Dodaj do ulubionych

Do osobnika o nicku lew_

04.09.03, 20:30
Zajmij się człowieku swoim własnym życiem i przestań ludziom obrabiać tyłki
na priv. To, jakie masz zdanie na temat Iki i Skanika normalnych ludzi nie
zainteresuje. Ich życie to ich sprawa i to samo dotyczy innych osób wobec
których przejawiałeś podobne zainteresowania. Jeśli nie jesteś w stanie żyć
własnym życiem to udaj się do specjalisty.
Obserwuj wątek
    • Gość: wilczynski Re: Do osobnika o nicku lew_ IP: *.acn.waw.pl 05.09.03, 00:33
      hmm no ladnie ... lew znowu wpadka ... lew liczysz moze swoje potkniecia? hmm
      prowadzisz zapiaski? jesli mozesz to podaj przyblizona liczbe :-))
      • urszulka_ma Re: Do osobnika o nicku lew_ 05.09.03, 09:59

Panie wilczyński Pan pozwoli..że dziś ja łamiąc swoje zasady ratowania
        wszystkich stworzeń wyliczę..Bo ile razy można?..ile razy..?
        Nie śledzę dokładnie całości ale..to tylko..co mi w oko weszło czytając forum..

Panie lwie...
        ...w maju w dzień wszystkich Matek..błotem rzucałeś..w matkę
        smoka..przeprosiłeś..pomyślałam sobie..no trudno czasem emocje ponoszą..trzeba
        przymknąć oko..
        ...do żony "Tena" się uczepiłeś..tłumaczyłam..prosiłam..nie pisz Pan o ludziach
        o których nic nie wiesz..nie powtarzaj plotek..!
        ...ale nie!..paluchy Cię..swędziły..musiałeś..koniecznie..dowalić baśce..pisząc
        na forum że niby uzależniony..do dziś..nie przeprosiłeś..!..choć nie wiadomo
        skąd to wymyśliłeś?..taką ploteczkę!..
        ...ale teraz znowu..zaczynasz?..swoje plotkowanie?..oj Panie lwie..Niech Pan
        nie liczy..już nie..że choć jedną literę w Pana obronie napiszę..
        To ja zakładam wątek o obiektywnym traktowaniu ludzi..o wybaczaniu potknięć..a
        Pan znowu błotem rzucasz?
        Ewka jak Ty mi napiszesz dziś..A nie mówiłam, że na czacie i forum to samo dno
        to napiszę coś w Twoim stylu(zabije Cię..jak nic)

Lwie na tym czacie i forum jest wielu wspaniałych ludzi..których znam
        osobiście..ale Ty zastanawiam się?..czy jesteś mężczyzną czy
        też..znudzoną "babą" zajmującą się powtarzaniem zasłyszanych plotek!!!
        Ani jednej literki już w Twojej obronie..Ani jednej..!!!
        • Gość: ewka Re: Do osobnika o nicku lew_ IP: *.chelmnet.pl 05.09.03, 10:38
          urszulka_ma napisała:

> Ewka jak Ty mi napiszesz dziś..A nie mówiłam, że na czacie i forum to samo
          dno
          > to napiszę coś w Twoim stylu(zabije Cię..jak nic)

- spokojnie, nic takiego nie powiem. Bo i nigdy nie powiedzialam, ze "samo
          dno". Ot, ludzkie sprawy. Natura ludzka jest jaka jest. Sa ludzie i ludzie. Jak
          w zyciu prawdziwym. I tyle. Warto pamietac, ze istnieje cos takiego jak
          naturalna selekcja.
          ewka_ze_spokojem
          • urszulka_ma Re: Do osobnika o nicku lew_ 05.09.03, 10:53
            Gość portalu: ewka napisał(a):

> - spokojnie, nic takiego nie powiem. Bo i nigdy nie powiedzialam, ze "samo
            > dno". Ot, ludzkie sprawy. Natura ludzka jest jaka jest. Sa ludzie i ludzie.
            Jak
            >
            > w zyciu prawdziwym. I tyle. Warto pamietac, ze istnieje cos takiego jak
            > naturalna selekcja.
            > ewka_ze_spokojem

dziękuję Tobie za ten spokój..przyda mi się..ogromnie:)))
    • Gość: leeo < nie lew > Re: Do osobnika o nicku lew_ IP: *.volta.net.pl 05.09.03, 07:27
      ale ktos nabroil, dobrze ze to nie ja :))) na stos !! na stos !! inkwizycje
      czas zaczac !!
      • rena_gd Do wszystkich;)) 05.09.03, 09:43
        Gość portalu: leeo < nie lew > napisała:

> ale ktos nabroil (...)

nie pierwszy i nie ostatni...;))
        a juz myslalam, ze priv i maile wystarcza... a tu prosze...;)))
        • urszulka_ma Re: Do wszystkich;)) 05.09.03, 10:25
          rena_gd napisała:

> Gość portalu: leeo < nie lew > napisała:
          >
          > > ale ktos nabroil (...)
          >
          >
          > nie pierwszy i nie ostatni...;))
          > a juz myslalam, ze priv i maile wystarcza... a tu prosze...;)))

tak...
          urszulka_ma_dziś_opuszczone_ręce:(((
    • Gość: lew Re: Do osobnika o nicku lew_ IP: *.proxy.aol.com 05.09.03, 10:55
      Od twojej udawanej "swietosci" urszulko mi sie niedobrze robi.Nie udawaj
      takiej swietej a jesli ci sie tu cos nie podoba to nie przylaz tu wiecej i
      juz!!Faryzeuszko zakichana!!!!I wez sie polacz z Tenem...dobrze byscie
      pasowali do siebie:))
      • rena_gd do Lwa... (na wesolo??;)) 05.09.03, 11:06
        Gość portalu: lew napisał:

> I wez sie polacz z Tenem...dobrze byscie pasowali do siebie:))

ech.. a ja myslalam, ze to ja pasuje do Tena;))
        • urszulka_ma Re: do Reny... 05.09.03, 11:13
          rena_gd napisała:

> ech.. a ja myslalam, ze to ja pasuje do Tena;))

nie martw się Rena..wycałuję..Tena..od Ciebie na zlociku u Meguni:)))
          • Gość: wilczynski Re: do Reny... IP: *.acn.waw.pl 05.09.03, 11:31
            ulenko nie zapomnij tylko nozyczek, nozy i wszelkich ostrych narzedzo
            pochowac ... :-))

wyglodnialy
            • urszulka_ma Re: do Reny... 05.09.03, 11:50

wilczku myślałam..że to ja tym razem zaopatrzę się w jakieś narzędzia..i parę
              loczków ciachnę..łobuziakowi:)))
      • motylek30 Re: Do osobnika o nicku lew_ 05.09.03, 11:20
        Moj Boze i po co tyle nienawisci tutaj ? :((
      • _aaa_ Re: Do osobnika o nicku lew_ 05.09.03, 15:35
        Gość portalu: lew napisał(a):

> I wez sie polacz z Tenem...dobrze byscie
        > pasowali do siebie:))

lew nie za bałdzo...ona odniego o póltorej glowy wyższa:)
        • urszulka_ma Re: Do osobnika o nicku lew_ 09.09.03, 09:11
          _aaa_ napisała:

> Gość portalu: lew napisał(a):
          >
          > > I wez sie polacz z Tenem...dobrze byscie
          > > pasowali do siebie:))
          >
          >
          > lew nie za bałdzo...ona odniego o póltorej glowy wyższa:)

aaa..wydawało mi się..że nie tylko wyższa..ale również o tyle samo razy
          mądrzejsza..no cóż..zabierając głos w tej sprawie..wyszłam na głupola..

• delfinek_wannowy Re: Do osobnika o nicku lew_ 06.09.03, 16:34

> Od twojej udawanej "swietosci" urszulko mi sie niedobrze robi.Nie udawaj
        > takiej swietej a jesli ci sie tu cos nie podoba to nie przylaz tu wiecej
        i
        >
        > juz!!Faryzeuszko zakichana!!!!I wez sie polacz z Tenem...dobrze byscie
        > pasowali do siebie:))

Szanowny kolego lwie
        rozumiem ze masz wielki problem i lubisz obgadywac ludzi (to rzecz ludzka)
        kazdy tak robi ale co do obrazania urszulki to wybacz ale troche przesadziles.
        zadko mi sie zdaza stanac po czyjejs stronie i chodz urszulka tez mi kiedys
        dogadala uwazam jednak ze nie jest taka jak ją tu przedstawiasz. ona mowi co
        mysli i ma do tego pełne prawo
        pozdrawiam

ps. jesli masz jakies "ale" co do poniektorych osob napisz im maila
        • urszulka_ma Re: Do osobnika o nicku lew_ 09.09.03, 09:13
          delfinek_wannowy napisał:

> Gość portalu: lew napisał(a):
          >
          > > Od twojej udawanej "swietosci" urszulko mi sie niedobrze robi.Nie udawaj
          > > takiej swietej a jesli ci sie tu cos nie podoba to nie przylaz tu wie
          > cej
          > i
          > >
          > > juz!!Faryzeuszko zakichana!!!!I wez sie polacz z Tenem...dobrze byscie
          > > pasowali do siebie:))
          >
          >
          > Szanowny kolego lwie
          > rozumiem ze masz wielki problem i lubisz obgadywac ludzi (to rzecz ludzka)
          > kazdy tak robi ale co do obrazania urszulki to wybacz ale troche
          przesadziles.
          > zadko mi sie zdaza stanac po czyjejs stronie i chodz urszulka tez mi kiedys
          > dogadala uwazam jednak ze nie jest taka jak ją tu przedstawiasz. ona mowi co
          > mysli i ma do tego pełne prawo
          > pozdrawiam
          >
          > ps. jesli masz jakies "ale" co do poniektorych osob napisz im maila

Delfin jesteś miły.. nie ma się co przejmować tym..co tu o mnie wypisuje Pan
          Lew ..On jest zupełnie obcym człowiekiem dla mnie.. i nie zna mnie wcale.. no
          chyba że z plotek....Mnie jego słowa nie dotykają..zupełnie..
    • aquila2 Re: Do autorki postu pytanie zasadnicze 05.09.03, 12:00
      Skad wiesz orisso o czym gada lew na priv??????????????
      • Gość: wilczynski Re: Do autorki postu pytanie zasadnicze IP: *.acn.waw.pl 05.09.03, 12:37
        to rzeczywiscie bardzo dobre i trafne pytanie ... proszo ustosunkowanie sie ...

lew przestan obrazac innych, moze lepiej dyskutowac uzywajac argumentow a nie
        obrzucac innych blotem

wilczynski_okrutnie_ciekawski
        • Gość: lew Re: Do autorki postu pytanie zasadnicze IP: *.proxy.aol.com 05.09.03, 12:45
          Jak by ciebie wilczku ktos tak obsmarowal inaczej bys pisal!!Wez no spojrz kto
          to zaczal i jakim tonem.Te bym byl w stanie rozszarpac na kawalki.Co za kawal
          wrednej baby!!"!
      • orissa Re: Do autorki postu pytanie zasadnicze 05.09.03, 17:11
        aquila2 napisał:

> Skad wiesz orisso o czym gada lew na priv??????????????

Po prostu umiem czytać to co inni piszą do mnie na priv. Dziwne, prawda?
        • aquila2 Re: Do autorki postu pytanie zasadnicze 05.09.03, 22:06
          A to chwalebne , ze umiesz czytac orisso. Nie zmienia to jednak faktu, ze nie
          pomylilem sie co do faktu plotkowania i przenoszenia plotek na forum publiczne.
    • Gość: lew Re: Do osobnika o nicku lew_ IP: *.proxy.aol.com 05.09.03, 12:04
      O te nienawisc to moze zapytacie bezposrednio u orissy.A to ze ta "pani" to
      napisala to jest jej mala,podla zemsta za to ze nie dostala 3 tygodnie
      temu mojego nummeru komorki.Predzej bede mial zaufanie do jadowitej kobry niz
      do tej chorej na umysl,arognackiej ,zawsze muszacej miec racje idiotki.
      • Gość: boguska Re: Do osobnika o nicku lew_ IP: *.kobyla-gora.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 13:19
        Ty sobie lew_ dziecko zakłopotane, chyba za dużo pozwalasz! (niegrzeczne i
        niemiłe Twoje słówka bardzo). Jeśli nie masz argumentów, to po prostu zamilknij!
        Bo nie wolno tak!
        • Gość: lew Re: Do osobnika o nicku lew_ IP: *.proxy.aol.com 05.09.03, 15:18
          Masz oczy boguska ??mam moze pozwolic na to zeby taa zmija mnie posadzala
          o takie rzeczy??
      • Gość: oldpiernik Kukuryku IP: 151.92.176.* 05.09.03, 13:22
        Miło mi zobaczyc, że Ci świetni, dowcipni, inteligentni ludzie na czacie...
        mogą zachowywać się jak banda małostkowych zawistników.

Będzie mi trochę łatwiej znieść odwyk.

I tak Was lubię, wszystkich, kolorowo jest wśród Was...

Oldpiernik
    • aquila2 Re: wobec braku odpowiedzi..... 05.09.03, 15:10
      ....pozwole sobie przedstawic moja wlasna teorie tego zagadnienia.Otoz skad
      orissa wie o czym gada lew na priv??? mozliwosci sa trzy : albo lew gadal z
      orissa, albo z kims, kto potem pogadal z orissa, albo orissa podsluchuje o
      czym gadaja ludzie na priv.Mozliwosc pierwsza moim zdaniem malo prawdopodobna
      ( sama pod soba nie kopalaby dolkow).Mozliwosc druga...hmmmmm....jezeli lew
      plotkowal z kims kto potem poplotkowal z orissa to jest to klasyczny przyklad
      plotki , ktora rozrasta sie ponad miare i moze z tego byc wielkie buuum (
      zaraz sie wszyscy na wszystkich poobrazaja)Ta mozliwosc tez wydaje mi sie malo
      prawdopodobna...chyba orissa nie trabilaby na forum o czyms co ktos jej
      szepnal konfidencjonalnie???? Pozostaje mozliwosc trzecia- orissa podglada o
      czym ludzie mowia na privach. Jesli sie nie myle ( czekalem na to co powie na
      ten temat orissa, niestety sie nie doczekalem)...wiec jesli sie nie myle privy
      sa po to zeby ludzie mogli sobie gadac o czym chca. Moga takze obgadywac
      innych jesli akurat to lubia. Do rozmowy na priv potrzebne sa dwie osoby, wiec
      lew wytmieniajac poglady na czyjkolwiek temat robi to z kims kto jest tym
      tematem zainteresowany. Nie bede sie wdawac w oceny czy to ladnie plotkowac( a
      co mnie to obchodzi co ludzie robia na privach), natomiast wyniesienie poza
      priv zaslyszanych ( podslyszanych) informacji na temat osob trzecich...o to
      juz zupelnie inny kaliber.Nie bede sie tu rozpisywac dluzej, bo koncze prace i
      ide do domu ...ale przeciez moze w koncu sie dowiem jak to bylo naprawde????
      Wiec SKAD WIESZ ORISSO CO LEW GADAL NA
      PRIV????? Z powazaniem sherlock
      holmes P.S.I gdzie sie podzial watek lwa, czy slepne juz moze czy
      witaj cenzuro?????
      • senne_marzenie Re: wobec braku odpowiedzi..... 05.09.03, 15:21
        jak to dobrze aquila2, ze sie logujesz....
        moge ci dac ignora i nie widziec tych bredni:)
        • aquila2 Re: senne_marzenie..... 05.09.03, 15:45
          ......gdzie chesz mi dac tego ignora??? na czacie bywam nieczesto ale bardzo
          prosze. To jakis nowy zwyczaj, dawanie ignora " na zapas"??? Moze najpierw
          warto sie zastanowic nad merytoryczna zawartoscia czyjejs wypowiedzi???
          • senne_marzenie Re: aquila2..... 05.09.03, 16:30
            aquila2 napisał:

> ......gdzie chesz mi dac tego ignora??? na czacie bywam nieczesto ale bardzo
            > prosze. To jakis nowy zwyczaj, dawanie ignora " na zapas"??? Moze najpierw
            > warto sie zastanowic nad merytoryczna zawartoscia czyjejs wypowiedzi???

1. chce ci dac ignora na forum bynajmniej nie na zapas;
            2. do dania ignora na czacie nie jest potrzebne mi twoje logowanie sie;
            3. merytoryczna zawartosc twojej wypowiedzi jest dla mnie bardzo watpliwa.
            same domysly wyssane z palca, a moze oparte na micie o podgladaniu privow
            przez operatorow. a moze uwazasz, ze prawdziwi hakerzy sa wsrod nas i
            kontroluja via czat nasze kompy, hm?:) chcesz wzbudzac sensacje... prosze cie
            bardzo, ale ja tego ogladac nie mam zamiaru.
            4. skoro nieczesto bywasz na czacie, to skad tak "dobrze" znasz orisse?
            • aquila2 Re: aquila2..... 05.09.03, 22:16
              senne_marzenie napisała:

> 1. chce ci dac ignora na forum bynajmniej nie na zapas;
              > 2. do dania ignora na czacie nie jest potrzebne mi twoje logowanie sie;
              > 3. merytoryczna zawartosc twojej wypowiedzi jest dla mnie bardzo watpliwa.
              > same domysly wyssane z palca, a moze oparte na micie o podgladaniu privow
              > przez operatorow. a moze uwazasz, ze prawdziwi hakerzy sa wsrod nas i
              > kontroluja via czat nasze kompy, hm?:) chcesz wzbudzac sensacje... prosze
              cie
              > bardzo, ale ja tego ogladac nie mam zamiaru.
              > 4. skoro nieczesto bywasz na czacie, to skad tak "dobrze" znasz orisse?
              >
              Odniose sie tylko do punktu trzeciego i czwartego.Skoro postanowilas
              ignorowac mnie na forum to pewnie tego nie przeczytasz, ale zaryzykuje.Gdybys
              zadala sobie odrobine wysilku umyslowego to dostrzeglabys , ze to co napisalem
              to nie sa domysly wyssane z palca tylko hipotezy.Postawilem je dlatego, ze nie
              dostalem odpowiedzi na moje pytanie, mam prawo stawiac takie hipotezy jakie mi
              sie wobec powyzszego nasuwaja.Nie zamierzam wzbudzac sensacji, to nie ja
              rozpoczalem ten ekscytujacy watek. I odnosnie twojego pytania skad tak dobrze
              znam orisse.....nie znam jej prawde mowiac, nie wiem sdkad takie wnisoki u
              ciebie ( nie napisalem nic takiego, proponuje mniej myslec nad tym jak dokopac
              adwersarzowi a dokladniej czytac co napisal).Zadalem orissie tylko proste
              pytanie, wobec braku odpowiedzi pozwolilem sobie skomentowac. Ot i wszystko.
              • senne_marzenie Re: aquila2..... 06.09.03, 17:21
                Gdybys
                > zadala sobie odrobine wysilku umyslowego to dostrzeglabys , ze to co
                napisalem
                > to nie sa domysly wyssane z palca tylko hipotezy.Postawilem je dlatego, ze
                nie
                > dostalem odpowiedzi na moje pytanie, mam prawo stawiac takie hipotezy jakie
                mi
                > sie wobec powyzszego nasuwaja.

hipoteza (gr. hypóthesis ‘podstawa; przypuszczenie’ od
                hypotithénai ‘podstawiać, przypuszczać’) 1. nauk. twierdzenie teoretyczne,
                które wymaga praktycznego lub eksperymentalnego potwierdzenia prawdziwości
                opisu zjawiska. 2. praw. h. normy prawnej – składowa normy prawnej określająca
                teoretyczne powiązania z możliwymi, dotyczącymi jej działania, sytuacjami
                rzeczywistymi. 3.?przen. d o m y s ł, przypuszczenie.
                (zrodlo: www.wiem.pl )

zwracam uwage glownie na punkt 3.

Nie zamierzam wzbudzac sensacji, to nie ja
                > rozpoczalem ten ekscytujacy watek.

jasne:)

I odnosnie twojego pytania skad tak dobrze
                > znam orisse.....nie znam jej prawde mowiac, nie wiem sdkad takie wnisoki u
                > ciebie ( nie napisalem nic takiego, proponuje mniej myslec nad tym jak
                dokopac
                > adwersarzowi a dokladniej czytac co napisal).Zadalem orissie tylko proste
                > pytanie, wobec braku odpowiedzi pozwolilem sobie skomentowac. Ot i wszystko.

przeczytalam wlasnie bardzo dokladnie, skoro tak smialo stawiasz swoje
                hipotezy (snujesz domysly) powinienes miec ku temu jakies podstawy - stad moj
                wniosek, ze znasz orisse i pytanie skad, skoro nie bywasz na czacie (a mogla
                to przeciez byc znajomosc nie-czatowa) - bo na jakiej innej podstawie niz
                znajomosci osoby, o ktorej piszesz moglo ci przyjsc do glowy to wszystko? hm?:)
                rozumiem, ze nie widziales cale zajscia, nie znasz orissy, lwa prawdopodobnie
                tez nie, skoro nie bywasz na czacie... wiec komentuj sobie dowoli, skoro masz
                na to ochote, ale jestes w tym malo wiarygodny:) najlatwiej jest obrzucac
                blotem, nie wiedzac o co chodzi:)

a dokopywac twojej osobie, to nawet jeszcze nie zaczelam:)
                • aquila2 Re: aquila2..... 08.09.03, 09:01
                  Proponuje zebys byla konsekwentna i jednak nie czytala moich wypowiedzi ( jak
                  widzisz nadal sie loguje), to bez sensu, Ciebie to prowadzi do coraz bardziej
                  kuriozalnych wnioskow a mnie sie juz nie chce czytac....pozdrawiam
                  • senne_marzenie Re: aquila2..... 08.09.03, 19:35
                    phi!:)
      • wojtek32 Re: wobec braku odpowiedzi..... 05.09.03, 15:58
        misiu,
        pominąłeś jeszcze 4-tą, równie prawdopodobną jak 3-cia, możliwość.
        Otóż, możliwe, że Orissa jest marsjanką. Wszyscy wiedzą i widzą jak blisko w
        ostatnim czasie znajduje się Mars. Wszyscy, którzy czytali w młodości (a są
        tacy, co nadal czytają ;-)) literaturę SF wiedzą, że marsjanie potrafią
        komunikować się telepatycznie i czytać w cudzych myślach. Te niezbite
        argumenty, przekonują mnie, że Orissa podsłuchała myśli privujących z lwem
        czatowników i opublikowała na forum. Jedyne, co mnie zastanawia, to jak orissa
        sobie tak świetnie radzi z tą zieloną cerą i gdzie chowa czułki???

pozdr
        wojtek

PS
        Tu poważne pytanie do "dyskutantów": czy gdyby Orissa była facetem ten wątek
        wyglądałby tak samo? A może panów mniej by bolały kopniaki od mężczyzny?
        • aquila2 Re: wobec braku odpowiedzi..... 05.09.03, 22:20
          Misiu??? zawsze tak sie zwracasz do facetow???
        • Gość: wilczynski Re: wobec braku odpowiedzi..... IP: *.acn.waw.pl 06.09.03, 01:55
          wojtek ... jestes juz feministka ... zgadzam sie ze pewne sprawy nie zostaly
          wyjasnione do konca (hmm stanalem wlasnie na tym watku) :-))
    • Gość: lew_ Re: Do osobnika o nicku lew_ IP: *.proxy.aol.com 05.09.03, 15:32
      Nareszcie ktos,kto potrafi faktycznie czytac!!Na odpowiedz orissy zaden tu
      czekac nie musi...ona potrafi tylko ugryzsc..i sie zmyc.Jak prawdziwa
      podstepna zmija wlasnie.Moj watek zniknal bo ja prawda zabolala.Oczywisicie
      jej"prawda" o mnie mogla zostac.Kolejny przyklad kumoterstwa i chamstwa bez
      granic.I to ma byc operator??´Z takim charakterem to sie nadajesz orissa
      conajwyzej...nie koncze.Ze orissa podsluchuje i prywy i sie wlamuje do
      kont...to juz tu kilku ludzi mowilo.Czy ty techniczne mozliwe jest..nie
      wiem..Ale w kompach mozna wszystko zrobic.Najbardziej boli mnie to ,ze
      zawsze stawalem w jej obronie jak ja inni atakowali (wiele razy)..wcale nie
      chodzi mi tu o to ze liczylem na wdziecznosci i przymruzanie oka .Ale widze
      teraz sam ze fred i inni mieli calkowita racje mowiac o paskudnym charakterze
      iskierki.Taki czlowiek nie nadaje sie na operatora.Nikt z operatorow nie
      wtraca sie tak jak ona pomiedzy czatownikow.Ja poprostu tego o scanie i ice
      nigdy nie powiedzialem!!!!!!!!!
      A jaki jest powod tego wszystkiego??Poprostu mala zemsta ,malego czlowieczka za
      to ze odmowilem jej podania mojego tel. nummeru.I dobrze
      zrobilem.Potwiedzenie kim jest ta chora na umysle kobieta stoi tu w tym
      watku!!
      A ci inni co jej kadza to sa mali ludzie drzacy o swe kolorki.Szakale szarpiacy
      znienacka czujac dobra okazje.Przede wszystkim Urszulka_ma.
      KObieta uwazajaca siebie za swieta!!Faryzeuszka!!Obludna do granic
      wytrzymalosci!Jestes sama bez jakiejkolwiek winy??...to rzucaj dalej
      kamieniami!!
      • _aaa_ dawno dawno temu na czacie.... 05.09.03, 15:47
        Ja tak tylko w kwestii formalnej.
        Drodzy moi, jak wszyscy wiemy siedzimy tu sobie jak w małej wiosce czyli
        wszyscy o wszystkich coś wiemy, lubimy plotkować, wsadzać szpilki i co tam
        jeszcze.
        Lew drogi kolego, nie unoś sie bo i tak sensu to nie ma. Większość ię
        zakrzyczy, nieliczni przyklasną. Po kilku tygodniach zapomną wszyscy.
        Droga Pani Dozorczyni Orisso. Pragne też o spokój zaapelować. Bylas hitem rok
        temu i chyba tak powinno pozostać. Jeśli lubisz wspominki to przypomnij sobie
        ubiegłoroczny wrzesień i mija wizytę w Trójmieście...Niby nic sie nie zdarzyło,
        ale i tak ubaw miałam stosowny.
        Pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę slonecznej jesieni:))))
        • kleszczo Kolejna zadyma prawadzaca do nikad... 05.09.03, 16:24
          Poganski kraj, poganskie obyczaje:)

Kleszczo

P.S. Z tego co wiem (opierajac sie na wiedzy dj-a) "podsluchiwac" privow sie
          nie da. Co do reszty sie nie wypowiadam.

K.
          • Gość: Mors Re: Kolejna zadyma prawadzaca do nikad...[ot] IP: 195.94.218.* 05.09.03, 16:31
            kleszczo - da sie , da sie, wszystko sie da podsluchac co wychodzi z komputera -
            privy,gadu-gadu, hasla etc. Kwestia czasu/checi/pieniedzy/wiedzy etc. Wlasnie
            checi, komu by sie chcialo siedziec nad kazdym pakietem. A dla tych co chca
            wiedziec co wychodzi z *ich* komputera polecam ethereal lub packetyzer.

Chcesz byc bezpieczny/anonimowy w internecie - rozlacz sie - to jedyna
            mozliwosc :-)

Mors calkowcie offtopicznie :)
        • senne_marzenie Re: dawno dawno temu na czacie.... 05.09.03, 16:24
          kochana aaa,
          jak juz piszesz o czyms, to pisz prosze tak,
          zeby wszyscy tez mogli sie posmiac i wiedzieli o co chodzi:)
          • _aaa_ Re: dawno dawno temu na czacie.... 05.09.03, 17:34
            Wybacz less_iu:))) okarze sie w tym wzgledzie egoistką i pozostawię tę pyszną
            historyjkę dla siebie. Tak jak pisałam do lwa, szybko sie zapomina o hitach
            dnia na czacie:))) moja uwaga była tylko skierowana do pani O., tak ot by jej
            ciut pamięc przywrócić w celu by nie zaprzatała glowy specjalistom, oni i bez
            naszego salonowca mają masę roboty...nic wielkiego sie nie stało przecież.
      • Gość: margie Re: Do osobnika o nicku lew_ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 21:38
        ty, lew, jestes chorym czlowiekiem..... wiem tylko z eczlowiek zwykle mierfzy
        innych wlasna miara.. ty zapewne bys wiec tak zareagowal na odmowe podania nr
        telefonu , czy jak wg cieniea, na odmowe przyslania sexownych rzekomo twoich
        zdjec. To po prostu smieszne, zastanawiam sie, ile ty masz lat? a psychike na
        pewno masz gora 6-latka, co mu zabrali ulubiona zabawke i wszyscy sa zli z
        tego powodu....
        Ech, lew, lew....
        • Gość: lew Re: Do osobnika o nicku lew_ IP: *.proxy.aol.com 06.09.03, 15:48
          Jedyna rzeczy ktora cche od ciebie margie jest,zebys sie od mnie odwalila
          po wiekuiste czasy!!!
          Ja przynajmniej nie klamie w przeciwienstwie od ciebie i twojej kochanej
          iskierki!!!
    • k2 Re: Do Wszystkich osobnikow tej wiochy!!!!! 05.09.03, 17:52
      czemu tak wolno chodzi gazeta ????
      co robi DJ?(pewnie dupy głuszy na boku, a sewerownie ch strzela)
      lew qrwa wyluzuj i przestan sie tych bab trzepiac:)) wiesz jak jest....
      a jak kogos obgadujesz to wal na ogolnym tylko uwazaj na latajace bany:)))
      Coś się psuje , ale czy jest szansa na poprawe ?
      • _aaa_ Re: Do Wszystkich osobnikow tej wiochy!!!!! 05.09.03, 18:08
        Maciek, spokój i bez pomówień! (nie wiem co robi dzisiaj dj ale tydzień temu na
        pewno lasek nie obracał...no przynajmniej w godzinach wieczornych):PP
        A szczela to mnie znowu w tej rozwalonej kostce a nie w serwerze.
        • Gość: [_]> ciuch ciuch ciuch IP: *.espol.com.pl 05.09.03, 19:21
          Mam chusteczkę haftowaną co ma cztery rogi tej nie kocham tej nie lubie tej nie
          pocałują he he he fajna zabawa )))))))
          • kleszczo Advocatus 05.09.03, 19:38
            Dj-owi to juz raczej mozecie dac spokoj.

Kleszczo
    • Gość: lew ! IP: *.proxy.aol.com 05.09.03, 19:46
      Na prywe z toba iskierko to ja s...od conajmniej pol roku jesli nie wiecej.
      W ogole to moze dwa razy z toba debilko rozmawialem.Juz nie potrafisz nic
      innego na twoje usprawiedliwienie wymyslec??..wcale mnie to nie
      dziwi ,w´szak rozum masz zupelnie rozmiekczony.Wez sobie poszukaj innego do
      obgadywania mu dupy....a juz calkowicie wymowne jest twoje milczenie na
      zadane ci pytania :))np gdzie jest moj watek ...zakichana oszustko??..czyzby
      zawarta w nim prawda tak cie sie spodobala ze wyprosilas wymazanie??ciekaw
      jestem w zamían za co??Takze nie ma odpowiedzi co do twoich podsluchow pryw
      i wlamywanie sie do cudzych kont.To takze jest wymowne.I skoncz z uzywaniem
      dwoch nikow naraz.A teraz mozesz mnie serdecznie w d...pocalowac kompletna
      debilko z chorym na BSE mozgiem.W polsce odkryto 7 wscieklych krow.TY JESTES
      TA OSMA!!!Q
      • Gość: margie Re: ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 21:44
        No comments. A skad ty lew wiesz, ze to akurat orissa zdjela twoj watek? tu
        opow jak mrowkow.... Jak byl w stylu tego wpisu, to sie nie dziwie, sama bym
        go zdjela i tobie zakazala tu przychodzic szkoda, ze to wolny kraj,
        czasami.... Ile w tobie jest nienawisci do ludzi, az strach czasami...
        • Gość: lew Re: ! IP: *.proxy.aol.com 05.09.03, 22:14
          Ty margie nie proboj mydlic nikomu oczu!!NIE ja ta zaczalem!!Jest tam
          jeszcze miejsce w iskierkowym tylku dla ciebie ???..pospiesz sie bo zajma
          ci inni miejsce:))...prawda ja zabolala ....gdyby miala odwage nie
          wyprosila by likwidacji:))..ale oczywisicie ludzie z takim podlym
          charakterem nie potrafia stanac twarza w twarz!!...
        • Gość: lew Re: ! IP: *.proxy.aol.com 05.09.03, 22:15
          Oczywisicie najlepiej przytakiwac..kazdemu....nawet zmiji.WTedy jest
          sie "kochanym"..na szczescie nie jestem zalezy tu ani od ciebie
          margi,ani od tej tam....
        • l3pp4 Re: ! 08.09.03, 04:44
          Gość portalu: margie napisał(a):

> No comments. A skad ty lew wiesz, ze to akurat orissa zdjela twoj watek? tu
          > opow jak mrowkow.... Jak byl w stylu tego wpisu, to sie nie dziwie, sama bym
          > go zdjela

No i wlasnie tu mamy trabul zasadniczy - co to za sciaganie topikow? Troll
          napisze i jak nikt sie nie dopisze, to watek umiera smiercia naturalna, ale jak
          juz sie zabieramy do kancelowania watkow, to znaczy, ze cos poszlo nie tak....

Serdeczne pozdrowionka ewribadim + lwu
          KOrzystajacy z bezsennej nocy
          L3pp4
    • Gość: lew Re: Do osobnika o nicku lew_ IP: *.proxy.aol.com 05.09.03, 19:47
      A do zadnego specjalisty nie musisz sie udawac...nikt cie i tak nie
      przyjmnie bo jestes beznadziejnym przypadkiem:))
      • adam.gazeta.pl Re: Do osobnika o nicku lew_ 05.09.03, 19:56
        lew co jak co ale ty to masz nierówno pod sufitem. gdy człowiek jest niewinny
        to okazuje klasę a ty pokazujesz dno. kompletne dno.
        Adam
        • Gość: lew Re: Do osobnika o nicku lew_ IP: *.proxy.aol.com 05.09.03, 22:18
          Nie masz racji adam!...ludzi ktorzy pisza takie paszkwile o kims,powinno
          sie stawiac pod sad.Jeli nic nie odpowiem wszyscy pomysla ze bylem winny.To
          zdanie z bibli znasz??"oko za oko,zab za zab"
          • adam.gazeta.pl Re: Do osobnika o nicku lew_ 05.09.03, 22:31

> Nie masz racji adam!...ludzi ktorzy pisza takie paszkwile o kims,powinno
            > sie stawiac pod sad.Jeli nic nie odpowiem wszyscy pomysla ze bylem
            winny.To
            >
            > zdanie z bibli znasz??"oko za oko,zab za zab"
            lew wiesz, że nawet się spodziewałem tego co napisałeś że nie mam racji?
            czytam jak to nazwałeś 'paszkwile' jakie ty napisałeś więc ciebie też pod sąd
            powinno się postawić. Biblią się nie podpieraj bo nie jesteś ani święty ani
            kulturalny. Czemu skoro cytujesz Biblię nie wybierzesz czegoś innego? np. 'Jak
            ktoś w ciebie kamieniem to ty mu chlebem...' usiłujesz się bronić a tymczasem
            tylko robisz o sobie złe zdanie. wulgarnością i rzucaniem obelg nic nie
            zdziałasz a ludzie się od ciebie odwrócą. bo wiesz wbrew pozorom nawet jak
            ktoś cię wysłucha to i tak swoje o tobie pomyśli.
            Chyba że ty lubisz być w centrum uwagi i na językach wszystkich osób.
            są na świecie tacy ludzie którzy jak nie zwrócą na siebie uwagi to chorzy
            chodzą. niektórzy nawet nie mają się z czym pokazać światu to zaczynają od
            obelg i wyzwisk bo to robi największą zadymę. tylko po co się z najgorszej
            strony ludziom pokazywać zamiast ujawnić swoje zalety?chyba, że się tych zalet
            nie ma.
            Adam/nie mający racji oczywiście/
            • Gość: lew Re: Do osobnika o nicku lew_ IP: *.proxy.aol.com 06.09.03, 15:56
              Masz oczywisicie racje ale nie tak do konca.W koncu nie zapominaj kto to
              wszystko wywolal.Latwo jest pouczac i zachowac spokoj jesli ciebie to nie
              dotyczy.W koncu kazdemu moga nerwy popuscic jes´li zostaje sie
              niesprawiedliwie posadzonym.Takie cos moze tylko tu sie stac .W realu
              bylaby juz pod sadem za to.Jesli chodzi o wulgarniejsze slowa to pokaz mi
              takiego co ich czasami w momencie wielkie wzburzenia nie uzywa.I nie ma
              to nic wspolnego z wyksztalceniem.Jak czytast gazety to znasz sprawy
              gwalcenia nletnich przez profesorow czy tez ksiedzy.I jak juz jestesmy przy
              cytowaniu to znasz to??:Biada temu czlowiekowi co niezgode na swiat przynosi!!
              Nigdy tez nie twierdzilem ze jestem swiety!Zawsze mowilem ze nikt nie jest
              bez winy!!Zreszta napisalem o tym w innym postach.
              O tych szakalach co proboja ugryz ukradkiem nie wspominam juz!
              (margie,urszulka_ma)
    • Gość: wilczynski Re: Do osobnika o nicku lew_ IP: *.acn.waw.pl 06.09.03, 02:04
      a ja sie troche dziwie ...
      1. wyciaga sie rozmowy z priv obcych ludzi na forum dostepne dla innych ludzi
      2. obrza sie innych ludzi (lew)
      3. nie czyta sie uwaznie postow ... lecz do wlasnych tez naciaga pewne
      okreslenia, zdania, watki
      4. brakuje mi uzasadnienia obu stron sporow
      5. hmm gdzie jest sedzia ???
      6. czy mozliwe jest KO i w ktorej rundzie?

moze pora powiedziec STOP tym wasniom, niech lew i orissa wyjasnia sobie
      wszystko na priv

wilczynski_zaluje_ze_wczesniej_glos_zabieral
    • Gość: Mors2 Re: Do osobnika o nicku lew_ IP: *.acn.waw.pl 06.09.03, 17:49
      Ty to masz zmartwienia iskierko ;)
    • Gość: Mors2 Re: Do osobnika o nicku lew_ IP: *.acn.waw.pl 06.09.03, 17:50
      ehheheehheehhehehe nie moge ... przepraszam;)
    • urszulka_ma Re: Do osobnika o nicku lew_ 06.09.03, 17:52
      Lewku..zasmucasz mnie bardzo wiesz..bardzo mocno..
      Kiedy napisałam ładne wierszyki o Tobie..to nie widząc mnie nawet i nie
      znając..pisałeś..na forum..że jestem tu najlepsza i mógłbyś się nawet ożenić ze
      mną..to Twoje słowa..
      Ale jak zwracam Tobie uwagę..i pytam się czy znowu się zabrałeś za
      ploteczki..to mnie od szakali gryzących..bardzo mi smutno..bo pewnie wcale nie
      czytałeś mojego ostatniego wierszyka..tu napisanego w którym wyraźnie piszę..że
      też nie jestem świętością..Nikt nie jest bez wad..nikt...

Dla Ciebie jeszcze raz zacytuje mój ostatni wierszyk..na forum napisany..

Forumowe rozmowy...
      Odbierać z humorem morowym..
      To sztuka jest nie lada...
      Kiedy się z góry zakłada....
      O złośliwość piszących...
      Nic niekiedy nie wiedzących...
      Czasem świerzbią nas jęzory...
      Bo to takie nasze zmory...
      Żeby dać komuś po nosie....
      I podusić w jakimś sosie..
      Zagrać sobie.. na literach..
      Nie panując na manierach...
      Nie jestem ideałem
      czystym kryształem..
      Też czasami rzucam bombami...
      zapominając o istnieniach..
      różnego gatunkach stworzeniach...
      Czasem jednak zatrzymać się warto
      I podumać.. czy aby..
      Tych bomb odłamkami.
      nie robimy zbyt dużego spustoszenia..
      wywołując różnego typu poruszenia...
      Żale i smuteczki...
      niech się więc chowają do beczki...
      ......a forumowe rozmowy..
      traktujmy z humorem morowym....

• Gość: ten Re: Do osobnika o nicku lew_ IP: *.proxy.aol.com 06.09.03, 20:17
        urszulka_ma napisała:

> Lewku..zasmucasz mnie bardzo wiesz..bardzo mocno..
        > Kiedy napisałam ładne wierszyki o Tobie..to nie widząc mnie nawet i nie
        > znając..pisałeś..na forum..że jestem tu najlepsza i mógłbyś się nawet ożenić
        ze
        >
        > mną..to Twoje słowa..
        > Ale jak zwracam Tobie uwagę..i pytam się czy znowu się zabrałeś za
        > ploteczki..to mnie od szakali gryzących..bardzo mi smutno..bo pewnie wcale
        nie
        > czytałeś mojego ostatniego wierszyka..tu napisanego w którym wyraźnie
        piszę..że
        >
        > też nie jestem świętością..Nikt nie jest bez wad..nikt...
        >
        > Dla Ciebie jeszcze raz zacytuje mój ostatni wierszyk..na forum napisany..
        >
        > Forumowe rozmowy...
        > Odbierać z humorem morowym..
        > To sztuka jest nie lada...
        > Kiedy się z góry zakłada....
        > O złośliwość piszących...
        > Nic niekiedy nie wiedzących...
        > Czasem świerzbią nas jęzory...
        > Bo to takie nasze zmory...
        > Żeby dać komuś po nosie....
        > I podusić w jakimś sosie..
        > Zagrać sobie.. na literach..
        > Nie panując na manierach...
        > Nie jestem ideałem
        > czystym kryształem..
        > Też czasami rzucam bombami...
        > zapominając o istnieniach..
        > różnego gatunkach stworzeniach...
        > Czasem jednak zatrzymać się warto
        > I podumać.. czy aby..
        > Tych bomb odłamkami.
        > nie robimy zbyt dużego spustoszenia..
        > wywołując różnego typu poruszenia...
        > Żale i smuteczki...
        > niech się więc chowają do beczki...
        > ......a forumowe rozmowy..
        > traktujmy z humorem morowym....
        ulka to ja TEN
        co sie doczytalem lew sie chce z toba ozenic
        niech mnie drzwi scisna
        ulka ale tu ladnie jest, mozna sie duzo dowiedziec
        podoba mi sie tu
        kiedy on sie tobie oswiadzyl?
        znowu cos wiem
        ten

>
        >
        • urszulka_ma Re: Do osobnika o nicku Ten... 06.09.03, 21:30
          Gość portalu: ten napisał(a):

> ulka to ja TEN
          > co sie doczytalem lew sie chce z toba ozenic
          > niech mnie drzwi scisna
          > ulka ale tu ladnie jest, mozna sie duzo dowiedziec
          > podoba mi sie tu
          > kiedy on sie tobie oswiadzyl?
          > znowu cos wiem
          > ten

Widzisz Ten, co straciłeś nie czytasz dokładnie forum i przegapiłeś oświadczyny
          Lwa..
          Ale nie przejmuj się tym..Wesela nie będzie..Lew mnie nie chce..
          Mówi ze lepiej pasujemy ja i Ty..Ten..

