Dodaj do ulubionych

i2 Development Racławicka Park

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 16:56
Czy ktoś kupił tam mieszkanie? Jakie ceny można u ich wywalczyć? Na stronie
tanio nie jest. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: kenio Re: i2 Development Racławicka Park IP: 77.67.45.* 18.01.10, 15:17
      Witam
      Jestem włascicielem mieszkania na Racławickiej - jezeli chodzi o bonusy to dają
      bardzo małe - mozesz dostac ok 2 % w zaleznosci od wielkosci mieszkania oczywiscie
      • Gość: Barbara Re: i2 Development Racławicka Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.10, 22:29
        Jakie mieszkanie kupiłeś? Tzn ile pokoi? Ile u nich kosztuje miejsce w garażu
        podziemnym, bo nigdzie nie mogę znaleźć?
        • Gość: kenio Re: i2 Development Racławicka Park IP: 77.67.45.* 19.01.10, 14:48
          Kupilem mieszkanie 3 pokojowe - miejsce postojowe kosztuje 32 tys zł
        • Gość: stan Re: i2 Development Racławicka Park IP: 188.33.28.* 19.01.10, 21:02
          uwazaj na tego dewelopera, to dawny inter inwest, jak myslisz czemu ciagle nazwe
          zmieniaja ? ten budynek jest wykonany z przecietnych materialow, a pod oknem
          bedzie bardzo ruchliwy lacznik na oporow
          • Gość: pol Re: i2 Development Racławicka Park IP: *.171.198.151.static.crowley.pl 19.01.10, 21:41
            Stosunek jakosci do ceny tez nie jest odpowiedni 6700 za metr to
            jakaś masakra. Oglądałem tam kilka mieszkań, długie pokoje a
            antresole to jakaś parodia - w trakcie prezenracji Pan z budowy
            powiedział mi że decyzje o ich budowie została podjęta w ostatniej
            chwili !
          • Gość: jaro Re: i2 Development Racławicka Park IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.10, 14:45
            pani litwinienko juz dziekujemy
            • Gość: edyta Re: i2 Development Racławicka Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.10, 15:25
              Kupiłam mieszkanie od nich w poprzednim budynku (J) i jestem zadowolona. Teraz
              zastanawiam sie nad kawalerką dla taty, ale chyba poczekam na ten większy budynek.
          • Gość: Juuri Re: i2 Development Racławicka Park IP: 78.131.152.* 25.01.10, 15:11
            stan - miasto to miasto.. - jak nie tory to ulice, jak nie ulice to lotnisko.. -
            lokalizacja na Raclawickiej i tak wg mnie jest super spokojna jak na miasto..
          • Gość: beaduck Re: i2 Development Racławicka Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.10, 15:18
            nie wiem w jaki sposób spodziewałeś się wiejskiej ciszy w centrum miasta !?
            ruch pod oknem jest ceną jaką trzeba zapłacić za super miejscówkę w sercu miasta
            - wszędzie blisko, a park południowy o rzut beretem; moim zdaniem to jedno z
            najatrakcyjniejszych miejsc w mieście.
            • Gość: Iza Re: i2 Development Racławicka Park IP: *.147.116.95.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.07.10, 19:08
              Centrum miasta :-D Dobre! To już Klecina prawie... Poza tym zero
              normalnych autobusów, a przelotówka na Oporów, mimo że hałaśliwa nie
              poprawi połączenia komunikacyjnego. Jest mnóstwo budynków
              mieszkalnych blisko centrum bez "obwodnicy" pod oknem. Proponuję
              przyjrzeć się również planom rozbudowy osiedla...
      • Gość: Emilia Re: i2 Development Racławicka Park IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.11, 15:14
        u dewelopera otrzymałam info, ze jak jest cena wyjsciowa za 1m2 wyższa (6900-7300), to mogą opuścić więcej, a jak jest ona niższa (6500-6800), to mogą opuścić mniej.

generalnie nie sprzedają taniej niż 6500 pln/m2 brutto (z drobnymi wyjątkami ;))

• Gość: Eryk Re: i2 Development Racławicka Park IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.10, 15:16
      Ja jestem zadowolony, może tanio nie jest, ale budynek spoko i
      lokalizacja rewelka jak dla mnie

pozdro
      Eryk
      • Gość: Barbara Re: i2 Development Racławicka Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.10, 17:27
        Odbiegamy od tematu. Jakie tam realne ceny można wywalczyc?
        • Gość: pol Re: i2 Development Racławicka Park IP: *.171.198.151.static.crowley.pl 26.01.10, 20:15
          Z tego co mówił mi kolega utargował tylko na miejscu postojowym.
          Srawdz kiedy dostaniesz akt notarialny bo jemu powiedzieli że w
          momencie zakonczenia całej inwestycji 2012 rok. Interesowałem się tą
          inwestycją ale cena,akty i ten łącznik pod domem zadecydował na nie.
          • Gość: Maria Re: i2 Development Racławicka Park IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.02.10, 18:39
            byłam u nich dziś, rozmawiałam z dwojką przemiłych młodych ludzi. ceny faktycznie mają nie najniższe, ale ich budynki są naprawdę ładne, a lokalizacja jest jak dla mnie bardzo dobra. bardzo poważnie biorę tą inwestycję pod uwagę przy zakupie mieszkania. zobaczymy czy dobrze mi pójdzie na negocjacji ceny :) oby
            • Gość: Barbara Re: i2 Development Racławicka Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 21:14
              Daj znać ile wynegocjowałaś :)
          • Gość: marcia Re: i2 Development Racławicka Park IP: *.connecta.pl 04.01.11, 13:12
            witam akt podpisałam pod koniec grudnia 2010 i od początku była o tym mowa, nie rozumiem skąd podejrzenia iż trzeba czekać jeszcze rok? W kolejnym etapie mieszkania są dopiero mega drogie, wiec te ceny to jest pikuś:) Pozdrawiam mieszkańców:)
    • Gość: marta Re: i2 Development Racławicka Park IP: *.fbx.proxad.net 27.06.11, 14:14
      nam udalo sie ostatecznie 6500 za metr
      • Gość: Emilia Re: i2 Development Racławicka Park IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.11, 15:07
        mi 6750 z ceny wyjściowej 7200/m2, wiec dostałam 450 pln na metrze (50m2)

generalnie budynek ładny a mieszkania przyzwoite

cena po obniżce rozsądna

pozdrawiam
      • Gość: Norbert Re: i2 Development Racławicka Park IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.11, 16:10
        6700 pln za 1m2 z 7100

kupuję.
        • Gość: Dorotkav Re: i2 Development Racławicka Park IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.11, 21:41
          206 tys za kawalerkę (etap drugi)
          na stronie napisali, że ceny zaczynają się od 6299 za m2, ale to tylko za mieszkania ponad 80 m2 z antresolami
          • Gość: Paweł Re: i2 Development Racławicka Park IP: 81.168.172.* 02.03.12, 14:55
            Czy ktoś może podać ile wynosi czynsz i opłaty z tytułu użytkowania wieczystego na Racławickiej?
            • Gość: piotr Re: i2 Development Racławicka Park IP: *.u-strasbg.fr 08.03.12, 15:06
              okolo 6,50 zl za metr mieszkania. podobno.
              • Gość: muszu Re: i2 Development Racławicka Park IP: *.206.112.86.static.telsat.wroc.pl 09.03.12, 13:55
                Witam, a czy ktoś odbierał już mieszkanie w tym drugim bloku? Chciałam zapytać czy wyszły duże różnice pomiędzy ceną w umowie a ostatecznym rozliczeniem? Głównie chodzi mi o ostateczny pomiar i waloryzację. Będę wdzięczna za odpowiedź.
                Pozdrawiam
                • Gość: maksiu Re: i2 Development Racławicka Park IP: *.180.145.182.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.03.12, 20:59
                  Widzę,ze piękne ceny w tej inwestycji
                  • Gość: p Re: i2 Development Racławicka Park IP: *.u-strasbg.fr 22.03.12, 13:19
                    czy wiadomo kiedy bedzie pozwolenie na uzytkowanie???
                    • Gość: agata uwaga raclawicka park etap 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.12, 23:07
                      Wszystkich potencjalnych nabywcow chcialabym przestrzec, ze WIZUALIZACA i MAKIETY w biurze i2 wprowadzaja w blad klientow, gdyz w ogrodzie miedzy bydunkami nie jest przewidziana roslinnosc ani trawa tylko aktualny stan podworka wg dewelopera jest docelowy (ziemia z kawalkami gruzow i cegiel)
                • Gość: siri Re: i2 Development Racławicka Park IP: *.connecta.pl 11.06.12, 20:30
                  Różnica w cenie wyszła 70 zł. :)
                  Jeśli mogę się wtrącić, mieszkanie odebrane w styczniu, już mieszkam i jestem jak najbardziej zadowolona. Zarówno z mieszkania jak i współpracy z i2d.
                  • Gość: Luk Re: i2 Development Racławicka Park IP: *.connecta.pl 02.08.12, 08:00
                    Roznica w cenie wyszla ponad tysiac i to na malym mieszkanku. Bynajmniej bez entuzjazmu.
                    • Gość: Agna Re: i2 Development Racławicka Park IP: *.play-internet.pl 28.12.12, 19:32
                      A mi się udało kupić w Rodzinie na Swoim czyli 5 160 zł/metr :]
                      Tylko się tej obwodnicy obawiam, może jakoś zaprotestujemy? ;)
                      • Gość: Łukasz Re: i2 Development Racławicka Park IP: *.dynamic.chello.pl 21.05.13, 00:20
                        Jestem już po technicznym odbiorze, na cenie za mieszkanie nie udało mi sie nic zbić, ale i tak jest ok - 5200 mkw. Natomiast na miejscu postojowym udało mi się zbić 8,000.
    • Gość: Aldona Re: i2 Development Racławicka Park IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.13, 14:39
      Witam,
      na stronie mają naprawdę fajne promocje.
      63m2 ( 3 pokoje) można kupić już za 330 000zł.
      Jutro jestem umówiona na prezentację, więc napisze coś więcej.
      Pozdrawiam
      • Gość: mia [...] IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.05.13, 23:06
        Treść postu jest niedostępna.
        • Gość: ola Re: i2 Development Racławicka Park IP: *.dynamic.chello.pl 08.07.13, 22:43
          a jak to jest z tym uzytkowaniem wieczystym? ile sie placi/ z czym to sie wiaze?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka