Gość: janek IP: *.os1.kn.pl 10.08.06, 23:43 Może ktoś ma orientację gdzie tanio polisa ubezpieczenia lokalu z cesja na bank? Bank mnie sciga. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kredka Polisa IP: *.os1.kn.pl 11.08.06, 18:54 Cesja nic nie kosztuje, ale też jestem w takiej sytuacji, że musiałam kupić polisę, bo wymaga jej bank - najtaniej wyszło mnie to w Allianz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: gdzie tanio polisa z cesją IP: *.os1.kn.pl 14.08.06, 23:46 A ja kupiłem polise ubezpieczenia lokalu na 250 000 zł za stówę (100 zł) w centrum ubezpieczeń na Jaracza (koło Shella) i zapłaciłem kartą (tam nie trzeba biegac z gotówką)i mam na rok spokój z bankiem Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusia brzydko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 10:30 a ja tu widzę nieładną reklamę. przypadkiem janek i greg piszą z tego samego ip. i przypadkiem jest to ip Jaracza. i przypadkiem ubezpieczenia na Jaracza zostały niedawno otwarte. oj nieładnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
gstumpf Re: do Lusi 15.08.06, 20:54 Wietrzysz podstęp tam gdzie go nie ma. Tak sie sklada że jestem włascicielem tej agencji i informuje cię że lokal korzysta z i-netu poprzez dialog. W budynku Wrocławskiego domu przy stacji Shell nie ma innej niz dialog lub tpsa alternatywy. IP które podałaćś należą do firmy komnet, która operuje na Jaracza ale jak sie okazało nie w tym budynku ( dzwoniliśmy kiedys do nich w sprawie załozenia i- netu) Cieszę sie że ktoś zadowolony z naszych usług wrzucił wzmiankę na forum. Odpowiedz Link Zgłoś