Dodaj do ulubionych

Targi mieszkań

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.13, 12:28
Witam, był ktoś w weekend na targach mieszkań?
Dużo potencjalnych klientów? Jakie nastroje wśród developerów? Zaczęli już ostro ciąć ceny?

Pozdrawiam
Olga
Obserwuj wątek
    • Gość: NEGOCJATORNIA.PL Re: Targi mieszkań IP: *.jmdi.pl 16.04.13, 09:00
      Witam,
      klientów było dużo, ale bardziej wyczekujących na dalsze spadki cen niż potencjalnych chętnych do zakupu.

Deweloperzy mają problem spóżnili się z rabatami.
    • Gość: roberto Re: Targi mieszkań IP: *.wroclaw.mm.pl 16.04.13, 15:08
      Oferta liczna, zainteresowanie duże. Nie widziałem żadnych spadków w porównaniu z końcem zeszłego roku.
      • Gość: nbl Re: Targi mieszkań IP: *.lubin.vectranet.pl 16.04.13, 22:20
        Hmm, jeżeli patrzyłeś tylko na cenniki to nie widzisz różnicy. Ja widzę dużą różnicę w odpowiedziach na oferty, jakie składam.
        • Gość: roberto Re: Targi mieszkań IP: *.wroclaw.mm.pl 16.04.13, 23:55
          Nie pisałem o cennikach, bo niewiele ich było, ale właśnie o ofertach jakie otrzymywałem na zapytania. Fakt, że wszystkich nie obskoczyłem ;-)
    • Gość: simon Re: Targi mieszkań IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.04.13, 16:52
      chyba jeszcze takiej bidy nie ma u wszystkich

www.biznesdolnoslaski.pl/2013/04/18/ekspansja-nowych-ofert-mieszkaniowych/
      Olimpia Port, Cztery Pory Roku czy Ogrody Hallera należą do grona najbardziej rozpoznawalnych marek osiedlowych we Wrocławiu. Sukcesy sprzedażowe tych inwestycji wyprowadziły Archicom na pozycję lidera wrocławskiego rynku mieszkaniowego. W centrum kryzysu, gdzie na rynku jest dwa razy więcej ofert niż chętnych, firma bije rekordy sprzedaży i uzupełnia oferty w większości lokalizacji, dodatkowo inwestując w nowe obszary Wrocławia.
      • Gość: Olga Re: Targi mieszkań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.13, 11:37
        A znasz to powiedzenie: Każda sroczka swój ogonek chwali?
        Przecież to reklama - artykuł sponsorowany, apeluję o to abyś nie był naiwny i nie brał pełnego stanu opisanego w artykule na serio...
    • allerune Re: Targi mieszkań 23.04.13, 14:17
      w porównaniu z zeszłym rokiem:
      - w zeszłym roku wszędzie chwalono się cenami, tutaj prawie ich nie było
      - ceny wywoławcze wydają się wyższe niż rok temu (teraz nie przejmują się rodziną na swoim)
      • karlos44 Re: Targi mieszkań 24.04.13, 21:34
        Ale powinni zacząć się przejmować rynkiem i świadomością kupujących którzy już są mądrzejsi i naciągnąć się łatwo nie dadzą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka