Gość: madamme IP: *.master.pl 25.11.08, 16:18 boszzz.. nowa tożsamość ???? do licha!! to normalna zachęta do zrobienia tego samego następnemu dziecku :( w tym sensie średniowieczny pręgierz był zdecydowanie lepszym narzędziem resocjalizacyjnym ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: Co się zdarzyło Baby P? 25.11.08, 16:31 zwolnić z więzienia zgodnie z prawem, jakie by ono nie było, O.K. ale zmieniać jej nazwisko i chronić? to lekka przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamłasica Co się zdarzyło Baby P? IP: *.nj.pl 25.11.08, 16:40 "Dwa dni później, podczas wizyty w szpitalu, pediatra nie zauważył, że dziecko ma połamane żebra i kręgosłup." Co to za durny lekarz? Czy może ja czegoś nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
paulina_j Re: Co się zdarzyło Baby P? 25.11.08, 17:16 Lekarz niechcial przeprowadzic ogledzin chlopca bo ten plakal i byl niezadowolony No pewnie ze byl nie w humorze i sie nie usmiechal jak mial zlamany kregoslup, pekniete zebra itp... Pracownicy socjalni zostali poinformowani o torturach przez opikunke pomagajaca "mamie" w opiece nad baby P... ale jak lekarz niechce badac dziecka bo ono placze i pewnie dlatego ze w jej kraju (muzulmanka) jest to normalne to nie znaczy ze w cywilizowanej europie takie rzeczy sa dopuszczalne i w zwyczaju! mam nadzieje ze w wiezieniu dostana to na co zasluguja ze po wyjsciu nawet zmiana imienia/nazwiska im nie pomoze a jedynie psychiatryk!! Odpowiedz Link Zgłoś
jeanie_mccake Nowa tozsamosc jej nie pomoze 25.11.08, 18:28 Potrzebna bedzie nowa twarz, taka inna, niz ta na zdjeciach krazacych po sieci. Na facebooku jest kilka grup poswieconych jej losowi. Odpowiedz Link Zgłoś
zielen_butelkowa Co się zdarzyło Baby P? 25.11.08, 20:01 Chory kraj-dawac nowa tozsamosc takiemu scierwu.W wiezieniu tez bedzie pewnie izolowana od innych wiezniow, aby biedulke nie zranili przypadkiem.Podejrzewam, ze umieszcza ja w celi z innymi sadystkami, wsrod ktorych bedzie uchodzic za ikone i wzor do nasladowania. A po odsiadce nowe mieszkanko z council'a na koszt podatnikow i dozywotnia ochrone.Po prostu super.Wniosek taki, ze jak mordowac to jak najokrutniej, no bo potem same przywileje, a tak to za jakas kradziez i delikatne pobicie z 10 lat wyroku.W glowie sie nie miesci!!! Tej tragedii mozna bylo zapobiec, ta lekarka nie powinna zmruzyc oka do konca zycia,podobnie jak pracownicy socjalni.Jeden z tych sadystow byl nawet wczesniej notowany za torturowanie zwierzat!-taki zwyrodnialec powinien siedziec do konca zycia w izolacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Co się zdarzyło Baby P? IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.08, 20:53 NIE WIERZĘ!!!! Błagam, powiedzcie ze to nieprawda!!!! Patrze w tej chwili na buzię mojego śpiącego synka i, pomimo, ze nie jestem idealną matką (też spędzam trochę czasu na necie, jak maluszek śpi) wiem, ze jakby ktoś chciał go skrzywdzić to najpierw musiałaby zabić mnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korab Co się zdarzyło Baby P? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.08, 21:13 zbiera mi się na wymioty!!!!!! kara śmierci dla "matki" i jej kochanków -publiczna przez powieszenie!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniakin Re: Co się zdarzyło Baby P? IP: *.pp.htv.fi 25.11.08, 21:53 Sluzba zdrowia w UK jest gorsza niz w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Co się zdarzyło Baby P? IP: *.cs.ubc.ca 25.11.08, 22:27 Troche dziwna ta oczekiwana dluosc wyroku, biorac po uwage, ze ten chlopak z Polski oskarzony o gwalt i napad dostal podwojne dozywocie. Odpowiedz Link Zgłoś
raddy Co się zdarzyło Baby P? 25.11.08, 22:30 mieszkam na wyspach od dwóch lat, wiedziałam że angole (nie wszyscy ale większość) to bezmózgowce. jednak żeby nadać bestialskiej morderczyni nową tożsamość to totalne przegięcie z nieograniczoną głupotą. i zgadzam się z opinią wyżej, że bedzie to tylko zachęta do wyrządzenia krzywdy innemu dziecku. hello? angolandio!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mocten Re: Co się zdarzyło Baby P? 26.11.08, 01:36 Teraz wy wszyscy, którzy w wierzycie w boga, możecie podrzeć swoje świadectwa chrztu. Odpowiedz Link Zgłoś
zielen_butelkowa Re: Co się zdarzyło Baby P? 26.11.08, 09:57 mocten napisała: > Teraz wy wszyscy, którzy w wierzycie w boga, > możecie podrzeć swoje świadectwa chrztu. Coz, przynajmniej ty mozesz je zachowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czlek Re: Co się zdarzyło Baby P? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 10:42 Powinni się teraz zastanowić czy czasem nie lepiej dawać prawa do opieki ojcu a nie matce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krolik Co się zdarzyło Baby P? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.11.08, 13:23 prawo jest chore,za takie meczarnie zaledwie od 4 do 6 lat wiezienia??? koszmar jakis.i jeszcze babie zmienia nazwisko.Oj niech bym cie dorwala w swoje rece ty jedna stara k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdruzgotana Co się zdarzyło Baby P? IP: *.brnt.cable.ntl.com 06.12.08, 10:16 ile???4-6 lat aresztu??za takie katusze na malenkim bezbronnym dziecku???ludzie???gdzie tu jest ssprawiedliwosc???!!!!!w zyciu nie slyszalam straszniejszej historii zeby tak ktos mordowal dziecko!!!!oni we trojke powinni byc traktowani tak jak skrzywdzili tego chlopca i to dozywotnio!!!!Boze smama chetnie bym to zrobila dokladnie to samo co oni temu slicznemu chlopcu,zadalabym im taki bol i mam nadzieje ze kiedys umra powolna ,meczenska smiercia zycze im tego!!!!!!!!!!!11111 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Co się zdarzyło Baby P? IP: *.b-ras3.mvw.galway.eircom.net 06.12.08, 20:39 predzej czy pozniej sprawiedliwosc ja dosiegnie i oby cierpiala 1000.... razy bardziej niz ten chlopczyk. Czytajac to lzy same plyna po twarzy. jak ludzie moga byc tak chamscy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOP Co się zdarzyło Baby P? IP: *.range81-158.btcentralplus.com 01.06.09, 23:25 NOP wiedziałoby jak się tą sprawą należycie zająć. Niestety Oni nawet w Polsce, we własnym kraju nie mają takiej władzy jaka być powinna. Zachodnia tolerancja... Odpowiedz Link Zgłoś
jeanie_mccake NOP LOL 02.06.09, 15:35 Gość portalu: NOP napisał(a): > NOP wiedziałoby jak się tą sprawą należycie zająć. Niestety Oni nawet w > Polsce, we własnym kraju nie mają takiej władzy jaka być powinna. > Zachodnia tolerancja... NOP? Chodzi o te malutka grupke maloletnich frustratow i bandziorow z homoerotyczna obsesja na punkcie mundurow? A jak dokladnie osiedlowi naziole byliby w stanie zapobiec takiej tragedii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Co się zdarzyło Baby P? IP: *.cable.ubr06.pres.blueyonder.co.uk 24.11.09, 12:08 JESTEM ZSZOKOWANA,BRYTYJSKIE PRAWO???!!!! A CO TO KU... JEST??? OSOBIŚCIE BYM ZAJĘŁA SIĘ TA SZMATĄ,ONI JĄ BĘDĄ CHRONIĆ ,,!!!,,,NO NIE MOGE!!ZAGAZOWAĆ ICH ,,CAŁĄ TRÓJCE!!! Odpowiedz Link Zgłoś