Gość: Antek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.05, 17:03 Czy ktos potrafi zachecic mnie do zakupu mieszkania od Awbudu? Jestem ostrozny bo roznie mowia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JerzyR Re: Motylkowa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.05, 17:35 czytaj forum: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=186&w=19369588 jERZYr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nacia Re: Motylkowa IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.02.05, 20:01 Witaj Antek!! No własnie...tez bym chciała zeby mnie ktos zachecił...w ktorym budynku mieszkanko chcesz kupic??Bo jesli w pierwszych dwoch to zdecydowanie odradzam...przez ponad poł roku bedziesz mieszkał na budowie...dzis byłam na Motylkowej...stan budynkow 3 i 4 jest zerowy a podobno w kwietniu maja oddac 1 i 2...(co jest chyba niemozliwe chyba ze rzucą tam nagle cala armie robotnikow bo do tej pory "grzebie tam" dosłownie kilka osob..)Opoznienia beda spore-nie maja jeszcze nawet wybranego wykonawcy slusarki(balkony,porecze schodow)-firma ktora robiła im te rzeczy na ul.Nenckiego zrezygnowała z nich z powodu trudnosci z wyciagnieciem od nich pieniedzy...itd itd...same złe wiadomosci... Ja miałam chrapke na budynek nr.3 z tarasem od południa ale chyba jednak zamieszkam na osiedly Wysoka ale tym wrocławskim-miedzy Ołtaszynska a Obroncow Poczty Gdanskiej( nie mylic z Wysoka z Integeru)...w kazdym mieszkanku sa kominki...budyneczki sliczne...no i cena troche nizsza-3180brutto...a Awbud podniosł cene do 3317 czym moim zdaniem sie dobił...za duza ma konkurencje innych firm w tamtym rejonie zeby az tak windowac cene... Jesli chcesz pogadac to pisz na aniołek2@o2.pl pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mic Re: Motylkowa IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.05, 17:19 Kupiłam tam mieszkanie-ogólnie jestem zadowolona ponieważ mimo małego poślizgu wykonują prawie wszystko na życzenie klienta. Mam mieszkanie w budynku nr 2 - ścianki działowe już stoją teraz idzie instalacja. Dzisiaj z nimi rozmawiałam i mieszkania mają być oddawane w czerwcu /w umowie mam maj/. Wiem też z pewnych źródeł że mają bezpieczną sytuację - zero kredytów i hipotek na posiadanych gruntach. Na razie jestem spokojna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heheheheheh Re: Motylkowa IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.02.05, 11:38 Czyzby Pani z biura??Wiemy ,wiemy ze wszystkie Panie sekretareczki i biurowe z Awbudu kupiły sobie tam mieszkanka...kurcze dobrze im ten Awbud płaci ze je było stac.;)) Bardzo słaby chwyt PR-owski....niestety Panie z Awbudu inteligencja nie grzesza... Odpowiedz Link Zgłoś