ma-rysia 19.10.03, 21:40 jesteś kobietą czy mężczyzną? po udzieleniu odpowiedzi sprawdz czy masz odpowiednie organy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nonstop Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 21:48 mię wyszło 145 co to może oznaczać??? eheheh Odpowiedz Link Zgłoś
ma-rysia Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 21:50 ale centymetrów?bo jak to możemy bawić się dalej Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 21:54 hyhy ma-rysiu, to ja tu zadaję pytania! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: narodowy test inteligencji IP: *.acn.waw.pl 19.10.03, 21:51 to ze nie masz na tyle wysokiego ilorazu aby zrozumiec ze nie ma sie czym chwalic... pycha pycha pycha ... wspód takich inteligentów wole pozostac głupcem. Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 22:12 Zwykle nie odpisuję niezalogowanym lub nieznajomym, szkoda bowiem mi czasu na polemiki z zasłoniętymi przyłbicą. Ale raz na jakiś czas pora na wyjątek. Primo: a skąd niby założenie, że IQ miałem na myśli? Hehe nawet prosta marysia ma wątpliwości, jak widać. Secundo: Drogi Gościu, czy Ty jesteś z tych, którym się dowcipy tłumaczy? Miałem zamiar tu wpisać definicję poczucia humoru, może by pomogło? hyhy bez odbioru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: narodowy test inteligencji IP: *.acn.waw.pl 19.10.03, 22:41 nie wiem po co sie tłumaczysz...widocznie masz taka potrzebe...bo faktycznie polemika jest zbedna w momencie kiedy rozmawiam z osoba która nie potrafi byc wobec siebie krytyczna...i kazde nieporozumienie obraca w żart...wiem ze tym sosobem mozna sobie wiele wytłumaczyc... masz racje...ja juz nie potrafie dystansowac sie do waszych postów...moze dlatego ze juz troche was znam. anonim co ma własne zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 21:52 nonstop napisał: > mię wyszło 145 > co to może oznaczać??? > > eheheh - Nonie, ani chybi obojnak! Lomatko! (Zaba, to ja Cie teraz dopiero rozumiem) Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 21:58 ewka5 napisała: > nonstop napisał: > > > mię wyszło 145 > > co to może oznaczać??? > > > > eheheh > > - Nonie, ani chybi obojnak! Lomatko! (Zaba, to ja Cie teraz dopiero rozumiem) Ewka nie dalej jak w sobote non oficjalnie mowił, że jest meżczyzną Więc jak z nim jest?? Ewka Pewnie jako kobieta wiesz to lepiej :))) ---------------- Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem w coś, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: narodowy test inteligencji IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 19.10.03, 23:23 peter.steele napisał: > Ewka nie dalej jak w sobote non oficjalnie mowił, że jest meżczyzną > > Więc jak z nim jest?? > Ewka Pewnie jako kobieta wiesz to lepiej :))) - aaaaaa, skoro mowil, i to w sobote! Znaczy prawda! wiec ja jako kobieta pamietam, ze Non jest mezczyzna, ale dla pewnosci zapytalabym Zabe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oldpiernik Re: narodowy test inteligencji IP: 151.92.176.* 20.10.03, 07:39 ... kuwta niezbędna od zaraz ;-)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macant Re: narodowy test inteligencji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 07:38 OZNACZA,ZE PISZE SIE MNIE,A NIE MIĘ Odpowiedz Link Zgłoś
ma-rysia Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 22:18 jako,że z zawodu jestem krawcową centymetry mnie niezwykle interesują... Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 23:38 a ja lubie samochodu i mnie interesuja konie mechaniczne lub Kilowaty oraz centymetry sześcienne. ---------------- Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem w coś, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajajaj - kju Re: narodowy test inteligencji IP: *.kudowa-zdroj.sdi.tpnet.pl 20.10.03, 13:20 Siedzą, licza, mysli łamią resztki włosów z głowy rwą ledwo zwojów nie przepala: smak do konta to dywersja? światło drga w jednej płaszczyźnie? pięć i siedem jest podzielne...? Jan i Magda w pustym miejscu...? okrąg stacza się w rombu stromiźmie? prędkość dżwięku w przyspieszeniu...? jeden cztery pięć to wymiar...? widmo mydła jest różowe? kat do drania to druhowie? wybierz... wstaw... zamień... licz... toż to jeden wielki kicz! A ja sobie leżę na boku łeb mój pustym orzeszkiem wciąż jest w szarych zwojach nie czuję dziś tłoku palę peta - jedyny to gest po-myślenny, wkuty na blachę nie wysilę się patryjotycznie - ani trochę! naród ruszył - do zadań, statystyk średnią dźwiga grzbietu zwyrodnieniem idziem w Unię - ważny nasz wynik dziś będziemy macho - umysłu Schwarzeneggerem. siedemdziesiąt już licznik pokazał dziewięćdziesiąt osiągniem - pomóżcie! pospolite ruszenie tefałen nam zadał synu! córo! babciu i matko! ciagnij! pchaj! licz! tyłki sprzed telewizora ruszcie! Politycy, aktorzy, uczniowie! niech wasz umysł jasnościa dziś błyszczy feministki, murarze, gejowie IQ setką za moment zaiskrzy! test-och!-sterem nam dzisiaj i panem szarą masą nie bedziem już więcej się nie damy pokonać zachodniej coca-coli kulturze zatęchłej pokażemy dziś wyższość bigosu nikt nie będzie nam pluł do rosołu dowiedziemy teorii chaosu z szarej masy wystrzeli iskierka (gdańska?) koncentratu zmyślonej jedności Orzeszkowa i Curie i Miłosz dali przykład jak Nobla zdobywać Orzeszkowa nie bardzo? cóż...jak nie teraz, to później dopnie swego - z nami pospołu. A ja leżę dziś na trawie liczę liście, chmury i sny: ene due rabe gdzie komórki szare? siała baba mak umysłowy ze mnie wrak zwojów niczym se nie łamię każdy mówi mi na "ty" Ajkju durniów podwórkowych PCBC nie spełnia norm rząd umysłów salonowych juz za chwilę, za momencik poda nam up(s!)ośredniony nasz prywatny, własny, polski pri-wat bon-ton statystyczny wujku! ciotko! bracie! mężu! bój to nie jest nasz ostatni lecz - niech chociaż będzie liczny. Pij red-bulla (cóż, że obcy) nalej kawy kubek duży pij - do dna! później bedziesz z fusów wróżyć. A ja sobie na trawie leżę obok tupia kolczaste jeże chmury płyną - maślane bułeczki zza drzew wychodzą krasnale czapeczki.......... ...zza drzewa na leśną polane wyczołgał się gajowy Marucha i w zadziwionym objawieniu full (red bull? tfu!) otwartych ust przygledał się Non-stopowi beztrosko unoszacemu się w przestrzeni pusto-głowo-słownej... Odpowiedz Link Zgłoś
agniicha Re: narodowy test inteligencji 20.10.03, 13:58 Nic a nic nie zrozumiałam tego testu. A czy to sprawiedliwe z zapamiętywaniem adresów? A jak ktoś akurat mieszka w wawce i ma taki kod pocztowy to co? to mu łatwiej.. hihi... ale nie w tym rzecz... moim zdaniem kto zasiadł do robienia tego testu moze i ma sprawnosć kojarzenia faktów i łączenia ich ze sobą w różne kombinacje, ale czy jest taki bardzo IQ? Baranki poszły w ołówkami w kopytkach za przewodem TVN, by szukać potiwerdzenia swojej własności (nie gniewajcie się, bo i tak jak zawsze przesadzam troszki). Już się bojer takich testów w szkołach i dzieleniu dzieci według cyfr... taka elitaryzacja... powodzenia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota.11 Re: narodowy test inteligencji IP: 195.94.203.* 20.10.03, 14:45 "Baranki poszły w ołówkami w kopytkach za przewodem TVN, by szukać potiwerdzenia swojej własności (nie gniewajcie się, bo i tak jak zawsze przesadzam troszki)." ołówek jest moją własnościa TVN wcale tego nie potwierdził słowa o tym nie powiedzieli! baranek:)co wcale sie nie gniewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margit Re: narodowy test inteligencji IP: *.stacje.agora.pl 20.10.03, 16:05 zlotko, mam nadzieje, ze nie mowisz o MOIM olowku (z gumka) ?!?? ;-)))) a potwierdzenie wlasnosci mam na pismie, hehe (grafitem) jesli zas chodzi o domyslne potwierdzenie swojej WARTOSCI, to chyba jednak nie tedy droga, co slusznie zlotko zauwazylo ;-)) margit_z_olowkiem_w_reku Odpowiedz Link Zgłoś
agniicha Re: narodowy test inteligencji 20.10.03, 19:15 No powiedz mi margitku kochnay po co wyliczać sobie magiczne IQ, skoro wiadomo, że nie jest ono wymierne? :))) ps. troszke mi sie pokickało z tymi wartościami i własnościami ale tak mnie dziś głowa boli, walnęłam się i IQ :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oldpiernik Re: narodowy test inteligencji IP: 151.92.176.* 25.10.03, 12:46 IQ jest wymierne..... IQmu to potrzebne.... IQmać żaby mogą tyż, a im się testów nie robi.... IQweta z tym... poza tym wszyscy maja się dobrze Odpowiedz Link Zgłoś