perehil 16.03.04, 10:10 Czy ktoś wie jak można dostać sie tanio z Lotniska w BUD do centrum. Moze jest coś tańszego niz airport bus?? Znacie moze ceny +- ?? Pozdrawiam Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anulka Re: BUDAPESZT - Lotnisko-Centrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 19:21 nie jestem pewna, ale na AirBusa jest zniżka na kartę EURO26, więc jeśli takową posiadasz. Znalazłam też coś takiego: Bus connections Airport bus operates from Kőbánya-Kispest train station for timetable see the site www.bkv.hu/busz/repter.html Airport Minibus Mini buses to all destinations, can be ordered by phone: Phone: +36 1 296 8555 Full fare ticket one way: HUF 2100, discounted roundtrip ticket: HUF 3600 Może też jeszcze coś będzie na stronie lotniska: www.bud.hu pozdrowienia, a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda Re: BUDAPESZT - Lotnisko-Centrum IP: 62.148.79.* 13.05.04, 08:55 zwykłym autobusem miejskim do stacji metra Kobanya-Kisoest (kiedyś był to autobus nr 93, ale kto wie, jaki to numer teraz?) a stamtąd metrem do centrum pozdrawiam ruda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podroznik234 Re: Budapeszt - Lotnisko-Centrum IP: *.debica229.tnp.pl 10.08.16, 14:13 Niedawno byłem w Budapeszcie, piękne miasto i wspaniali ludzie. Podczas przygotowań do podróży znalazłem poradnik jak dojechać z lotniska do centrum (także nocą). Szczegółowo napisane, może komuś się przyda. Tutaj macie link: Poradnik: Jak dojechać z lotniska do centrum Budapesztu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vino mon amour Re: Budapeszt - Lotnisko-Centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.16, 14:48 Facet chyba już wrócił:) Upłynęło 12 lat od zapytania. Odpowiedz Link Zgłoś