agateczka 15.11.03, 14:57 Stosunki miedzyludzkie sa tak trudne?:((( "Prawdziwym nieszczesciem kobiety jest mezczyzna jej zycia" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adam.gazeta.pl Re: Dlaczego....? 15.11.03, 19:00 agateczka napisała: > Stosunki miedzyludzkie sa tak trudne?:((( Bo ludzie mają to do siebie, że lubią sobie komplikować najprostsze rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: Dlaczego....? 15.11.03, 20:02 Bo ludzie cięzko ufają sobie, może juz jaies błedy popełnili, i nie chca powtórki. A o drugie co łatwo przychodzi łatwo tez odchodzi. A piekno rodzi sie w bólach. Odpowiedz Link Zgłoś
1maciejos Re: Dlaczego....? 16.11.03, 00:54 a ja nie wiem... a zresztą nie po to zachodzę pozdrowić chciałem sąsiadeczkę ma co znikła nagle tak o .. hejooooooooo Maciek Odpowiedz Link Zgłoś
jazzik Re: Dlaczego....? 16.11.03, 01:15 Dlatego Agateczko, ze ludzie egoistami strasznymi sa i tak na dobra sprawe poza koncem nosa swego wiele nie widza niestety. A jesli juz wyjatki jakies sa, to one tylko potwierdzaja regole ta. Oplaca sie jednak - jak sadze - wyjatkow tych szukac - i to za wszelka cene! Odpowiedz Link Zgłoś
lew13 Re: Dlaczego....? 16.11.03, 09:59 A mi sie wydawalo ze 2 tygodnie temu az tryskalas szczesciem??:))ze stosunkow miedzyludzkich:))..wiec jak to jest??:)pewnie zrobilas cos co temu drugiemu sie nie spodobalo:))..ale przy Twojej urodzie AGATECZKO JA bym Ci wszystko wybaczyl... Odpowiedz Link Zgłoś
luckyman1 Re: Dlaczego....? 16.11.03, 12:27 Widzisz...ludzie to nie bezduszne komputery, mają wolny wybór, zachcianki, i Twoje widzenie świata, może znacznie różnić się od widzenia innej osoby.A życie to jeden wielki kompromis, jak razem się nie dogadacie, to zawsze będzie żle....To może być Twoja , jak i tej drugiej osoby wina. Pozdrowienia na cały tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
binka Re: Dlaczego....? 16.11.03, 13:06 agateczko;-) bo ludzie są różni i skomplikowani i ich uczucia są takie różnorodne,bo nie zawsze dwoje chce, bo często nie umieją rozmawiać i słuchać, bo są skrzywdzeni i krzywdzą innych,bo..............można by długo ale życzę Ci ,żeby wszystko stało się proste;-))) pozdrawiam Cię;-) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Dlaczego....? 16.11.03, 14:33 bo każdy pragnie mieć coś dla siebie, na wyłaczność.. Odpowiedz Link Zgłoś
jjfr Re: Dlaczego....? 16.11.03, 17:41 Zastanawiam sie nad tym juz od bardzo dawna. I nie mam dobrej odpowiedzi. Prawdziwy problem jest wowczas, gdy obie strony chca dobrze, kochaja sie, a nie wychodzi. I wowczas niestety milosc zaczyna odchodzc. sorry za rym) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_mieta_pachnaca Re: Dlaczego....? 16.11.03, 18:36 Och... przecież to jest pytanie retoryczne :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś