krikra 31.01.02, 11:59 Hej, co sądzicie o tym świetnym aktorze? Gdy oglądam z nim jakiś film, to tylko postać grana przez niego jest trójwymiarowa, a inni aktorzy to "bitmapy". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mimika Re: JOAQUIN PHOENIX 01.02.02, 12:32 nie da sie ukryc.. facet jest boskim aktorem. zainteresowal mnie juz w 9 mm (mam nadzieje, ze to bylo 9 a nie 7 np.;)w kazdym razie, to ten film z nicholas'em cage'em) ale urzekl w "gladiatorze". jego oczy moowily wiecej kwestie, ktoore wypowiadal. a skoro juz jestem przy wypowiadaniu aktorskich kwestii, nie sadzicie, ze dubbing odbiera aktorowi polowe jego narzedzi? mam nadzieje, ze u nas ten zwyczaj jednak sie nie zakorzeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: JOAQUIN PHOENIX IP: *.lodz.silverscreen.pl 03.02.02, 19:27 on jest cudowny uwielbiam go Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate1 Re: JOAQUIN PHOENIX IP: *.chello.pl 03.02.02, 19:38 8 mm mimi :) cmok Odpowiedz Link Zgłoś
mimika Re: JOAQUIN PHOENIX 05.02.02, 10:54 hehe... nie ma to jak pamiec kojarzaca;)) kate1.. ale nicholas tez jest fajny, co?;) Odpowiedz Link Zgłoś
pwrzes Re: JOAQUIN PHOENIX 05.02.02, 11:27 Witam , a co on ma wspolnego z forum o czacie ze sie tak spytam ? ;-))) Byl gosciem na nim ? ;-))) Pozdrawiam Mors Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: JOAQUIN PHOENIX 07.02.02, 12:03 Mors, mimika, aga i kate1 pewnie by chciały, aby "Boski Joaquin" był gościem czata... heheheh pozdrawiam non Odpowiedz Link Zgłoś
pwrzes Re: JOAQUIN PHOENIX 07.02.02, 12:10 non to to mysle ze trzeba poslac maila do dj-a w tej sprawie :)) Pozdrawiam Mors Odpowiedz Link Zgłoś
galeria_ac_art Re: JOAQUIN PHOENIX 04.02.02, 21:29 Czy zerkaliście już na stronę www.republika.pl/galeria_ac_art/, to dopiero jaja. Kliknij tylko na podstronę: GALERIĘ SŁOWA, Cylwik to prawdziwy artysta. Odpowiedz Link Zgłoś