Dodaj do ulubionych

prosze o info!! hotel 3*,4* w centrum wiednia

IP: 62.209.198.* 10.07.06, 11:40
Nigdy nie bylam w wiedniu i chcialabym przyjechac na 3 dni zatrzymac sie w
jakims sensownym hotelu 3 lub 4 gwiazdkowym w centrum z parkingiem. nie wiem
ktory z hoteli ktore znalazlam w internecie jest naprawde w centrum. Czy ktos
byl moze w jakims hotelu ktory moglby polecic?? bardzo prosze o info i dzieki!
Obserwuj wątek
    • tralalumpek Re: prosze o info!! hotel 3*,4* w centrum wiednia 10.07.06, 17:14
      etap hotel, calkiem niedaleko centrum
      ibis, tez w sumie niedaleko a jakosc niezla
      • tralalumpek Re: prosze o info!! hotel 3*,4* w centrum wiednia 10.07.06, 21:54
        wien.info/wtv/book-d.html
        • ennka Re: prosze o info!! hotel 3*,4* w centrum wiednia 10.07.06, 22:45
          Etap i Ibis to obrzeża Wiednia.
          Obejrzyj mapę Wiednia .Wszystko co w obrębie Ringu i najbliższej okolicy,to
          centrum .
          Czy hotel dysponuje parkingiem musisz sprawdzić na stronie internewtowej lub
          zapytać w hotelu.
          Ceny w takim hotelu beda wysokie,ale z tym chyba się liczysz ,skoro szukasz
          takiej lokalizacji i kategorii hotelu.
          Tu masz przykład wyszukiwarki ,z ktorej można skorzystać.

info.wien.at/article.asp?IDArticle=11138
          Powodzenia
          • ennka Re: prosze o info!! hotel 3*,4* w centrum wiednia 10.07.06, 22:50
            Widzę ,że podałam ten sam adres ,co powyżej.
            To może jeszcze tu cos znajdziesz , to też strona z hotelami w Wiedniu.

www.tiscover.at/at/guide/5,de,SCH1/objectId,RGN108866at,curr,EUR,folder,ACCOMMODATION,season,at2,selectedEntry,acco/acco.html

Mam nadzieję ,że sie otworzy.
            Jesli nie, to wpisz tylko www.tiscover.at i dalej sama znajdziesz.
            • Gość: j Re: prosze o info!! hotel 3*,4* w centrum wiednia IP: 62.209.198.* 11.07.06, 11:37
              dziekuje bardzo serdecznie za wszystko info i adresy. ok bede szukac w obrebie
              Ringu. Czy sa jakies dzielnice ktore powinnam wziac pod uwage? widzialam na
              mapie ze sa "Bezirki" i ich numery.
    • Gość: lin Re: prosze o info!! hotel 3*,4* w centrum wiednia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 19:16
      poszukaj na stronie www.hotelowerezerwacje.pl - tam masz mapki z zaznaczonym
      położeniem hoteli. Możesz zarezerwować online.
      • pawel_37 Zadzwon TAM, powiedz GDZIE I za ile i tyle :) 12.07.06, 16:54
        Witam serdecznie
        ja zazwyczaj przed wyjazdem korzystam z uslug agencji.
        Moge to polecic jako jedynna metode by ominac takie chałupy ktore maja czelnosc
        nazywac sie hotelami.

Takie agencje unoszą sie na powierzchni jedynie dzięki stałym klientom, więc
        mają w swej ofercie możliwie najlepsze hotele.
        Najlepiej do nich zadzwonić, wtedy można dowiedzieć sie jaki hotel jest
        najlepszy w okolicy do której sie wybieramy. Zreszta musze przyznać ze Ja pytam
        praktycznie o wszystko haha.

Polecam -Discount City Hotels- z kilku powodow. Mają w swojej ofercie chyba
        najwiecej hoteli i nie tylko w Wielkiej Brytani lecz na calym świecie( w Polsce
        również.
        Pozatym pewnego razu miałem dośc przykrą niespodziankę. Hotel zawiódł ( pewnie
        ktoś zapłacił więcej za mój pokój ) i zostalem na ulicy z żoną i córeczką.
        Zadzwoniłem wzburzony do tej agencji ... po 5 minutach oddzwonili do mnie z
        nowym Hotelem dla Nas. Więc potrafią zadbac o klienta w przeciwienstwie do
        niektórych hoteli...
        Jeszcze co zabawne, jest tam osoba która mowi także po polsku ha:)

Zapomnialbym, co ciekawe maja wlasne kontrakty z hotelami wiec mozna u nich
        zabukowac taniej pokoj.

Podaje strone gdyby była taka potrzeba

www.discountcityhotels.net
        a telefon to +44 20 8680 3001

Pozdrawiam
        Paweł
        • tralalumpek Re: Zadzwon TAM, powiedz GDZIE I za ile i tyle :) 12.07.06, 17:14
          chora wypowiedz
          • ku-dam Re: 150 hoteli w Wiedniu 13.07.06, 08:37
            www.bookings.at/city/at/vienna.de.html?aid=301584&label=Wien-hotels-in-e
        • Gość: frequentflyer Re: Zadzwon TAM, powiedz GDZIE I za ile i tyle :) IP: 80.241.133.* 13.07.06, 11:29
          pawel_37 napisał:

> .... dla Nas.

podoba mi się szacunek jakim siebie darzysz. a nawet Siebie.
          • pawel_37 Re: Zadzwon TAM, powiedz GDZIE I za ile i tyle :) 24.07.06, 18:20
            Naprawde to juz lekka przesada... Napisalem juz kilka podobnych postow by
            polecic Wam agencje ktora znam - tak jak kazdy poleca swoim znajomych np
            hm..swojego dentyste.

Wydaje sie Wam niedowiarki ze to jakas reklama za ktora mi ktos płaci?!

Mam 37 lat, Zone i dziecko.. nie pracuje układając płytki w łazienkach.... A tu
            komentuje mój post ktos komu sie wydaje ze w taki sposob mozna zarobic
            pieniadze!
            Jesli tak, jesli mozna, ŚMIAŁO !! to wyjatkowa praca tylko dla ciebie.
            Zobaczymy czy w taki sposob bedziesz w stanie utrzymac siebie - nie wspominajac
            o rodzinie.

prosze o kontr post panie mądralo

pozdrowiam

ps. moze to roznica pokolen, ale sądze ze należy COS sprawdzić zanim obrzuci
            sie kogos błotem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka