Dodaj do ulubionych

Dom-invest

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 19:00
czy ktos ma jakieś informacje na temat tego developera a może kupił u nich
mieszkanie.
Obserwuj wątek
    • Gość: kupiec Re: Dom-invest IP: *.crowley.pl 22.04.04, 22:36
      Kupiłem u nich mieszkanie na ul.Przyjaźni.Było trochę problemów takich jak
      drobne opóźnienia z oddaniem wykończonych mieszkań oraz z terminem podpisania
      aktu notarialnego.Było też ociąganie z usuwaniem usterek, trochę innych
      niejasności, o których długo by trzeba było mówić, ale wszystko skończyło się
      raczej dobrze i mieszkancy są przeważnie zadowoleni.Wydaje mi się,że mimo
      wszystko można zaufać tej firmie(mam nadzieję,że sie nie mylę).Domy ktore
      stawiają są przeróbkami na bazie mienia wojskowego i są bardzo ładne.Zobacz ich
      stronę www.dom-invest.com.pl
      • Gość: jacek Re: Dom-invest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 08:05
        wielkie dzięki za informacje
    • Gość: Maniek Re: Dom-invest IP: *.kogeneracja.com.pl 23.04.04, 12:30
      Ja właśnie kupiłem na Zwycięskiej, i jak na razie współpraca układa się dobrze.
      Np. załatwianie spraw z przeróbkami, negocjacje w sprawie terminów wpłat, i
      generalnie - obsługa klienta. Byłem też pytać ludzi na przyjaźni - i tam raczej
      nie narzekają, a i samo osiedle wygląda jak na obrazku. A sama budowa -
      wystarczy popatrzeć się tam starają - moim zdaniem ok. I jeszcze ciekawostka -
      chciałem kupić mieszkanie bez garażu - próbowałem negocjować z prezesem, (tu
      akurat nic nie uzyskałem) i pytałem się dlaczego stawiają garaż podziemny - a
      on mi na to że mogliby zrobić parking zwykły, ale on popsułby całe osiedle, bo
      brzydko by to wyglądało. "kupowałem" już kilka mieszkań, ale tak mnie nikt nie
      zaskoczył, z reguły developerzy w nosie maja jak całość będzie wyglądać, i
      gdzie się będzie parkować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka