Gość: jacek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 19:00 czy ktos ma jakieś informacje na temat tego developera a może kupił u nich mieszkanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kupiec Re: Dom-invest IP: *.crowley.pl 22.04.04, 22:36 Kupiłem u nich mieszkanie na ul.Przyjaźni.Było trochę problemów takich jak drobne opóźnienia z oddaniem wykończonych mieszkań oraz z terminem podpisania aktu notarialnego.Było też ociąganie z usuwaniem usterek, trochę innych niejasności, o których długo by trzeba było mówić, ale wszystko skończyło się raczej dobrze i mieszkancy są przeważnie zadowoleni.Wydaje mi się,że mimo wszystko można zaufać tej firmie(mam nadzieję,że sie nie mylę).Domy ktore stawiają są przeróbkami na bazie mienia wojskowego i są bardzo ładne.Zobacz ich stronę www.dom-invest.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Dom-invest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 08:05 wielkie dzięki za informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Dom-invest IP: *.kogeneracja.com.pl 23.04.04, 12:30 Ja właśnie kupiłem na Zwycięskiej, i jak na razie współpraca układa się dobrze. Np. załatwianie spraw z przeróbkami, negocjacje w sprawie terminów wpłat, i generalnie - obsługa klienta. Byłem też pytać ludzi na przyjaźni - i tam raczej nie narzekają, a i samo osiedle wygląda jak na obrazku. A sama budowa - wystarczy popatrzeć się tam starają - moim zdaniem ok. I jeszcze ciekawostka - chciałem kupić mieszkanie bez garażu - próbowałem negocjować z prezesem, (tu akurat nic nie uzyskałem) i pytałem się dlaczego stawiają garaż podziemny - a on mi na to że mogliby zrobić parking zwykły, ale on popsułby całe osiedle, bo brzydko by to wyglądało. "kupowałem" już kilka mieszkań, ale tak mnie nikt nie zaskoczył, z reguły developerzy w nosie maja jak całość będzie wyglądać, i gdzie się będzie parkować. Odpowiedz Link Zgłoś