Gość: Pan Maleńczuk IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 06.08.05, 11:46 Ktoś zna jakieś szczegóły? ma być jakiś piknik? czy cos? p.s. juz robie sobie koszulke z napisem Pan Maleńczuk;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wk Re: Obornicka 77 - integracja lokatorów IP: 195.20.110.* 10.08.05, 10:05 Witam :-))) Trochę tajemnicza ta integracja - "info u zegarmistrza" :-))) No i szkoda, że na parkingu przed budynkiem a nie w środku. wk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Maleńczuk Re: Obornicka 77 - integracja lokatorów IP: 194.146.120.* 10.08.05, 14:14 pewnie łatwiej będzie odgrodzić tych co nie zapłacili za kiełbaske;) a i smród grila nie będzie się wałęsał po mieszkaniach. jak ktos juz zajdzie do zegarmistrza to fajnie jakby opisał szczegóły, bo ja pracuje w godzinach urzędowania ZEGARMISTRZA, a małżonka ma to w dupie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wk Re: Obornicka 77 - integracja lokatorów IP: 195.20.110.* 11.08.05, 12:38 Ja też mam to w dupie :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Obornicka 77 - integracja lokatorów IP: *.media4.pl 19.08.05, 00:27 Sie masz Maleńczuk !!!!!!!!!!! Widzę chłopie że znowu się nudzisz i próbujesz po raz kolejny wywołać głupią dyskusję . Weź się do konkretnej roboty i nie pleć jak ta baba co siedzi przed straganem na placu, mieląc od rzeczy jęzorem . Podejmę każdą dyskusję ale konkretną, bez "dupy " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wk Re: Obornicka 77 - integracja lokatorów IP: 195.20.110.* 19.08.05, 11:46 Cześć :-)))) Mnie na tej imprze nie będzie - jestem na wakacjach :-))) Poróbcie fotki i zróbcie stronkę osiedlową :-)))) Zwykłym kreatorem w ACDC. Lanet udostępnia miejsce www... Pozdro, i podać wszyscy rękę na zgodę :-))) WK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Maleńczuk Re: Obornicka 77 - integracja lokatorów IP: 194.146.120.* 19.08.05, 12:26 Karolku, jesli nie masz ochoty wypowiadać się na niektóre tematy to tego nie rób. nie odrobiłeś lekcji i nie doczytałeś co to jest FORUM i do czego służy. do momentu, gdy tego nie zrobisz nie będę reagował na Twoje dziecinne zaczepki. nie pozdrawiam, Pan Maleńczuk Odpowiedz Link Zgłoś