mea 15.12.03, 14:50 porzebuje dosc pilnie trzech mezczyzn z Krakowa orientujacych sie w ogolnych zasadach tanca z kobieta... ))) na trzymiesieczny kurs tango (15zl/lekcja) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grau Re: Tango w Krakowie 15.12.03, 14:53 mea napisała: > porzebuje dosc pilnie trzech mezczyzn z Krakowa orientujacych sie w ogolnych > zasadach tanca z kobieta... ))) > na trzymiesieczny kurs tango (15zl/lekcja) > w przerwach stary niedzwiedz mocno spi ? Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: Tango w Krakowie 15.12.03, 14:55 no, co za jednoczasowość:)) szary, czy Ty może orientujesz się w ogólnych zasadach tańca z kobietą? toulaa_zasad_ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Tango w Krakowie 16.12.03, 16:15 grau napisał: w przerwach > stary niedzwiedz mocno spi ? grau, mrauuuu:)))).....pragne zauważyć, że stary śpi bez przerwy....no i niech tak zostanie bo inaczej nie mogła bym dokazywać:PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: Tango w Krakowie 15.12.03, 14:53 Przepraszam, a po co aż trzech? toulaa_co_myślała_że_tango_to_w_parach i te 15 zł za godz. to oni mają płacić, czy im? Odpowiedz Link Zgłoś
mea Re: Tango w Krakowie 15.12.03, 14:59 toula, nie mow, ze nie chcialabys trzech.... a wszystko, co dotyczy ceny jest, chyba, jasne:) Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: Tango w Krakowie 15.12.03, 16:03 mea napisała: > toula, nie mow, ze nie chcialabys trzech.... szczerze mówiąc to wolałabym zmywarkę:((((* Pozdrawiam- toulaa 33 a nie toulaa 3 ( wypraszam sobie, phi!:) * słyszysz, Mikołaju????? > a wszystko, co dotyczy ceny jest, chyba, jasne:) no, dla moi nie, bo ja w cyfrach nie bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
mea Re: Tango w Krakowie 15.12.03, 15:01 toulaa, jesli wiec jestes mezczyzna z Krakowa, wal prosto z mostu:) najlepiej jesli dodatkowo jest Ciebie trzech Odpowiedz Link Zgłoś
grau Re: Tango w Krakowie 15.12.03, 15:46 mea napisała: > toulaa, jesli wiec jestes mezczyzna z Krakowa, wal prosto z mostu:) > najlepiej jesli dodatkowo jest Ciebie trzech czech, lech i rus :)) sz. Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: Tango w Krakowie 15.12.03, 15:50 No, gdyby to było ostatnie tango w Paryżu, albo tango Saury chociaż, to kto wie...... Odpowiedz Link Zgłoś
grau Re: Tango w Krakowie 15.12.03, 17:37 toulaa napisała: > No, gdyby to było ostatnie tango w Paryżu, albo tango Saury chociaż, to kto > wie...... > > a co z Milongiem ?? sz. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmita Re: Tango w Krakowie 15.12.03, 18:11 Wszyscy mi mowia, ze we mnie drzemie taki maly Travolta... Odpowiedz Link Zgłoś
dobroslawa.mieniak Re: Tango w Krakowie 15.12.03, 18:22 Zatańczyć razem tango życia.Rrozważnie stawiać każdy krok zacisnąć dłonie złączyć sny i niechaj patrzą na nas ludzie niechaj próbują tak jak my śmiać się podnosić nie licząc łez i tańczyć tańczyć aż po sam kres. / Krzysztof Banaszkiewicz Zatańczyć razem z Tobą tango życia .a potem do Niej rzec ,wtańcz mnie ,aż po życia kres. Odpowiedz Link Zgłoś
maggy Re: Tango w Krakowie 16.12.03, 17:04 hej przelecial ptaaaszek... przez tangowy lasek ;-)) hop dzis dzis ;-) hipek Odpowiedz Link Zgłoś