Gość: gość IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.07.12, 23:49 zastanawiamy się na kupnem mieszkania na ul Zatroskiej (w grę wchodzi 2 dewel.) jakie tam są klimaty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosc Re: zatorska IP: *.finemedia.pl 07.07.12, 21:13 Od czasu uruchomienia AOW to jest w miarę cicho, od czasu do czasu słychać pociągi. Dojazd na bielany w 15 minut (szybciej niz ludzie z centrum). Korköw nie masz w odroznieniu np. od Kiełczowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: zatorska IP: *.opera-mini.net 07.02.13, 15:54 Buduje tam teraz Arkop deweloper, Panorama Zatorska. Widziałem ich mieszkania na Grabiszynku i Muchoborze. Jeśli tak to bedzie wykończone to mozna brać w ciemno. sciany zrobione na żylete. Klatki schodowe wymuskane, robi wrazenie. Tylko ciekawe jak z cenami? bo przecież nie jest to grabiszynek za 6 tys /m2, a Zakrzów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: zatorska IP: *.finemedia.pl 11.02.13, 11:26 Interesuje mnie ta inwestycja i trochę informacji już zasięgnęła. Ceny mają jak na Psie Pole do zniesienia, reklamują teraz, że od 4600/ m2 a dodatkowo w hgratisie w lutym komórka lokatorska lub naziemne miejsce postojowe! Ciekawe, nieprawdaż ? a faktycznie inwestycja wykończona ma być przyzwoicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wazzi Re: zatorska IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.02.13, 21:36 Jakby ktoś potrzebował to tutaj przedział cenowy można podać wg preferencji i wyskoczą odpowiednie mieszkania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wazzi Re: zatorska IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.02.13, 21:42 Jakby ktoś potrzebował to tutaj przedział cenowy można podać wg preferencji i wyskoczą odpowiednie mieszkania www.panoramazatorska.pl/index.php?id=inwestycja&inwestycja=wizualizacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wierzba Re: zatorska IP: 80.54.41.* 24.02.13, 19:32 Klimaty? Klimat takie,że dużo tam jest teraz inwestycji więc klimat bardzo budowalny:)) a poważnie to nie wiem która jest druga ale słyszałm dużo dobrego o tej z Arkopu, Panoram czy jakoś tak. Blisko jest biedra i przystanki autobusowe. A deweloper słynie z ciekawych i eleganckich wykończeń, tak słyszałam ale nie wiem czy o to Tobie chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleki Re: zatorska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.13, 00:13 Pracaaa wrree :) na dowód youtub www.youtube.com/watch?v=RfyHOPwub0w&fmt=18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Unikać Arkopu Re: zatorska IP: *.internetia.net.pl 08.03.13, 00:04 Firma z kiepską kondycją finansową, do tego z bezwzględnym szefem. Odpowiedz Link Zgłoś
manieczek15 Re: zatorska 27.03.13, 21:11 No ale inwestycja udana jak najbardziiej. Przmyslane mieszkania i ladnie zagospodoarawana całość. JA poki co w kontaktach z nimi sie nie przejechałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Kot Re: zatorska IP: *.finemedia.pl 27.03.13, 21:18 Z moich źródeł i doświadczenia Arkop to porządny deweloper z bardzo ciekawymi inwestycjami jak ta ostatnio Panorama Zatorska, szefa nie miałem przyjemności poznać ale kontaktowałem się niejednokrotnie z biurem i nie ma żadnych zastrzeżeń. Nie mieszajmy prywaty do opinii o firmie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milner6 Re: zatorska IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.03.13, 17:12 Ktoś na tyle odważny żeby zdolność kredytową sobie obliczyć ;) ?? www.panoramazatorska.pl/doradcy enjoyyy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helski Re: zatorska IP: *.56-82-r.retail.telecomitalia.it 15.04.13, 17:50 dobrze grzeją. Stan graniczny przpuszczalnosci termicznej scian (na pewnoe w Polsce) to U=0,3 W/(m2K). W panoramie natomiast ten współczynnik wynosi U=0,22W/(m2K), a budynki energooszczedne to przedział 0,15 - 0,25W/(m2K). Ciepłooo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awdawd Re: zatorska IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.04.13, 13:39 warto dodać, że na dokładkę do tego przy podpisywaniu umowy tzn przy przenesieniu walsności już na klienta orzymuje się jakieś energetyczne certyfikaty. Genrelanie potwierdza one ze mieszkania moga byc nazwane energooszczednymi :P Jestem na świezo po rozmowie tel z deweloperem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: zatorska IP: *.ro1.torservers.net 01.05.13, 13:28 Warto dodać: Wszystkie budynki wprowadzane do obrotu od 2009 roku muszą posiadać świadectwo energetyczne :)) p.s. Uważajcie na ich rezerwacje, wystarczy, że obejrzysz mieszkanie/napiszesz e-maila do nich w sprawie konkretnego mieszkania to już zmieniają status na ZAREZERWOWANE :)) nawet gdy o to nie prosisz. Cel jest jeden: nastraszyć pozostałych, że ktoś się tym mieszkaniem intersuje (dosyć tanie chwyty). Pzdr. Monia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: zatorska IP: *.amd.co.at 30.04.13, 08:05 Ja miałam tak samo z rezerwacjami :)) O nic nie prosiłam tylko zapytałam o mieszkanie a oni już je zarezerwowali więc trzeba brać poprawkę na te ich rezerwacje :)) A co do do samej inwestycji to biorąc pod uwagę opinie z tego wątku to trzeba uwarzać : forum.gazeta.pl/forum/w,186,117964543,,Zacisze_Krzemieniecki_Arkop_Deweloper.html?v=2 Firma Arkop ma duże problemy finansowe. Odradzam inwestycję z tym deweloperem. (wiadomość od pracownika tej firmy - działa na skraju bankructwa - info od osoby pracującej w tej firmie). Firma stosuje skrajnie niebezpieczne dla przyszłych kupujących postanowienia umowne. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut Re: zatorska IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.04.13, 15:12 Mnie interesuje sama budowa, a nie sytuacja firmy. Trzymam za nich kciuki, bo Panorama mi się podoba. NIe mówie, że jakoś mega bardzo, ale podoba. Widzę, że budowa trwa, bo własnie pomontowali okna i to mnie interesuje. Tak czy inaczej trzymam kciuki, żeby rzekome kłopoty się skonczyły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krokssi Re: zatorska IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.05.13, 20:33 Fresh news ze stronny dewelopera. Będzie dzięń otwarty 25.05. Myślę, że dobra okazją, żeby potwierdzić bądź rozwiaż wszystkie powyższe wątpliwości. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: zatorska IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.06.13, 01:00 generalnie ciężko się czegoś czepić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ehhh Re: zatorska IP: *.dynamic.chello.pl 12.09.13, 21:51 Tak sobie szukam w internecie informacji, ktore bylyby pozyteczne, bo zywo zainteresowala mnie Panorama Zatorska, bylem widzialem i chcialem poszukac opinii innych zainteresowanych tematem. A tutaj sam smietnik znajduje- mam wrazenie ze to rozgrywki konkurujacych ze soba deweloperow, moze urazonych bylych pracownikow, ktorych pracodawca w ich mniemaniu skrzywdzil... ludzie! Chce wam sie? Naprawde? Moze kogos uraże ale zacytuje Lema ktory powiedział „Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów” A dewelopera ocenie po papierach i jakosci tego co zobaczylem, w internecie jest poprostu smietnik i tylko nerwy biora. Innym zainteresowanym radze to samo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: zatorska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.13, 15:37 www.triadadom.pl/inwestycje-w-trakcie-realizacji/wrocaw-ul-zatorska-59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blazibu Re: zatorska IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.05.13, 13:45 I co był ktoś na dniach otwartych Panoramy Z? Jakieś wrażenia? Fajnie gdyby ktoś napisał, bo nei wszyscy niestety mieli okazję się pojawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hansik Re: zatorska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.13, 20:20 Na DO nie byłem, ale wczoraj jechałem na koncert do Wawy i przez okno widziałem budowę. ładnie się prezentuje poki co, ale na ostateczny werdykt trzeba będzie jeszcze poczekać aż skończą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meszek Re: zatorska IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.06.13, 18:25 Wstawili okna już kompletnie z tego co widzę na facebooku dewelopera www.facebook.com/photo.php?fbid=476635919082346&set=a.476635515749053.1073741835.133169560095652&type=1&theater Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arkop Deweloper Re: zatorska IP: *.internetunion.pl 29.08.13, 22:50 Wcelu obejrzenia mieszkań, uzyskania więcej informacji zapraszam do kontaktu z Biurem Sprzedaży! 510 290 456 Stan na chwilę obecną to 80%, planowane zakończenie budowy to listopad 2013!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potencjalny Re: zatorska IP: *.man.tk-internet.pl 30.08.13, 15:44 Myślałem o tej inwestycji ale ostatecznie wydaje mi się, że za duże blokowisko i za głośne miejsce. Poza tym z racji wykonywanego zawodu (księgowy) ma dla mnie znaczenie wysokość kapitału zakładowego (najlepiej liczony w milionach). Kiełczów to spokojniejsze miejsce, można tam znaleźć trochę inwestycji w niskiej zabudowie, gdzie tłok jest zdecydowanie mniejszy, a odległość od centrum Wrocławia podobna. Żona znalazła dość ciekawą inwestycję Vienna Development, niestety nie zostało już wiele mieszkań bo inwestycja jest już na ukończeniu. Są za to małe szeregi 77-107m2, właśnie się zastanawiamy ale różnica w stosunku do mieszkania niewielka, więc może warto się zadłużyć trochę wyżej? Jak sądzicie stopy będą nadal niskie? W końcu kiedyś wejdziemy do Unii a tam mamy praktycznie zerowe stopy procentowe. Życzę wszystkim udanych poszukiwań! Odpowiedz Link Zgłoś