Ten łobuziaku jeden..!!!..Jak będziesz latał po czacie i krzyczał że Lew mi się
          oświadczył i jest wesele!..To naprawdę obetnę te loczki Twoje!..Zrobię sobie z
          nich perukę..Pamiętasz jak kiedyś..mówiłeś o mnie..że ja łysa!..Więc taka
          peruka mi się przyda:)))
        • urszulka_ma Re: Do osobnika o nicku lew_ 06.09.03, 21:33

> ulka to ja TEN
          > co sie doczytalem lew sie chce z toba ozenic
          > niech mnie drzwi scisna
          > ulka ale tu ladnie jest, mozna sie duzo dowiedziec
          > podoba mi sie tu
          > kiedy on sie tobie oswiadzyl?
          > znowu cos wiem
          > ten

Widzisz Lwie jak się rodzi plotka?..teraz Ten będzie latał..po czacie..
          ..i krzyczał na całe gardło:
          .."Jest wesele Ulki i Lwa"..
          • Gość: ten Re: Do osobnika o nicku lew_ IP: *.proxy.aol.com 07.09.03, 20:44
            urszulka_ma napisała:

> Gość portalu: ten napisał(a):
            >
            >
            > > ulka to ja TEN
            > > co sie doczytalem lew sie chce z toba ozenic
            > > niech mnie drzwi scisna
            > > ulka ale tu ladnie jest, mozna sie duzo dowiedziec
            > > podoba mi sie tu
            > > kiedy on sie tobie oswiadzyl?
            > > znowu cos wiem
            > > ten
            >
            >
            > Widzisz Lwie jak się rodzi plotka?..teraz Ten będzie latał..po czacie..
            > ..i krzyczał na całe gardło:
            > .."Jest wesele Ulki i Lwa"..
            szkoda ze nie ma wesela
            kupilbym wam cos fajnego
            ten
            • urszulka_ma Re: Do osobnika o nicku lew_ 09.09.03, 09:25

> urszulka_ma napisała:
              >
              > > Gość portalu: ten napisał(a):
              > >
              > >
              > > > ulka to ja TEN
              > > > co sie doczytalem lew sie chce z toba ozenic
              > > > niech mnie drzwi scisna
              > > > ulka ale tu ladnie jest, mozna sie duzo dowiedziec
              > > > podoba mi sie tu
              > > > kiedy on sie tobie oswiadzyl?
              > > > znowu cos wiem
              > > > ten
              > >
              > >
              > > Widzisz Lwie jak się rodzi plotka?..teraz Ten będzie latał..po czacie..
              > > ..i krzyczał na całe gardło:
              > > .."Jest wesele Ulki i Lwa"..
              > szkoda ze nie ma wesela
              > kupilbym wam cos fajnego
              > ten

A Ty..Ten..nie powtarzaj tego żartu..na czacie..bo jeszcze kto uwierzy..
    • Gość: lew Re: Do osobnika o nicku lew_ IP: *.proxy.aol.com 07.09.03, 13:18
      Teraz to musze sie juz smiac..czy chce czy nie:))
      • urszulka_ma Re: Do osobnika o nicku lew_ 09.09.03, 09:14

> Teraz to musze sie juz smiac..czy chce czy nie:))

Lew przykro mi tylko, że.. nie skorzystałeś z tego śmiesznego żartu..który
        podsunęłam o weselach..i.. wytrzymałeś z uśmiechem tylko godzinkę..

• l3pp4 Re: Do osobnika o nicku lew_ 08.09.03, 02:54
      Orisso!
      Nie karm trolla.

Pozdrawiam serdeczenie.
      L3pp4
      • Gość: k2 Re: Do osobnika o nicku lew_ IP: *.atol.com.pl / 10.0.2.* 09.09.03, 10:27
        ostatnio oglądałem kiepskich gdzie pamelka przepraszala pazdziocha:))odcinek
        mega komiczny , i tam pojawia sie postac mlodej pisarki podwórkowej , jej
        wiersze sa tak samo dobre jak urszulki albo byly troche lepszeL:))

(jak nie potrafisz to nie rób) a matka teresa już umarła :)
        • urszulka_ma Re: Do osobnika o nicku lew_ 09.09.03, 10:37
          Gość portalu: k2 napisał(a):

> ostatnio oglądałem kiepskich gdzie pamelka przepraszala pazdziocha:))odcinek
          > mega komiczny , i tam pojawia sie postac mlodej pisarki podwórkowej , jej
          > wiersze sa tak samo dobre jak urszulki albo byly troche lepszeL:))
          >
          > (jak nie potrafisz to nie rób) a matka teresa już umarła :)

masz racje wyszła z tego wszystkiego "komedia kiepskich"..tylko jakoś wcale mi
          nie jest śmiesznie..
        • Gość: kita lwa Re: Do osobnika o nicku lew_ IP: *.dip.t-dialin.net 09.09.03, 13:50
          Gość portalu: k2 napisał(a):

> ostatnio oglądałem kiepskich gdzie pamelka przepraszala pazdziocha:))odcinek
          > mega komiczny , i tam pojawia sie postac mlodej pisarki podwórkowej , jej
          > wiersze sa tak samo dobre jak urszulki albo byly troche lepszeL:))
          >
          > (jak nie potrafisz to nie rób) a matka teresa już umarła :)

dupek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • nie_pokorna Re: moje trzy grosiki a moze nieco wiecej 12.09.03, 17:27
            Oczywiscie tez sie loguje na wypadek chetnych do ignora.
            W zasadzie bywam na czacie rano. Wspaniala atmosfera, zabawa, zadnych klotni,
            pretensji. Kiedys jednak wpadlam na fatalny pomysl wejscia na czat po poludniu.
            Przywitalam nielicznych znajomych i siedzialam cicho ale do czasu. Poderwal
            mnie do gory ktos pomalowny na niebiesko o wdziecznym nicku orissa. Ktos
            napstliwy, rzucajacy wulgarne slowa. Zareagowalam i natychmiast dostalo mi sie.
            Jak sie okazalo dostalo mi sie po chamsku " z wyzyn opowskiej pozycji". Duzo
            bardziej niz chamstwo opki zaskoczyla mnie aprobujaca reakcja kilku osob.
            Postanowilam wobec tego dowiedziec sie czy na czacie istnieje jakis regulamin
            okreslajacy miedzy innymi role operatora. Bowiem w swojej naiwnosci sadzilam
            dotad ze operator na czacie powinien byc "widoczy" bym majac problem mogla do
            niego sie zwrocic. Sadzilam rowniez, ze majac prawo do banowania za chamskie i
            wulgarne wypowiedzi sam powinien takowych unikac, no chyba ze sam sie bedzie
            banowal. Wydawalo mi sie rowniez, ze jako "stroz czatowego porzadku" chocby
            chcial nie moze dac nikomu ignora tymczasem w ciagu 10 minut przeczytalam
            trzykrotnie wpis orissy, ze komus go daje. Traktowala tych, ktorzy probowali
            jej zwrocic uwage na niewlasciwe zachowanie w sposob, ktory mnie dorosla osobe
            zenowal chociaz nikogo z nich nie znalam. Przestalam wchodzic na czat po
            poludniu ale napisalam list do opa, ktory reklamuje sie w topicu, ze sprawy
            czatu to do niego, z prosba o regulamin. Nie musze chyba tlumaczyc, ze
            odpowiedzi nie bylo.
            Wczoraj znowu mnie tam zanioslo. Zaciekawilo mnie czy na czacie moznaby
            postawic bota. Szukalam danych czata nie kryjac sie po katach tylko piszac na
            ogole. Wlaczyla sie orissa z pytaniem po co mi to wiec wyjasnilam. Dalszy ciag
            rozmowy byl pasmem obrazania mnie przez opke. Wtorowal jej kolega jak mniemam
            tez op. Nie, nie obrazal mnie dolaczal sie do kpin. Chamstwo orissy, jej
            zarozumialstwo, fakt, ze kompletnie nie wypelnia powierzonej jej funkcji w
            moich oczach dyskfaliwfikuje ja jako opa. Wczoraj niestety dalam sie wciagnac w
            ta zenujaca przepychanke i z tego miejsca przepraszam tych, ktorzy musieli to
            czytac.
            Radze Co orisso wziac przyklad z takich opow jak makabra, z delfinka chociaz
            nie wiem czy jest opem i paru innych osob. Na nauke nie jest nigdy za pozno. Ja
            zrobie wszystko zebys tej funkcji zostala pozbawiona.
            • sirius1 Re: moje trzy grosiki a moze nieco wiecej 12.09.03, 17:41
              rzadko wchodze na czat, tak rzadko jak chce:))
              ale pare moich bywan dostarczylo mi bardzo podobnych
              spostrzezen jak twoje niepokorna, tu nie wiem czy mam
              rzucic :) czy :( moim zdaniem op nie powinien byc osoba
              na temat ktorej jest tyle dyskusji, swarow, zazalen,
              nie interesuje mnie to czy jest tak i tak, kto kogo kocha
              i kogo nie lubi, op powinien byc osoba bezstronna, nie
              powinien przychodzic na czat zeby odreagowywac swoje stresy,
              nie prowokowac do zachowan, byc jak pierwiastek ktory
              nie bierze udzialu w zadnych reakcjach, i nie interesuje mnie to wcale
              ze gazeta stara sie trzymac profil tego miejsca jako miejsca dla
              niektorych, sanktuarium dla wyzsszych sfer moze? nie wnikam,
              w kazdym razie czas pomyslec nad zachowaniem orissy
              ( i nad zachowaniem jej przyjaciol, tych falszywych tez)
              • Gość: Kobieta Do orissy IP: *.acn.waw.pl 14.09.03, 13:19
                Krótko, bo o to w tym wszystkim chodzi. Op to funkcja czatowa. Oznacza to, że
                od osoby ją pełniącej oczekuje się bądź zakazuje:
                1/ bezstronności, umiejętności prowadzenia bezkonfliktowo rozmów oraz kultury w
                jej prowadzeniu,
                2/ zakazuje wchodzenia na privy i podglądania rozmów,
                3/ zakazuje śledzenia osób zmieniających swoje nicki i informowania ogółu -
                uczestników czatu, kim jest nowa osoba.

Niestety, ale to wszystko można Pani zarzucić. Myślę, że chcąc dalej pełnić tę
                funkcję powinna Pani wziąć pod rozwagę powyższe punkty. To tylko minimum, by
                być szanowanym przez ogół operatorem.
                Pozdrawiam
                Kobieta
            • Gość: luckyman Re: moje trzy grosiki a moze nieco wiecej IP: *.crowley.pl 14.09.03, 10:27
              witam nie zgadzam się z twoją opinią na temat czata, ja wchodzę wieczorem i
              można pogadać na poziomie, czasami może ktoś dowali ale to dopuszczalne.
              bywałem na innych czatach i zapewniam tutaj to jest raj na ziemi. na niektórych
              czatach poziom nawet mnie po kilku piwkach zalamuje i odpadam. pozdrawiam i
              życze miłego dnia :-)
    • Gość: bella Re: Do osobnika o nicku lew_ IP: 62.47.127.* 12.09.03, 20:25
      ?????
    • Gość: lew_ Re: Do osobnika o nicku lew_ IP: *.proxy.aol.com 13.09.03, 22:15
      Niestety pozbawic sie tej "pani" jej funkcji nie da.Ma zbyt wielu "milych" i
      jej podobnych prz<yjaciol.Zreszta tak prawde mowiac to niezalezy mi na
      tym .Jesliby tej kobiecie odebrac te funkcje..no coz..umrze z zalu za
      dokuczaniem innym i obgadywaniem ich.Wiec niechcialbym by<m winnym jej smierci
      zawalowej.Zal mi jej i jej rodziny.
      • Gość: luckyman Re: Do osobnika o nicku lew_ IP: *.crowley.pl 14.09.03, 10:40
        cze lew, daj se spokój i tak wszyscy za 100 lat znikniemy i zapomną o nas poco
        się denerwować, lepiej rwać panienki;-)
        pozdrowienia
        • Gość: lew_ Re: Do osobnika o nicku lew_ IP: *.proxy.aol.com 14.09.03, 12:21
          Masz racje jak diabli....coz jest lepszego??..niz cos miekiego w reku??:))
          • Gość: s_m Re: Do osobnika o nicku lew_ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.03, 13:05
            cos twardego;)
            • marudny Re: Do osobnika o nicku lew_ 14.09.03, 13:45
              senne hmm zaskakujesz mnie :-))
              • aquila2 Re: Do osobnika o nicku lew_ 14.09.03, 16:21
                Jak ja zadalem proste pytanie ( skad orissa wie o czym gada lew na priv???) to
                pare osob chcialo mnie utopic w przyslowiowej lyzce wody.A moze warto sie
                zastanowic nad tym glebiej, moze to nie tylko operatorzy maja swoje prawa ale
                my, uzytkownicy takze??? Moze w zyciu czatowym pewne normy obowiazuja obie
                strony???
                • Gość: s_m Re: Do osobnika o nicku lew_ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.03, 17:19
                  moze stad, ze orissa rozmawiala na priv z lwem
                  (lub z kims kogo mylnie rozpoznala jako lwa)?
                • nie_pokorna Re: Do aquila2 14.09.03, 17:49
                  aquila2 napisał:

>A moze warto sie
                  > zastanowic nad tym glebiej, moze to nie tylko operatorzy maja swoje prawa ale
                  > my, uzytkownicy takze???

Rozumiem, ze pytanie bylo retoryczne bo to jest oczywiste. Gdyby nie bylo nas
                  uzytkownikow po co bylby czat i po co byliby operatorzy. Poniewaz jednak
                  niektorzy uzytkownicy i niektorzy operatorzy nie wiedza jak nalezy sie na
                  czacie zachowywac, czego robic nie wolno a co wolno, bo nie kazdy wie czego
                  robic po prostu nie wypada, nadal optuje za powstaniem przejrzystego regulaminu.
    • Gość: lew Re: Do osobnika o nicku lew_ IP: *.proxy.aol.com 14.09.03, 16:43
      Agu...szkoda nerwow..glowa betonowej sciany sie nie przebije:))
      Senne....nie zgadzam sie z Toba:))...co ja bym z czyms twardym mial robic ??
      wole cos miekkiego:))):))
      • Gość: s_m Re: Do osobnika o nicku lew_ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.03, 17:20
        ostrzyc zabki na czyms twardym w lapce... na marchewce np:)
    • Gość: lew_ Re: Do osobnika o nicku lew_ IP: *.proxy.aol.com 14.09.03, 21:59
      Senne ..Ty jestes naprawde fajna...marnujesz sie w tej polsce ot co....
      • basia.pelasia Re: Do osobnika o nicku lew_ 15.09.03, 15:18
        ...z szacunkiem kmiotku o Naszej ojczyznie, z szacunkiem prosze!
        • macho6 Re: Do osobnika o nicku lew_ 15.09.03, 20:44
          Znowu zaczynasz blaznie zapijaczony??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka