IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 10:45
Chcialabym sie wybrac z mezem na weekend majowy do Budapesztu pociagiem. Czy
mozecie podac sprawdzone miejsca noclegowe, najlepiej kwatere, bo wydaje mi
sie ze to zawsze najtaniej wyjdzie...?
Obserwuj wątek
    • Gość: Pit Re: Budapeszt IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 22.02.05, 11:06
      Poszukaj w Internecie, można znależć biura, które oferują kwatery. Płacisz na
      miejscu. Ja byłem 05.2003, mieszkałem na kwaterze, ale i tak płaciłem chyba ze
      160 zł za 2 os bardzo skromny pokój. Małe mieszkanie w starych blokach,
      łazienka dzielona z babcią właścicielką. Pieszo od centrum ze 30 min. Budapeszt
      generalnie jest drogi.
      • Gość: Kolorowa2005 Re: Budapeszt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 12:45
        Zanim wyslalam zapytanie odnosnie polecenia miejsca do noclegu, to zaczelam
        szukac w internecie i mialam podobne odczucia co do pobytu w Budapeszcie tzn.
        drogo. Ale mam nadzieje, ze moze ktos znalazl cos taniego ale zadawalajacego...?
        • Gość: rudy Re: Budapeszt IP: 5.6.1D* / *.europarl.eu.int 23.02.05, 18:53
          To bylo wprawdzie dwa lata temu, ale znalazlem za ok. 100 zl bardzo fajny pokoj
          w rewelacyjnym mieszkaniu w wielkiej starej kamienicy kolo Blaha Lujza
          ter (centrum Pesztu). Nie rezerwowalem wczesniej. Na dworcu Keleti kreci sie
          mnostwo naganiaczy, ktorzy oferuja kwatery. Tam wlasnie trafilem na to cudo.
    • Gość: Pit Re: Budapeszt IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 24.02.05, 11:31
      Spróbuj może tu.

www.lonelyplanet.com/travel_services/trvl_accomo.cfm
      reservations.bookhostels.com/lonelyplanet.com/findabed.php?PHPSESSID=c0br111amywexwera48vr836f4b4o8jh

P.S. W B. maja piekny parlament :) Chcociaz bilet tez kosztuje chyba ze 100 PLN.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka