Dodaj do ulubionych

Arkop Deweloper inwestycje

31.05.15, 17:57
Witam, rozpoczynam wątek o inwestycjach dewelopera Arkop we Wrocławiu. Teraz budują Parkowe Złotniki i Zacisze Krzemienieckie 2, niedawno oddali do użytku fajny (moim zdaniem) i estetyczny Orion
Obserwuj wątek
    • jacolek_1970 Re: Arkop Deweloper inwestycje 19.06.15, 13:42
      Kupiliśmy mieszkanie w Orionie. Prezentuje się bardzo przyjemnie. I trzeba przyznać, że obsługa dba o Klienta, potknięcia się każdemu zdarzają, ale są bardzo pomocni i życzliwi.
      • veyron_85 Re: Arkop Deweloper inwestycje 15.08.15, 13:13
        ja jedynie widziałem tę inwestycję zza płotu lub wnętrze ze zdjęć i powiem szczerze - zazdroszczę Ci! Jeśli na żywo choć w 50% jak na zdjęciach to i tak jestem zachwycony ;)
    • piatakreska Re: Arkop Deweloper inwestycje 22.09.15, 15:20
      Weszłam na stronę Parkowych Złotników, i wygląda to świetnie! Az chciałoby się tam mieszkać, zabudowa niska, elegancka, duża przestrzeń między budynkami (nie tak jak czasami w nowych osiedlach, że patrzysz sąsiadom w okna). Widziałam że mają też mieszkania w różnych wielkościach, nawet od takich małych 30metrowych. Nie znam tej części wrocławia, ale z tego co widzę, niedaleko jest park. Ktoś coś może więcej powiedzieć na temat lokalizacji?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka