Gość: Nowa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.04.05, 17:08 Napiszcie co robicie po pracy, mam zamiar kupić tam mieszkanie w okolicach Kiełczowskiej . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Re: PSIE POLE jak można tu spędzić wolny czas ??? IP: *.neting.com.pl 28.04.05, 08:48 polecam sielską zagrodę to niedaleko,jedzie się z Kiełczowa i skręca na Kiełczówek, gospoda jest położona nad rzeką Widawą, to pięknie zagosodarowany duży teren, można tam łowić ryby ( sprzęt na miejscu), palić ognisko, zjeść fantastycznego pstrąga (naprawdę robią pyszne), pospacerować, pograć w siatkę plażową,jest "małpi gaj" dla dzieci no i zagroda ze zwierzętami, mozna głaskać króliki, wszysko urządzone ze smakiem i stylem, bardzo lubię tam jeżdzić i przywożę tam przyjaciół jak mamy ochotę gdzieś wyskoczyć,gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
agnied Sielska zagroda. 28.04.05, 09:54 Bardzo mnie zainteresowała ta sielska zagroda, napisz proszę,czy jadąc tak jak napisałaś łatwo tam trafić? Ile to km. z Psiaka - tak na oko? Płaci się coś za wstęp i takie tam? Z góry dzięuję. Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Sielska zagroda. IP: *.neting.com.pl 04.05.05, 08:59 za wstęp do zagrody placi się 1 zł ale w tygodniu nie pobierają opłaty, z Psiego Pola to niedaleko ( z Kromera mam ok 6,5 km), jedziesz ul. Szewczenki dalej prosto Wrocławską ( przez Wilczyce)a potem Wilczycką (przez Kiełczów)i w Kiełczowie skręcasz w prawo na Kiełczówek (jedziesz ok 1,5 km do mostu na Widawie) po prawej stronie za mostem mieści się zagroda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amos Re: PSIE POLE jak można tu spędzić wolny czas ??? IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 28.04.05, 08:54 W Koronie nazakupach, he he ;) A tak powaznie, to chyba najciekawszym sposobem na spedzenie wolnego czasu jest jazda na rowerze po okolicy - nawet jest gdzie pojezdzic no i ... robienie remontu w domu :) Ja tu mieszkam od ponad roku i do tej pory jakos sie nie moge przyzwyczaic, ale moze dlatego, ze kupilem mieszkanie w starszej czesci osiedla, a nie w Dachbudach czy Intakusach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maczek1 Re: PSIE POLE jak można tu spędzić wolny czas ??? 28.04.05, 09:46 Ja wolny czas spędzem w piaskownicy z dzieckiem:)))) albo w Fitness clubie, spacerki, spotkania ze znajomymi i oczywiście latem Sielska Zagroda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowa Re: PSIE POLE jak można tu spędzić wolny czas ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.04.05, 17:08 Dzięki już trafiłam na fajny klub. Tak to mnie upewniło ,że to fajna dzielnica szkoda ,że ten fitness planet jest tylko dla babek ale co tam jest czadowy. Zapisuję się no i na tą rybkę pojadę. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joaśka Re: PSIE POLE jak można tu spędzić wolny czas ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.05.05, 15:45 można jeździć na rowerze (jak już ktoś wcześniej pisał). Proponuje Sołtysowice - park sołtysowicki, jak się znudzi można pojechać do mostu na Widawie przy ogródkach działkowych, jest tam oznaczony żółty szlak i jechać nim - albo w kierunku Krzyżanowic, albo w kierunku Psiego Pola - na Pawłowice. Można robić grila, oogniska, a jest gdzie - ogródki działkowe, Widawa, Odra, niedługo sezon, MOSir otworzy swoje kąpieliska. Byleby była pogoda!! Odpowiedz Link Zgłoś