada.. jeśli warunki zakwaterowania i finanse będą też takie to jestem na tak;)) duże TAK nawet;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nauta_ Re: Kaszuby 13.07.03, 12:16 jazziku ja zadam niedyskretne pytanie:) ile za wynajecie tego domku? ja musze logistyke juz dzis obmyslac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: Kaszuby IP: *.e-lider.pl 13.07.03, 12:44 szpetna aluzje wezta, ona dobre zarcie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka Re: Kaszuby IP: *.gdynia.mm.pl 13.07.03, 13:04 ja jakby co chce w domku-nawet na podłodze;-)) a zarcie tez zrobie jakies. tylko nie wiem czy "szef" pozwoli pojechać. a jakby co-może autem bede i renus bym cie wzięła i aluzje:-)) acha-i bagażnik jest ze ktos poreczny wejsc moze;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nauta_ Re: Kaszuby 13.07.03, 13:08 ja tez w domku, tez moze byc na podlodze, nawet w przedpokoju( o ile takowy istanieje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Kaszuby 13.07.03, 13:26 musimy w domku, bo namioty za bardzo przewiewne... a samochodem binki z żabą w bagażniku i aluzją z sałatkami będzie mi bardzo miło podróżować... a lew to się tylko wypytuje, czy jedzie też??;)) Odpowiedz Link Zgłoś
franczeszka Re: Kaszuby 15.07.03, 09:23 Gość portalu: zaba napisał(a): > szpetna aluzje wezta, ona dobre zarcie robi. A zdrajca! dobre jedzenie robie ja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew_ Re: Kaszuby IP: *.proxy.aol.com 13.07.03, 13:13 A pozwolenie juz dostalas?? nauta??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew_ Re: Kaszuby IP: *.proxy.aol.com 13.07.03, 13:19 No podobno rozkazydawcy juz masz:)))))))))))..wiec??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nauta_ Re: Kaszuby 13.07.03, 13:23 a coz Ciebie lew to obchodzi? przestan w koncu ingerowac na sile w moje zycie prywatne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew_ Re: Kaszuby IP: *.proxy.aol.com 13.07.03, 13:25 Tu nie ma zycia prywatnego:))..jest czatowe...a tak tylko sie spytam:na zartach sie znamy ??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew_ Re: Kaszuby IP: *.proxy.aol.com 13.07.03, 13:26 A sile to mam..to prawda:)ale nie uzywam jej w stosunku do kobiet:) Odpowiedz Link Zgłoś
jazzik Re: Kaszuby 13.07.03, 13:49 Po rozmowie z zaprzyjaznionym panem rolnikiem, informuje Was o szczegolach. 1. Termin: -jak juz Wam pisalem to 23,24.VIII.2003 ale nie jest on az tak bardzo wiazacy, chetni moga sie zjawic juz kilka dni wczesniej. 2. Noclegi: - trzy wolnostojace domki letniskowe dla czterech (pieciu) osob posiadajace kuchnie z zestawem naczyn niezbednych, prysznic i toalete (Koszt za domko-dobe 75 zl) :-), - laka dla namiotow nieopodal (Koszt niewielki do uzgodnienia z panem rolnikiem). 3. Zarcie: - dwa sklepy spozywcze i restauracja czynne tez w weekend w wiosce Sominy jakies 3 km na polnoc od miejsca noclegu. 4. Inne atrakcje: - konie jak ktos na nich jezdzic potrafi, - bociany i ptactwo inne jak jeszcze nie odleci, - nietoperki (gacki wielkouchy) te beda na 100%, - grzyby, ryby itp. jesli urosly naturalnie, - woda las w ilosciach duzych, - ludzi w wypoczynku przeszkadzajacych brak. Potwierdzenia daty przyjazdu i dlugosci pobytu sa niestety wymagane!! Potwierdzcie najlepiej do 19.VII.2003 ostatecznie do 26.VII.2003 na jazzik@gazeta.pl lub na foxklein@gmx.net koniecznie z adresem zwrotnym. Ja ze swej strony sie do Was dostosuje i przyjade na miejsce wraz z pierwsza chetna osoba. Jesli komus z Was sie na miejscu az tak spodoba ze mialby ochote tam na dluzej pozostac to jest to naturalnie mozliwe. Na wszystkie dodatkowe pytania odpowial bede naturalnie chetnie. Do zastania jestem wieczorami po 22:00 w pokoju 30+. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słonecznik Re: Kaszuby IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.07.03, 15:42 Logistyka nakazuje w tym miejscu spytać kto chce znosić moje towarzystwo w domku:-))) W ramach autopromocji dodam, że a) działam rozweselająco b) mam świetne pomysły kulinarne ( z realizacją bywa różnie) 3)...nie chrapię:-) Odpowiedz Link Zgłoś
midnight.summer.dream Re: Kaszuby 14.07.03, 15:34 Już już miałam napisać, że raczej przyjadę na bank, kiedy to przypomniało mi się, że akurat w ten weekend mogę zacząć pracę na zaocznych. Chyba że, tak jak w zeszłym roku, porozmawiam z planistą i może coś tam wykombinuję. Narazie wyrażam szczerą chięć udziału w imprezie, bo chciałabym się z Wami zobaczyć, no i, rzecz jasna, poznać w końcu Pana Rolnika. Pozwolę sobie na bieżąco informować Was co i jak, pozdrawiam, Loczki :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
midnight.summer.dream taa 14.07.03, 15:55 to ma być w ostatni weekend sierpnia, przecież, czyli raczej będę Locken Odpowiedz Link Zgłoś
nauta_ Re: taa 14.07.03, 18:03 buuu a mnie sie teraz namieszalo i nie wiem czy bede:((( bede sie starala jak moge Odpowiedz Link Zgłoś
justka3 Re: Kaszuby 14.07.03, 18:15 Ja jestem coraz bardziej za:))) Podoba mi się i miejsce i data i.. towarzystwo:))) Pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka Re: Kaszuby IP: *.gdynia.mm.pl 15.07.03, 22:13 dwie noce mi sie sniło to spotkanie jednak na dzien dzisiejszy -to nie daje pozwolenia. dam jeszcze znak. Odpowiedz Link Zgłoś
grau Re: Kaszuby - alibi 24.11.03, 08:04 Binka powiedz, ze jedziesz do mnie bede milczec jak grob :)) uda sie powodzenia sz. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzik Re: Kaszuby 21.07.03, 00:09 Pierwszy tydzien jaki na zgloszenia mieliscie juz za nami. Zglosilo sie osob niewiele. Pare osob jeszcze sie zastanawia. To dobrze w sumie, ze tak wlasnie sie stalo bo tlok mniejszy bedzie i przez to wiecej czasu na gadanie, moze na przyrody podziwianie i na odpoczynek. Jak wiecie, pan rolnik dal nam jeszcze jeden tydzien na zastanowienie sie, wiec jesli zdecydowani jeszcze nie jestescie a przyjechac chcecie, to pare dni jeszcze na podjecie decyzji przed Wami. Ja ze swej strony bede na miejscu juz od piatku w poludnie i jak sie nawet bez zapowiedzi ktos zjawi to i tak sie cieszyl bede. Dla osob ktore przyjazd swoj potwierdzily, sa oczywiscie zarezerwowane miejsca. Natomiast Ci, co bez zapowiedzi zjawic sie zamiar maja, powinni nie zapomniec o zabraniu z soba namiotu - na wszelki wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzik Re: Kaszuby 25.07.03, 23:38 Witajcie, jak wiecie czasu na potwierdzenie swojego przyjazdu na Kaszuby macie juz nie wiele. Do tej pory chec przyjazdu potwierdzili: rena, justka, wojtek 32. Jest jeszcze pare osob niezdecydowanych, ktore jak chca w domkach o ktorych pisalem nocowac, powinny to do jutra potwierdzic. Bardzo o to prosze! Jesli tego nie zrobia a sie zjawia, to moze sie zdarzyc ze namiot niezbedny im bedzie. Ja ze swej strony cieszyl sie bede, jak Was na zywo przezyc mogl bede. Odpowiedz Link Zgłoś