jk09606 18.09.03, 07:44 Samotność wśród przjaciół jest bolesna. Chciałbym spotkać się z osobą o podobnych zmartwieniach. Może rozmowa z obcą osobą pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beba Re: samotność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 10:40 jesli czujesz sie "samotna wsrod przyjacol" to znaczy za naduzywasz slow... Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: samotność 18.09.03, 11:07 Lubię naszą samotność we dwoje, niepokoje schowane w pokoju... Zanurzymy się w fotelu - tak niewiele potrzeba, tak niewiele... Lubię naszą samotność we dwoje, naszych uczuć leniwe postoje. Gdy pościelisz sobie łóżko, czas pocieknie wąską strużką... Ja się wsunę w ciszę, jak w ciepłe bambosze - przepraszam... proszę... ................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b. Re: samotność IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.03, 12:42 tez o tym samym pomyslalem. Tylko ktore z tych dwoch jest jej obce? Mam nadzieje, ze samotnosc... b. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frnx Re: samotność IP: 212.244.188.* 18.09.03, 15:07 przeciez to facet jest, chyba, ze ja zle widze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka Re: samotność IP: *.gdynia.mm.pl 18.09.03, 17:03 takie odczucia miałam czasem jak miałam nascie lat:-) przeszło z wiekiem,dorosłość to inna samotnosć ,ale......bez sensu o tym pisać:- ) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma-nieznajoma Re: samotność IP: *.acn.waw.pl 18.09.03, 20:05 j-k, napisałam kilka dni temu, ale wciąż bez odpowiedzi pozdrawiam znajoma-nieznajoma Odpowiedz Link Zgłoś
jk09606 Re: samotność 29.09.03, 07:26 Znajoma-nieznajoma. Przepraszam,czy mogłabyś napisać na moją skrzynkę Bardzo o to proszę. Odpowiedz Link Zgłoś