Gość: Anita IP: 156.17.253.* 25.03.03, 15:21 Chciałabym spędzić w tym roku urlop w Bułgarii. Jakie miejsca możecie polecić? Z jakim biurem podróżowaliście? Dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Syrena Re: Bułgaria IP: 217.153.45.* 25.03.03, 15:34 Jeśli już koniecznie uparłaś się na Bułgarię, to jedź do Św. Konstantyna - dawna Drużba. Biuro podróży Central Serwis. Tylko za dużo nie obiecuj sobie po Bułgarii. Jedyny powód do zadowolenia to piękne slońce i ciepłe morze, ale plaża to raczej brudna. Pozdrawiam Syrena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iman Re: Bułgaria IP: *.dial.pl 26.03.03, 13:58 Bylam w Neseberze i jestem zachwycona, mnóstwo atrakcji, piękne położenie, super pogoda. Obecnie Bułgaria w niczym nie ustępuje np. Włochom gdzie byłam już kilka razy i dość dobrze znam ten kraj. W Bułgarii nie jest już tak bardzo tanio jak kiedyś ale też nie jest drogo, polecam Neseber gdyż np.Złote Piaski, Primorsko, Pomorie itp. pozostają daleko w tyle a Neseber jest już na poziomie europejskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: Bułgaria IP: 156.17.253.* 28.03.03, 12:57 Dzięki za informacje. Jeszcze jedno pytanie z jakiego biura podróży kupowałaś wyjazd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakochana w BG Re: Bułgaria IP: *.klik.bydgoszcz.pl 21.04.03, 13:56 Bardzo czesto jeżdżę do Bułgarii. W poprzednim roku nad Morzem Czarnym spedziłam cały wrzesień. Zjechałam je całe z północy na południe, moge wiec sporo na ten temat powiedzieć. Jest naprawde wspaniale.W zależności od tego, w jaki sposób lubisz wypoczywać, możesz wybrac dogodne dla siebie miejsce. Całe północne wybrzeże (Warna, Złote Piaski, Albena, Konstantin i Elena) to typowe wielkie komercyjne kurorty. Same hotele, najrózniejsze atrakcje, zadbane plaże, niestety dosyc wysokie ceny (choć w porównaniu z innymi krajami - i tak niskie). Nie każdy jednak lubi wypoczywac w takich warunkach. Południowe wybrzeze jest inne. Mozna tam znaleźć wyjątkowo malownicze, dziewicze tereny. Jest taniej, spokojniej i ciszej. Zdecydowanie mniej niemieckich turystów. Trzecia możliwość to wybrzeże środkowe - Nesebyr, Sozopol. To wyjątkowo klimaciarskie miasteczka, z wąskimi uliczkami i bardzo starymi zabytkami. Jest pięknie, malowniczo i nie tak drogo jak na północy. Polskie biura podróży oferują właściwie tylko wyjazdy do wielkich kurortów. Mozna wiec pokombinować na własną rekę. Bułgaria jest piękna!!! Gorąco polecam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wars Re: Bułgaria IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 14:31 Polecam biuro Sindbad szczegóły na www.sindbad.pl pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arni Re: Bułgaria IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.03, 23:14 Polecam południowe wybrzeże Morza Czarnego / na południe od Burgas /, bliżej Turcji:Pomorie , Primorsko , Achtopol , Sozopol , Burgas ,Carewo ,Kiten oraz Nesebar / niedaleko Słonecznego Brzegu /. Podaję kontakt bezpośrednio do Bułgarii , do Burgas . Facet mówi dobrze po polsku , lubi Polaków - ma "niezłe" ceny noclegów / już od 5 euro za noc /.Polecam . Warto ! Oto kontakt : e-mail : pistour@abv.bg Pozdrawiam i życzę "dobrego" wypoczynku ! arni Odpowiedz Link Zgłoś