Gość: Ewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 14:32 Kto wie gdzie znajdują się baseny termalne na Słowacji ? interesuje mnie dobra baza.Czekam na odpowiedź-dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pan Dzidek Re: Baseny termalne na Słowacji IP: *.chello.pl 18.02.05, 21:51 Całoroczne są tylko jedne, Besanova koło Liptowskiego Mikulasza. Obok stoi niezły hotel. Tłok zawsze jak jasna cholera, no i ponieważ woda jest nieprzezroczysta, młodzi ludzie uwielbiają tam publicznie kopulować, co zważywszy na tłok i ścisk jest lekko obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagbe Tatralandia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 18:17 www.tatralandia.sk Byłam tam w zimie - super! Kolega był w lecie i go to miejsce nie zachwyciło... Pozdrawiam, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Tatralandia IP: 212.244.43.* 20.02.05, 11:11 w okresie zimowym znajdują sie 2 takie miejsca w Besenovej - wstęp 210 SK na cały dzień 100sk kaucja za karte i Aquapark - 350 sk na cały dzień. Ja byłam tydzien temu w besenovej i bardzo polecam. Jest bardzo kameralnie w Besenovej, jezeli lubisz tłok i różne inne atrakcje z rurami itp. do wybierz sie do Aquaparku. Odpowiedz Link Zgłoś
ro_bb Re: Baseny termalne na Słowacji 21.02.05, 20:20 Nie wiem czy pytanie jest jeszcze aktualne, ale może jeszcze komuś taka informacja się może przydać. Basenów termalnych na Słowacji jest z pewnością kilka, ja wiem tylko o kilku. Po pierwsze trzeba rozgraniczyć baseny na kryte i otwarte. Szcególnie te drugie mają w zimie niepowtarzalny urok jak się paraduje w gatkach po śniegu. Z odkrytych basenów termalnych mogę podpowiedzieć: Besenova (www.tkb.sk), Liptovski Mikulas (www.tatralandia.sk), Oravice. Standard pokrywa się z ceną. Najdrożej (najlepiej) jest w Tatralandi, potem Besenova i Oravice. Kryte są w Rajeckich Teplicach. Z pewnością są i inne, ale gdzie to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bah7 Re: Baseny termalne na Słowacji... IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 21.02.05, 21:05 Witaj Ewo ! Mogę Ci podać adresy 40 kąpielisk termalnych w SK, w tym 7 całorocznych... Ale takie eleganckie jak w Popradzie jest chyba tylko jedno. :-))) vratna.hej.pl/atrakcje/kt_pop.htm www.aquacity.sk/interactive-map.aspx bah7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Baseny termalne na Słowacji... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 16:35 potwierdzam, byłem 3 dni temu w tatralandii i w popradzie; na tym pierwszym widać już ślady zużycia i brud gdzieniegdzie i drogo; w popradzie aquacity jest o połowę taniej i lśni nowością /ale moze lepiej nie pisać , bo zaraz będą tam tłumy... Odpowiedz Link Zgłoś