Dodaj do ulubionych

ZLOTE OSIEDLE- internet

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 19:23
Witam. Mam pytanie do osób ze Zlotnik lub innych osiedli, ktore korzystaja z
internetu przez siec osiedlową (firma p.Dobosza)Wszystkie komunikatory
internetowe, ktore mam (skype, gadu gadu)dzialają mi bardzo źle (co chwilę
jestem rozlączana, wiadomości do mnie nie dochodzą, co wielokrotnie bylo
przyczyną przykrych nieporozumień.Czy tez macie taki problem? Gdy prosilam
firmę o wyjasnienie i naprawienie tego mankamentu slyszalam,ze wina nie lezy
po ich stronie, ale po stronie tych programów. Mam co do tego wątpliwości. A
może ktoś wie, co może być przyczyną takich usterek? Proszę o odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: M. Re: ZLOTE OSIEDLE- internet IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 22.11.05, 19:56
      'Firmy' nie znam ale przyczyna leży na 99% po ich stronie. Spora część
      osiedlówek interesuje się klientem do momentu podpisana umowy. Załóż sobie neo i
      będziesz mieć spokój.
      • Gość: allyas Re: ZLOTE OSIEDLE- internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 20:58
        Dzieki za radę. Prawdę mówiąc caly czas rozważam taką możliwość...
        • anetta75 Re: ZLOTE OSIEDLE- internet 22.11.05, 21:18
          witam,
          korzystałam ze skype jakiś czas temu i działało ok. Co do Pawła Dobosza -
          napradę nie można powiedzieć, że nie interesuje się klientami. Zawsze jak coś
          nawala daję mu znać i naprawia od ręki. Ten chłopak naprawdę się stara i prawie
          cały czas jest na osiedlu. Może na neostradzie skype będzie działało lepiej i
          będziesz zadowolona - nie wiem. Ale ten chłopak i jego firma jest naprawdę ok.
          pozdrawiam ze Złotego. Anetta.
          • Gość: allyas Re: ZLOTE OSIEDLE- internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 08:15
            Bynajmniej nie kwestionuję tego, ze Pawel Dobosz jest sympatyczna osoba ;-).
            Mam jednak zastrzeżenia, co do świadczonych przez jego firmę uslug. Korzystam z
            internetu w wielu miejscach i nigdzie z gadu gadu nie ma takich problemów (ze
            skypem nie wiem- nie sprawdzalam). Doslownie co kilka minut jestem rozlaczana,
            wiadomości gdzies giną, u innych uzytkownikow jestem jako "niedostepna",
            podczas gdy u mnie niby wszystko jest w porządku...Po prostu nie wiem, gdzie
            lezy przyczyna. Pytam-bo moze ktos mial podobne problemy i powie mi, jak je
            rozwiazac. Jesli natomiast chodzi o to, ze Pawel Dobosz reaguje na wezwania -
            to prawda. Zgadzam sie z tym w zupelnosci. Tylko w tym jednym przypadku
            problemu jeszcze nie rozwiazal...
            • anetta75 Re: ZLOTE OSIEDLE- internet 23.11.05, 16:39
              U mnie gg chodzi bez zarzutu. A w którym budynku mieszkasz? Naciskaj Pawła
              niech Ci to zrobi koniecznie, jeżeli to jest jednak wina sieci. Bo co ty byłaby
              za sieć jak głupie gg nie działa...
              pozdr. A.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka