Dodaj do ulubionych

PSIE POLE jak można tu spędzić wolny czas ???????

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.04.05, 17:08
Napiszcie co robicie po pracy, mam zamiar kupić tam mieszkanie w okolicach
Kiełczowskiej .
Obserwuj wątek
    • Gość: ala Re: PSIE POLE jak można tu spędzić wolny czas ??? IP: *.neting.com.pl 28.04.05, 08:48
      polecam sielską zagrodę to niedaleko,jedzie się z Kiełczowa i skręca na
      Kiełczówek, gospoda jest położona nad rzeką Widawą, to pięknie zagosodarowany
      duży teren, można tam łowić ryby ( sprzęt na miejscu), palić ognisko, zjeść
      fantastycznego pstrąga (naprawdę robią pyszne), pospacerować, pograć w siatkę
      plażową,jest "małpi gaj" dla dzieci no i zagroda ze zwierzętami, mozna głaskać
      króliki, wszysko urządzone ze smakiem i stylem, bardzo lubię tam jeżdzić i
      przywożę tam przyjaciół jak mamy ochotę gdzieś wyskoczyć,gorąco polecam
      • agnied Sielska zagroda. 28.04.05, 09:54
        Bardzo mnie zainteresowała ta sielska zagroda, napisz proszę,czy jadąc tak jak
        napisałaś łatwo tam trafić? Ile to km. z Psiaka - tak na oko?
        Płaci się coś za wstęp i takie tam?
        Z góry dzięuję.
        Agnieszka
        • Gość: ala Re: Sielska zagroda. IP: *.neting.com.pl 04.05.05, 08:59
          za wstęp do zagrody placi się 1 zł ale w tygodniu nie pobierają opłaty, z
          Psiego Pola to niedaleko ( z Kromera mam ok 6,5 km), jedziesz ul. Szewczenki
          dalej prosto Wrocławską ( przez Wilczyce)a potem Wilczycką (przez Kiełczów)i w
          Kiełczowie skręcasz w prawo na Kiełczówek (jedziesz ok 1,5 km do mostu na
          Widawie) po prawej stronie za mostem mieści się zagroda.
          • agnied Re: Sielska zagroda. 05.05.05, 10:24
            Dzięki serdeczne :-)
    • Gość: amos Re: PSIE POLE jak można tu spędzić wolny czas ??? IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 28.04.05, 08:54
      W Koronie nazakupach, he he ;)
      A tak powaznie, to chyba najciekawszym sposobem na spedzenie wolnego czasu jest
      jazda na rowerze po okolicy - nawet jest gdzie pojezdzic no i ... robienie
      remontu w domu :) Ja tu mieszkam od ponad roku i do tej pory jakos sie nie moge
      przyzwyczaic, ale moze dlatego, ze kupilem mieszkanie w starszej czesci osiedla,
      a nie w Dachbudach czy Intakusach.
      Pozdrawiam
      • maczek1 Re: PSIE POLE jak można tu spędzić wolny czas ??? 28.04.05, 09:46
        Ja wolny czas spędzem w piaskownicy z dzieckiem:)))) albo w Fitness clubie,
        spacerki, spotkania ze znajomymi i oczywiście latem Sielska Zagroda!!!
        • Gość: Nowa Re: PSIE POLE jak można tu spędzić wolny czas ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.04.05, 17:08
          Dzięki już trafiłam na fajny klub.
          Tak to mnie upewniło ,że to fajna dzielnica szkoda ,że ten fitness planet jest
          tylko dla babek ale co tam jest czadowy.
          Zapisuję się no i na tą rybkę pojadę.
          Dzięki.
          • Gość: joaśka Re: PSIE POLE jak można tu spędzić wolny czas ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.05.05, 15:45
            można jeździć na rowerze (jak już ktoś wcześniej pisał).
            Proponuje Sołtysowice - park sołtysowicki, jak się znudzi można pojechać do
            mostu na Widawie przy ogródkach działkowych, jest tam oznaczony żółty szlak i
            jechać nim - albo w kierunku Krzyżanowic, albo w kierunku Psiego Pola - na
            Pawłowice.
            Można robić grila, oogniska, a jest gdzie - ogródki działkowe, Widawa, Odra,
            niedługo sezon, MOSir otworzy swoje kąpieliska.
            Byleby była pogoda!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka