mefistofeles5 24.03.06, 14:02 Czy ktoś z Was brał kredyt w MBANKU ? Bo ja mam tam po prostu schody !!!! Czekam na wieści Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XYZ Re: IP: *.in-addr.btopenworld.com 25.03.06, 14:08 Ja mam i jestem zadowolony. Uzylem windy bo bralem na 3 pietrze na szewskiej :) Sprawnie i bez zadnych problemow. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
lamanka Re: Kredyt w mbanku 27.03.06, 11:27 witam - jestem od dawna klientka tego banku - i ze wszystkich usług byłam zadowolon - ale co do kredytów - to mnie rozczarowali - bardzo nieufni, długo nie mogli sie zdecydować czy przyznać nam kredyt a miała to być tylko formalnośc, w końcu inny bank bykl pierwszy, a oni nawet się nie odezwali - nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arp2500 Re: Kredyt w mbanku IP: *.bluel.net / *.wroclaw.dialog.net.pl 27.03.06, 22:03 a ja mam i nie narzekam. wprawdzie formalnosci zalatwial za mnie Expander - moze dlatego bylo latwiej. ale poszlo szybko i bezproblemowo. p.s. ta winda na Szewskiej chyba byla dla mnie najwiekszym problemem - przeszklone toto, a ja mam lek wysokosci w takich konstrukcjach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrc Re: Kredyt w mbanku IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 27.03.06, 22:10 warunki maja niezle, zwlaszcza mechanizm bilansujacy ale ludzie narzekaja na opieszalosc pracownikow i balagan organizacyjny, przez to traca klientow, sam prowadze rozmowy juz z pekao sa (tez maja mechanizm bilansujacy, polecam jeszcze multi bank) Odpowiedz Link Zgłoś
magdip27 Re: Kredyt w mbanku 30.03.06, 10:47 trzeba iść do Mbanku na ul. Kuźniczą - koło Alpinusa/Bergsona. Jest na parterze. My tam bierzemy kredyt na mieszkanie w Milarcie (Radwanice) Magdi Odpowiedz Link Zgłoś