Dodaj do ulubionych

Odebranie orissie praw do administrowania czatem.

IP: *.acn.waw.pl 02.10.03, 16:43
Witam wszystkich. podmiot <orissa>
Prosze o wpisy wszstkich zainteresowanych ta sprawa.Tresc tego postu jest
zobowiazaniem wobec osób które mnie o to prosiły.Po rozmowie telefonicznej z
administratorem servera agory oraz osoba odpowiedzialna za servis
internetowy Gazeta.pl -zmuszony zostałem do zebrania 100 wpisów na
publicznym forum.100-wpis jest równoznaczny z odebraniem orissie praw do
administrowania czatem oraz cenzurowaniem forum.
Wszystkich zainteresowanych prosze o wips.

P.s
Prosze pamietac ze kazdy wpis jest akceptacja tresci powyzszego zobowiazania
i prosby.

z powazaniem Pan M.
Obserwuj wątek
    • maas Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza 02.10.03, 17:03
      My nic o tym nie wiemy. Sciema.
      • Gość: Maleńczuk_ Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza IP: *.acn.waw.pl 02.10.03, 17:19
        maas napisała:

> My nic o tym nie wiemy. Sciema.

tak sie składa ze to prawda...zapytaj jeszcze raz.
        Nie chce sie wdawac w niepotrzebna polemike ...ale musiałem
        odpowiedziec,poniewaz twoja pochopna chec zaistnienia moze spowodowac odwrotny
        skutek od tego który oczekuja osoby zainteresowane.

• wojtek32 Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza 02.10.03, 21:03
        Maas, ile razy już usuwano wpisy tego trolla z forum? ile razy był kickowany i
        banowany na czacie? Nie da się sprzątnąć go raz na zawsze?

wojtek
        • Gość: Maleńczuk_ [...] IP: *.acn.waw.pl 02.10.03, 22:31
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Maleńczuk_ Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza IP: *.acn.waw.pl 02.10.03, 22:35
          wojtek32 napisał:

> Maas, ile razy już usuwano wpisy tego trolla z forum? ile razy był kickowany
          i
          > banowany na czacie? Nie da się sprzątnąć go raz na zawsze?
          >
          > wojtek

skoro nie jestes zainteresowany ta sprawa nie zabieraj głosu!
          czy ty naprawde jestes tak ograniczony?
          sa takze ludzie którzy maja inne zdanie niz ty i nie toleruja tego całego
          waszego układu towarzyskiego(wzajemnej adoracji) juz całkowicie zapomnieliscie
          w jakim celu zostały wam przydzielone adminy!
        • dj Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza 03.10.03, 18:48
          wojtek32 napisał:

> Maas, ile razy już usuwano wpisy tego trolla z forum? ile razy był kickowany
          > i banowany na czacie? Nie da się sprzątnąć go raz na zawsze?

Nie da się.
          • Gość: Maleńczuk_ Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza IP: *.acn.waw.pl 03.10.03, 19:09
            da sie...tego samego dnia kiedy zostana odebrane prawa dotychczasowym
            administratorom.Dobrze wszyscy wiemy jaka praktyka jest tu
            stosowana...uprawnienie dostaja tylko znajomi.
            • delfinek_wannowy Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza 04.10.03, 20:27
              Gość portalu: Maleńczuk_ napisał(a):

> da sie...tego samego dnia kiedy zostana odebrane prawa dotychczasowym
              > administratorom.Dobrze wszyscy wiemy jaka praktyka jest tu
              > stosowana...uprawnienie dostaja tylko znajomi.

no cóż
              nie moge sie z tym zgodzić że uprawnienia dostaja znajomi.
              a co do orissy nie rozumiem czemu takie postulaty są wysuwane.
              kobieta przeciesz nieśmiała czasami ta jej nieśmiałość i mnie denerwuje ale to
              nie znaczy że trzeba jej zabrać uprawnienia. każdy z nas jest inny i jak
              wiadomo wszystkim gdyby ludzie byli tacy sami życie było by nudne. jeśli komuś
              nie podoba sie orissa to niech da jej ignora to wszystko.
              ps.
              a tak na przyszłość to chciałem powiedzieć ze orissa jak wielu z nas nie ma
              uprawnień administratora tylko o dużo niższe wiec ten postulat by jej zabrać
              uprawnienia admina jest bezpodstawny.

STRAWA UMOŻONA W TOKU.
            • Gość: Adso Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza IP: *.bielsko.dialog.net.pl 09.10.03, 01:36
              kupa śmiechu z przewagą kupy... no bo w końcu o co chodzi?...odebrać prawa
              wszystkim adminom?....czy tylko orissie...a może to Ty chcesz zostać
              adminem?... i chciałbyś sobie porządzić na czacie? Moja rada: skoro uprawnienia
              dostaja znajomi...to moze zostań znajomym?
              ... i jeszcze jedno- upowaznienie do wyrażenia opinii "osób, które Cie
              prosiły" masz na piśmie? czy tylko "na gębę"? uwazaj, bo mogą
              Cię "wydudkać" ... przeczytałem prawie wszystkie wpisy (okropność) i tak mi
              sie wydaje, że Ci "Twoi znajomi" chyba Cie do wiatru wystawiaja:)))
              oj Maleńczuk...jak dziecko...jak dziecko....dajesz ciała
              Bedę sie modlił o zdrowie dla Ciebie, bo o rozum to juz chyba za późno.
              Idź i nie grzesz więcej....głupotą
          • pwrzes Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza 03.10.03, 20:12
            e , aby napewno ? :) z tego co pamietam z publicznym wchodzi a publiczny w acn
            jest staly :)

Mors
            • dj Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza 04.10.03, 21:51
              > e , aby napewno ? :) z tego co pamietam z publicznym wchodzi a publiczny w
              > acn jest staly :)

Na czacie da się go zablokować oczywiście permamentnie z tego acn'owego adresu.
              To nie znaczy, że nie wejdzie, bo człowiek != adres IP, prawda? Na forum się
              póki co nie da. Ustawi proxy.
              • Gość: Maleńczuk_ Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza IP: *.acn.waw.pl 05.10.03, 00:23
                żebys jeszce tylko miał powód!
    • Gość: zaba Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza IP: *.e-lider.pl 02.10.03, 17:05
      zaba na opa! reszta do klopa!
      (rozmawialem o tym z wlascicielem serwera. ten czas juz nadchodzi)
    • Gość: opty Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza IP: *.nyc.rr.com 02.10.03, 17:09
      Bardzo ciekawe to co piszesz. Wlasnie te same osoby zwrocily sie do mnie, zeby
      orisse zostawic.
      Ludzie sa zmienni. Nie wierz wszystkim, Malenczuk.

Przejdzie ci zlosc, jak sie zajmiesz czyms bardziej konkretnym,anizeli
      zbieranie podpisow. Duzo radosci i slonca z daleka ci przesyla.
      Opty
      • Gość: Maleńczuk_ Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza IP: *.acn.waw.pl 02.10.03, 17:14
        Mysle ze gdybysmy zaczeli wdawac sie w konkrety ta rozmowa przerodziła by sie w
        cos czego chciałem uniknąć.
        Jezeli ktos nie jest zainteresowany ta sprawa najlepiej zeby sie nie wypowiadał
    • Gość: wpis_nr_1 Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 18:45
      jeszcze tylko 99? :P
    • marudny Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza 02.10.03, 19:24
      a ja nie wyrazam zgody i nie licz mojego wpisu, bo nie Ty stawiasz warunki :-)
    • Gość: Maleńczuk_ Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza IP: *.acn.waw.pl 02.10.03, 19:39
      liczy sie liczba głosów a nie ich tresc...w poscie jest to napisane czytelnie.
      licza sie takze moje...dlatego prosze nie podejmowac polemiki...
      • nonstop Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza 02.10.03, 20:00

> liczy sie liczba głosów a nie ich tresc...w poscie jest to napisane czytelnie.
        > licza sie takze moje...dlatego prosze nie podejmowac polemiki...

jasne, jeszcze 98 spod podobnego adresu i Wygrana!
        hyhyhy
        • Gość: Maleńczuk_ Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza IP: *.acn.waw.pl 02.10.03, 20:49
          nonstop napisał:

> Gość portalu: Maleńczuk_ napisał(a):
          >
          > > liczy sie liczba głosów a nie ich tresc...w poscie jest to napisane czytel
          > nie.
          > > licza sie takze moje...dlatego prosze nie podejmowac polemiki...
          >
          > jasne, jeszcze 98 spod podobnego adresu i Wygrana!
          > hyhyhy

nie wszyscy sa tacy cwani jak ty...czasem ludzie sa uczciwi
          • Gość: b Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza IP: *.acn.waw.pl 15.10.03, 16:41
            1
        • Gość: Murphy Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza IP: *.umcs.lublin.pl 28.10.03, 18:14
          nonstop napisał:

> Gość portalu: Maleńczuk_ napisał(a):
          >
          > > liczy sie liczba głosów a nie ich tresc...w poscie jest to napisane czytel
          > nie.
          > > licza sie takze moje...dlatego prosze nie podejmowac polemiki...
          >
          > jasne, jeszcze 98 spod podobnego adresu i Wygrana!
          > hyhyhy

Ja się podpisuje obiema rękami, pod wnioskiem o rozstrzelania tego bałwana co
          załozył ten wątek, egzekucje mogę wykonac osobiście. :)

Z Frontowym pozdrowieniem Murphy.
    • peter.steele Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza 02.10.03, 22:04
      maleńczuk masz juz 5 wpisów jeszcze tylko 95 dobrze Ci idzie
      • marudny Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza 02.10.03, 22:17
        no to ja jeszcze raz mowie stanowcze NIE ... jak za dobrych czasow (dobrze ze
        ich nie pamietam) :-))
        • Gość: Maleńczuk_ Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza IP: *.acn.waw.pl 12.10.03, 11:19
          gdybys w nich znowu żył przklaskiwał bys tak jak dawniej.
      • nonstop Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza 03.10.03, 08:02
        E tam pjetja, jak widać po 15 godzinach troll uzbierał, oprócz swojego, tylko
        jeszcze jeden, od innego niezalogowanego trolla. Jak tak dalej pójdzie, to może
        za miesiąc zbierze 100.

• Gość: borsuk Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza IP: *.glogow-malopolski.sdi.tpnet.pl 03.10.03, 09:25
          Miałem sie nie wpisywać :P ale hasła typu "troll" strasznie mnie
          rajcują .Chętnie dam sie wciągnąć w tego rodzaju wymianę złotych myśli...
          Pozdrawiam :()
          • _aaa_ ...zieeeeeeew...... 03.10.03, 10:05
            ...ups, przepraszam, ale o co znowu chodzi??? ptrzeciez bez niej nie było by
            czasem tyle radości:))) rence precz od pani dozorczyni!!!! i pozdrowienia dla
            reszty zarządu
            • Gość: Maleńczuk_ Re: ...zieeeeeeew...... IP: *.acn.waw.pl 03.10.03, 10:29
              jak widac transwormacja umysłów jeszcze nie skonczona;)
              Kiedy runie ostatni bastion ludzkiej głupoty?-przywiazania do centralnie
              zarzacajacej grupy która pochlebiac i z nia zgadzac.Jak widac naleciałosci
              minionej epoki sa jeszcze na waszych ustach.Czy jest chociazby jedna osoba
              która tak jak ja potrafi byc szczerym do konca bez wzgledu na konsekwencje -bo
              tak naprawde to nie obchodza mnie wasze wyzwiska,bany,kicki itd.Gdybyscie
              troche sie do mnie zdystansowali i popatrzyli na mnie trzezwym okiem
              zobaczylibyscie kogos kto nie szuka skandalu i rozgłosu...
              Nie rozumiem waszej niezuzasdnionej niczym arogancji i buty wobec kogos kogo
              nawet nie znacie.
              • _aaa_ suchajcie no Malenczuk... 03.10.03, 10:55
                Co do głupoty to trudno głupim nie byc, takie czasy:)))
                Ale tobie chodzi o szczerośc... heeeee
                Ok, powiem tak, mnie wisi czy zdejma iskierke czy nie. Ja nie mam z nia
                kłopotów z przyczyn róznych i nie jest to zadne lizusostwo w co mozesz mi
                wierzyć. Po prostu nie zaczepiamy sie z tą Panią i tyle.
                To ze dzieje sie to co sie dzieje traktuje jako folklor lokalny i już. Kiedyś
                było to moze i wkurzające, teraz jest nudnawe. Naleciałości jako takich nie
                posiadam - piling skutecznie utrzymuje skóre w dobrym stanie i sprawia że jest
                jędrna i gładka:PPP....
                Oj dośc tych pierdoł, udanego weekendu życze:))))
              • rena_gd 3 x ...zieeeeeeew...... 03.10.03, 10:57
                Gość portalu: Maleńczuk_ napisała:

> jak widac transwormacja umysłów jeszcze nie skonczona;)

bo to dlugoletni proces;))

> Kiedy runie ostatni bastion ludzkiej głupoty?

a mury runa, runa, runa i pogrzebia stary swiat...

> zarzacajacej grupy która pochlebiac i z nia zgadzac.

3 X TAK??? ;))

> Jak widac naleciałosci minionej epoki sa jeszcze na waszych ustach.

Ewka.. noo pokaz te swoje usta, na twoich tez sa nalecialosci?? ;))

> Czy jest chociazby jedna osoba która tak jak ja potrafi byc szczerym do konca
                bez wzgledu na konsekwencje -bo tak naprawde to nie obchodza mnie wasze
                wyzwiska,bany,kicki itd.

skoro nie obchodza cie bany to opy tez nie powinny;))

> Gdybyscie troche sie do mnie zdystansowali i popatrzyli na mnie trzezwym
                okiem zobaczylibyscie kogos kto nie szuka skandalu i rozgłosu...

sugerujesz, ze my ciagle pijani?? a dystans ma byc dlugi, bo nie wiem czy damy
                rade po takiej dawce;))

> Nie rozumiem waszej niezuzasdnionej niczym arogancji i buty wobec kogos kogo
                > nawet nie znacie.

to sie poznajmy i wymienmy nasze buty;))

prosze o troche dystansu glupawka mnie opetala;))

i olac ten moj wpis.. jestem na NIE ;)) jak zwykle;))
                • Gość: Maleńczuk_ Re: 3 x ...zieeeeeeew...... IP: *.acn.waw.pl 03.10.03, 11:05
                  czy wy naprawde nie rozumiecie ze wpis jest równoznaczny z akceptacja postu...
                  szczerosc zobowiazuje mnie do tego zebym przypomniał wam o tym po raz trzeci.
                  • rena_gd Re: 3 x ...zieeeeeeew...... 03.10.03, 11:07
                    Gość portalu: Maleńczuk_ napisał:

> czy wy naprawde nie rozumiecie ze wpis jest równoznaczny z akceptacja postu...
                    > szczerosc zobowiazuje mnie do tego zebym przypomniał wam o tym po raz trzeci.

no nie rozumiemy.. bo nie mamy trzezwego spojrzenia;))
                    • doraa Re: 3 x ...zieeeeeeew...... 03.10.03, 19:20
                      rena_gd napisała:

> no nie rozumiemy.. bo nie mamy trzezwego spojrzenia;))
                      Czy czytałaś mój wpis dotyczący kwitnienia?
                      Wywalony został, to chciałabym wiedzieć, czy obraziłam Ciebie? Czy któś
                      nadwrazliwy?
                      doraa:-)))))
                      • rena_gd Re: 3 x ...zieeeeeeew...... 04.10.03, 15:30
                        doraa napisała:

> Czy czytałaś mój wpis dotyczący kwitnienia?
                        > Wywalony został, to chciałabym wiedzieć, czy obraziłam Ciebie? Czy któś
                        > nadwrazliwy?
                        > doraa:-)))))

Dorcia.. przeczytałam tylko wpis Maleńczuka, żem przekwitła, twego nie
                        zdążyłam, wyślij treść mailem;)) i nic nie rozumiem, dlaczego te wpisy są
                        usunięte... pozdrawiam usuwaczy;))
              • Gość: zaba Re: ...zieeeeeeew...... IP: *.e-lider.pl 05.10.03, 12:29
                bardzo mi sie podoba slowo transwormacja. nie wiem jeno co ono oznacza.
              • poo Re: ...zieeeeeeew...... 06.10.03, 08:14

> jak widac transwormacja umysłów jeszcze nie skonczona;)
                > Kiedy runie ostatni bastion ludzkiej głupoty?-przywiazania do centralnie
                > zarzacajacej grupy która pochlebiac i z nia zgadzac.Jak widac naleciałosci
                > minionej epoki sa jeszcze na waszych ustach.Czy jest chociazby jedna osoba
                > która tak jak ja potrafi byc szczerym do konca bez wzgledu na konsekwencje -
                bo
                > tak naprawde to nie obchodza mnie wasze wyzwiska,bany,kicki itd.Gdybyscie
                > troche sie do mnie zdystansowali i popatrzyli na mnie trzezwym okiem
                > zobaczylibyscie kogos kto nie szuka skandalu i rozgłosu...
                > Nie rozumiem waszej niezuzasdnionej niczym arogancji i buty wobec kogos kogo
                > nawet nie znacie.

Panie Maluczki
                Nie lubię s-f .Co do twojej szczerości to mam watpliwości i nie ma to
                żadnego związku z transFormacją czy bastionami tego czy owego.Uzywaj
                zwrotów ,które rozumiesz.
                Nie lubię (i wolno mi) jak inni z pewną częstotliwościa opluwaja
                Iskierkę.Jest kontrowersyjna?no i dobrze,przynajmniej nie jest nudna.
                Nie kazdy kto sie z Toba nie zgadza jest głupi bądz w zmowie
                jakowejś,nie odkryłes nowej teorii spisku,nie poochlebiaj sobie Maluczki.
                Dobrze by było,gdybys mógł troche dorosnąc a zadyme zostawił innym
                portalom.
                No i może użyj czasem ignora,bedziesz zdrowszy.
                poozdrawiam
    • Gość: Maleńczuk_ [...] IP: *.acn.waw.pl 03.10.03, 11:31
      • doraa [...] 03.10.03, 17:38
        • marudny hmm a co bylo w tych postach ??? :-) 03.10.03, 17:54
          niom straszniem ciekaw ...
          • Gość: Maleńczuk_ Re: hmm a co bylo w tych postach ??? :-) IP: *.acn.waw.pl 03.10.03, 18:01
            prawda
            I I
            o
            oni sie wzajemnie chronia

cenzura
            damy rade troll*

prosze nic nie cenzurowac ten watek jest moja własnoscia.
            Wiem ze chcecie ukryc prawde
            • Gość: borsuk Re: hmm a co bylo w tych postach ??? :-) IP: *.glogow-malopolski.sdi.tpnet.pl 03.10.03, 18:32
              Przepraszam..mam takie niedyskretne pytanie :D .Gdzie jest regulamin
              wywieszony ?
              • pwrzes Re: hmm a co bylo w tych postach ??? :-) 03.10.03, 20:15
                na pewno na stronie poczta.gazeta.pl -> regulamin poczty, ale z tresci widac,
                ze odnosi sie do calosci.

Mors_pomocny
    • cwi Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza 03.10.03, 21:51
      Wyslalem znajomego producenta filmowego do Agory.
      Oriska zostaje!

:-)
      • kamila77 Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza 06.10.03, 09:45
        Była jakaś zrzuta? Ja chwilowo (yhy) na minusie jadę, ale jak trzeba będzie
        wpłacić jakąś kolejną ratę, to się dorzucę.
    • Gość: @ Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza IP: *.proxy.aol.com 03.10.03, 21:59
      mhmn
      • kleszczo Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza 04.10.03, 22:18
        Komentarz do autora tematu - idiota.

Kleszczo
        • Gość: Maleńczuk_ Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza IP: *.acn.waw.pl 05.10.03, 01:20
          idiota jest ten kto potrafi napisac obrazliwy epitet...nie majac ku temu podstaw
    • Gość: nowa Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza IP: *.revers.nsm.pl 04.10.03, 22:39
      A w czym jest problem, żeby miało do tego dojść?
    • maly.mis Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza 05.10.03, 12:06

> Witam wszystkich. podmiot <orissa>
      > Prosze o wpisy wszstkich zainteresowanych ta sprawa.Tresc tego postu jest
      > zobowiazaniem wobec osób które mnie o to prosiły.Po rozmowie telefonicznej z
      > administratorem servera agory oraz osoba odpowiedzialna za servis
      > internetowy Gazeta.pl -zmuszony zostałem do zebrania 100 wpisów na
      > publicznym forum.100-wpis jest równoznaczny z odebraniem orissie praw do
      > administrowania czatem oraz cenzurowaniem forum.
      > Wszystkich zainteresowanych prosze o wips.
      >
      > P.s
      > Prosze pamietac ze kazdy wpis jest akceptacja tresci powyzszego zobowiazania
      > i prosby.
      >
      > z powazaniem Pan M.

Panie M. masz moj glos. Nie moze tak byc, ze opem jest kontrowersyjna osoba.
      Jeszcze, zeby umiala byc np. bezstronna..... , albo miala choc pol pozytywnej
      cechy.....

Pozdrawiam
    • yanok Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza 05.10.03, 12:13

OTO PRYWATA ZALATWIANA NA CZACIE..........hehehehehe
      • Odebranie orissie praw do administrowania cza... (44) Gość: Maleńczuk_
      • REGULAMIN czata !!! (25) marudny
      • Kto mnie zdejmie z czata??? (2) _aaa_
      • Iskierko...nie tylko jestes wredna ale takz... (32) Gość: lew
      • skargi na operatorow w pokoju pilkarzyki (2) Gość: mgielka-poranna
      • OFICJALNE PYTANIE DO ADMINOW (48) nie_pokorna 05.10.03, 11:50
      • ORISSA NIE MOŻE ODEJŚĆ !!! (6) wiesiup
      • DLACZEGO OblanyPlynnymKalemSzarlatan Dostal I... (14) Gość: gosc portalu

i co ludziska na to?
      • Gość: Maleńczuk_ Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza IP: *.acn.waw.pl 05.10.03, 20:14
        koniec i basta z układami!
        nie dosc ze gazeta to jeszcze czat koszerny;)
        ale tak poważnie- trzeba miec odwge splunac diabłu w oko!
        • kleszczo Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza 06.10.03, 01:55
          Kolezko - wystarczy przeczytac to co piszesz, a już można zaliczyć cię do
          grupy coraz bardziej rozprzestrzeniającej się na ziemskim padole - do grupy
          idiotów, którzy ze względu na swój jakże podły charakter, jak i wrodzoną
          głupotę potrafią zwrócić na siebie uwagę jedynie wykrzykując hasła, których
          nawet nie rozumieją.
          Koleżko Maleńczuk - jesteś internetową odmianą Leppera.

Z należnymi(!!!) wyrazami

Kleszczo
          • Gość: smok_telesfor Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza IP: 62.65.141.* 06.10.03, 11:08
            no to chopie uwazaj, bo jak lepper zostanie premierem, to malenczuk adminem, a
            domyslasz sie co to oznacza?

smok_telesfor
            • Gość: borsuk Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza IP: *.glogow-malopolski.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 11:22
              lepper na premiera ! lepper na premiera!!
    • Gość: kobieta_zwyczajna Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza IP: *.mm.com.pl 06.10.03, 11:44
      bosz tylko nie Lepper co to, to nie:((
      a co do orissy jestem za, a nawet przeciw:))
      • Gość: Maleńczuk_ Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza IP: *.acn.waw.pl 06.10.03, 21:25
        kazdy ma skojarzenia na swoim poziomie...nie twierdze ze wasz jest niski...mam
        na uwadze to ze mój jest odmienny;)I z na nutke ironi czekam na kolejne
        wypowiedzi ludzi których nie interesuje tresc postu tylko chec zaistnienia.

Powiadaja ,,nawet najwiekszy głupiec ma swoja madrosc...i od niego tez mozesz
        wiele sie nauczyc,, - jezeli zakładasz ze jestem głupcem i aferzystą takim jak
        Lepper.Prosze wyciagnij wnioski i naucz sie sie czegos nowego...życze ci zeby
        wypadkowa twojej nauki była szczypta tolerancji i trafnosc argumentowania.

----
        Jeśli wejdziesz miedzy wrony musisz krakac tak jak one...ale co jesli w rony w
        nienawiesci wyuczone...wykrzykuja...wymachuja megafony zapluja. K.S knaws
        • kleszczo Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza 07.10.03, 01:09
          Jak mawiał Kisiel - "Najtrudniej jest obalac argumenty kogoś, kto mówi nie na
          temat." A co do checi zaistnienia ... nie bądź śmieszny - tego typu pobudki
          można przypisać wyłacznie tobie.

Rozmowe uważam za skończoną. Są ciekawsze wątki.

Kleszczo

---

"Gdy orly milkna, zaczynaja jazgotac papugi."
          • Gość: Maleńczuk_ Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 07.10.03, 13:21
            tak naprawde nie jestes osoba która mogła by dostrzec argumenty...poniewaz
            ciebie one nie interesuja...jestes tutaj tylko po to zeby zanegowac moje
            słowa...nie interesuje tresc tego postu...koncentrujesz sie na mojej osobie...i
            jak pewnie sie do myslasz nie warto.
            Jestem krytyczny wobec siebie dlatego jestem swiadmy błedów jakie popełniam
            stawiajac czoło przeciwko waszej towarzyskiej sitwie...wiem ze łatwie jest
            schlebiac i dbrac o swoja neutralna pozycje w tym miejscu.Ja jednak widze
            rzeczy które tobie umykaja i w dalszyb ciagu bede je piętnował.Czy ci sie to
            podoba czy nie mósisz uszanowac moje zdanie.Bo kazdy ma do niego swoje prawo.
            I nie wiem czy ten temat moze podlegac dyskusji.
            • Gość: oblany.plynnym.ka. Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza IP: *.netcologne.de 07.10.03, 16:38
              witam Malenczuka,
              nie wiem jak to sie stalo ,ze wybrano nas na wrogow ekipy pod wezwaniem orissa i dj ( jesli o
              mnie chodzi to podobno zawinil nick)
              Sankcje i represje tego totalitarnego systemu przypominaja mi metody Kim-Ir-Sen'a.
              Czy sposob administrowania czatem "wszystko" jest szczytowym punktem rozwoju
              ludzkosci???
              ale to juz filozofia dzucze, o tym i innych nieudolnosciach w korei pn napisze w nastepnym
              odcinku
              • Gość: Maleńczuk_ Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza IP: *.acn.waw.pl 07.10.03, 19:02
                dziekuje ze odwazyłes sie szczerze co myslisz...nie wiem czy zdajesz sobie
                sprawe ale to w tym miejscu bardzo nieodpowiedzialne i nie wymierne.Niechaj
                swiadectwem moich słów bedzie ilosc wrogo nastawionych do mnie przyjaciół opów
                ich przujaciół przyjaciół i przyjaciół przyjaciół przyjaciół.Nikt nie sugeruje
                sie teresia i własnym rozumem ...tutaj fałszywa lojalnosc powoduje
                nieporozumienia i nietolerancje.

Oblany kałem...szanuje cie za to kim jestes a nie za to jaki masz przydomek.
                Serdecznie pozdrawiam!
                • Gość: . Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza IP: *.acn.waw.pl 28.10.03, 16:22
                  .
          • Gość: ;/ Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza IP: *.acn.waw.pl 25.10.03, 15:20
            ;/
    • agniicha Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza 07.10.03, 17:33
      a swoją rogą .. skąd tyle wrogości do orisy, bo to nie raz pierwszy chyba..
      hmmm...:))))
    • Gość: Maleńczuk_ Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza IP: *.acn.waw.pl 07.10.03, 18:57
      wnas nie ma wrogosci...my poprostu upominamy sie o swoje prawa...oraz o
      demokracje w miejscu gdzie obowiazuje niczym nie uzasadniona cenzura
      wypowiedzi,stosunki familijno-towarzyskie,arogancja,buta....Chcemy
      demokratycznych wyborów administratorów!!!i odebrania praw dotychczasowym.
      • marudny Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza 07.10.03, 22:25

> wnas nie ma wrogosci...my poprostu upominamy sie o swoje prawa...oraz o
        > demokracje w miejscu gdzie obowiazuje niczym nie uzasadniona cenzura
        > wypowiedzi,stosunki familijno-towarzyskie,arogancja,buta....

znaczy ja jestem rodzina orissy ??? no ze arogancki i butny to wiem, ale tez
        moge dodac kilka zalet ...
        siostro ... prosze sliniaczek dla tego Pana, podamy sniadanie a pozniej
        bedzie ... lewatywa :-))
    • Gość: ja_ Re:Odebranie orissie praw - glupota IP: *.lodz.dialog.net.pl 07.10.03, 19:43
      Mam pare uwag do tego wniosku:
      1- kazdy ma prawo taki wniosek zlozyc ale wypadalo by podac powody...
      2- Jestem "swiezym" uzytkownikiem chata ale mialem okazje spotkac sie z orissa
      na gruncie egzekucji od niej obowiazku usuwania wulgarnego uzytkownika.
      I bede tu troche zlosliwym w stosunku do osobnika zglaszajacego ten wniosek, ze
      chyba jedynym powodem jej odebranie prawa moglobyc to ze byla bardzo stanowczo
      asertywna w kwestii podejmowania szybkiej decyzji w tej sprawie.

Mysle ze mimo iz nie zgadzalem sie z jej postawa to uwazam wniosek za
      nieuzasadniony
      • Gość: Maleńczuk_ Re:Odebranie orissie praw - glupota IP: *.acn.waw.pl 07.10.03, 22:31
        wiec nie potrzebnie zabierałes głos...chyba nie zrozumiałes tresci postu.
        • Gość: ja_ Re:Odebranie orissie praw - glupota IP: *.lodz.dialog.net.pl 08.10.03, 18:45
          swietnie zrozumialem ten post... ty doczytaj sie tam, zawartej tresci i
          przeslania
          • Gość: Maleńczuk_ Re:Odebranie orissie praw - glupota IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 16.10.03, 08:21
            to co piszesz jest pozbawione logiki...jestem autorem tego postu dlatego wiem
            czym sie kierowałem piszac go...twój sposób rozumowania pszypomina mi tok
            myslenia kobiety...opierajacy sie na zasadzie prostych skojarzen i zaprzeczaniu
            wszystkiemu czego nie jest w stanie pojac swoim hermetycznie zamknietym
            rozumkiem.
            • marudny Re:Odebranie orissie praw - glupota 16.10.03, 11:29
              no i jeszcze szowinista ... trzymaj tak dalej hehehe
    • l3pp4 Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza 08.10.03, 18:55
      Balcerowicz musi odejsc!
    • tigr Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza 16.10.03, 20:16
      O fakk! Ale siem tu porobilo... mozna puscic baka i nawet nikt nie poczuje :-).
      Moze jednak lepiej pozdrowie wszystkie "stare - dobre" nicki... zainteresowani
      wiedza o co chodzi.
      pozdrawiam
      tigr
      • Gość: Maleńczuk_ Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza- IP: *.acn.waw.pl 16.10.03, 21:33
        to jakies rytualne puszczanie bąków w towarzystwie elity starych dobrych
        nicków???
        jezeli nastepnym razem bedziesz chciał dodac od siebie nie wiedzac czego
        dotyczy watek poszukaj sobie lepszego miejsca...albo odpowiadaj na komentarze
        L3pp4-a on tez ma problemy ze zrozumieniem tresci...moze wspólnie byscie cos
        wymyslili...idac wspólnym tropem jakies afery mozecie naprawde zaistniec.Ja
        bynajmniej nie mam takiego celu dlatego podzekuje wam za wasze wpisy i bede wam
        wdzieczny jezeli juz wiecej nie zaszczycicie mnie swoja obecnoscia.
        • marudny Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza 16.10.03, 21:39
          malenczukowi nerwy puszczaja ... pierwszy znak zalamania nerwowego :-))
          • tigr Re: pavulon na zaciety wyraz twarzy. 16.10.03, 22:29
            Oj puszczaja nerwy, puszczaja... tylko patrzec jak beda sie luzowac
            zwieracze. ;)
            PS.
            Malenczuk... tu jest forum, wiec mozna sobie pisac co sie chce... Ja napisze
            zes glupio prosty jak budowa cepa.
            Koniec i basta (czyt. nie bede odpowiadal, wiec hulaj wacpan dowoli)
            • Gość: Malenczuk_ Re: pavulon na zaciety wyraz twarzy. IP: *.acn.waw.pl 17.10.03, 08:23
              jezeli chciałes zeby ostatnie słowo nalezało do ciebie...mófgłbys przynajmniej
              zadbac zeby ciebie nie kompromitowało.

Nerwy mi nie puszczaja...jestem bardzo spokojny...poprosru czasami irytuje mnie
              nie merytoryczne wypowiedzi przypadkowych osób.
              • pwrzes Re: pavulon na zaciety wyraz twarzy. 17.10.03, 09:20
                Irytuja mnie osoby, ktore w 3 linijkach tekstu robia 6 bledow ortograficzno-
                gramatycznych ;-)
                MSPANC
                • Gość: Maleńczuk_ Re: pavulon na zaciety wyraz twarzy. IP: *.acn.waw.pl 17.10.03, 12:05
                  a mnie nie irytuje juz czepianie sie literówek...kto wie gdybym moze nie miał
                  pomysłu co sensownego napisac tez bym Diabła za ogon złapał.
    • peter.steele Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza 17.10.03, 16:04
      nonstop napisał:

> E tam pjetja, jak widać po 15 godzinach troll uzbierał, oprócz swojego, tylko
      > jeszcze jeden, od innego niezalogowanego trolla. Jak tak dalej pójdzie, to
      może
      >
      > za miesiąc zbierze 100.
      Juz 15 dni a gość zebrał 77 postów wow. Akcja sie rozwija.
      Maleńczuk dawaj tak dalej może jakis słynny filmoweic ( może ten co do agory
      przyszedł) zrobi z tego jakis film. Albo jakiegos innego diabła
      • Gość: Maleńczuk_ Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza IP: *.acn.waw.pl 17.10.03, 16:29
        petter jak zwtkle tryskajacy dobrym humorem...zapraszam do panteonu...niech tam
        twój dalent dalej kwitnie...
        • peter.steele Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza 17.10.03, 16:31
          meleńczuk juz wpisałem spóźniasz się
    • flirciarz Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza 22.10.03, 12:05
      Dotychczas miałem jak najlepsze zdanie o ORISSIE.Szanowałem Ją za odpowiednie
      podejście do zajmowanego stanowiska za opanowanie itp ,itd.Ale to co sie stało
      dzisiaj przekreśliło ją i jej dotychczasowy dorobek w moich oczach!A najgorsze
      jest to , że je bogu ducha winny spokojny czatownik zechciałem wejść do pokoju
      +40 ze swoim starym dawno nie uzywanym nickiem!Zostałem zmieszany przez nia z
      błotem i posądzony o niecne czyny (których oczywiście nie popełniłem) oraz o
      posługiwniem sie czyimś nickiem!!Gdy chciałem z nia o tym
      porozmawiać ,niegrzecznie mnie wyprosiła.
      Jest mi smutno bo dotychczas bardzo ja lubiłem ,teraz została tylko pustka...
      P.S
      Jeżeli zależy komyś na konkretach ..jestem do usług!
    • Gość: Agnieszka Re: Odebranie orissie praw do administrowania cza IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.03, 16:04
      Orissa jest jednym z najmilszych adminów głąbie . Bez obrazy .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka