Gość: ryba IP: *.biskupin.wroc.pl 21.10.05, 22:14 witam! kto wie dla kogo buduje janbud na pretficza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czuly_barbarzynca Re: budowa na pretficza 27.10.05, 21:24 tam via oficerska koło jednostki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: budowa na pretficza IP: *.kom / *.kom-net.pl 28.10.05, 09:10 noooo! jakies telk... invest... czy cos podobnego Odpowiedz Link Zgłoś
kajak1 Re: budowa na Pretficza, róg Oficerskiej 02.11.05, 12:26 No właśnie. Też szukałem. Z tablicy informacyjnej budowy wynika, że inwestorem jest Locum Investment lub coś podobnego. Firma bliżej nieznana, w internecie też nic (właśnie sprawdzałem). Czy ktoś coś wie bliższego? Podoba mi się okolica, ciekawe, po ile będą mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
czuly_barbarzynca Re: budowa na Pretficza, róg Oficerskiej 02.11.05, 22:10 budowane na zamówienie "dla kogoś" więc chyba nie macie szans... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steve Re: budowa na Pretficza, róg Oficerskiej IP: *.kom / *.kom-net.pl 03.11.05, 08:53 podobnie jak budynek na oławskiej (cichy kącik chyba) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he Re: budowa na Pretficza, róg Oficerskiej IP: *.localdomain / *.wroclaw.dialog.net.pl 03.11.05, 09:23 Kiedyś mawiano, że to "cichy kancik" raczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabbiano Re: budowa na Pretficza, róg Oficerskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 12:34 o to chodzi ? www.rondoverona.pl/index2.html Odpowiedz Link Zgłoś
czuly_barbarzynca Re: budowa na Pretficza, róg Oficerskiej 04.11.05, 13:34 niet, to jest na rondzie...i to będzie apartamentowiec a my mówimy o domku na pretficza. Odpowiedz Link Zgłoś