Dodaj do ulubionych

Galerioiec janbud

27.10.06, 11:16
Ktoś na forum pytał o galerioiec. Otóż ostatnio tam byłam. Buduje się. Na
razie trudno cokolwiek powiedzieć.
Szkoda tylko, że te mieszkania poszły tak szybko.
Obserwuj wątek
    • Gość: krzykowianka Re: Galerioiec janbud IP: *.winuel.com.pl 27.10.06, 11:20
      A w którym miejscu ma być ten cały galeriowiec? I czemu on się nazywa
      galeriowiec?
      • Gość: Piotr Re: Galerioiec janbud IP: *.icm.edu.pl 27.10.06, 11:37
        pewnie dlatego, że aby zarobić na mieszkania w nim trzeba harować przez pół
        życia jak na galerach...
        • Gość: anonim Re: Galerioiec janbud IP: *.telsat.wroc.pl 27.10.06, 19:56
          dobre te galery... ale tak naprawdę to galeriowiec, bo będzie się wchodziło do
          mieszkania nie z klatki schodowej tylko z galerii, czli takiego balkonku.
          • Gość: rallf Re: Galerioiec janbud IP: *.jgora.dialog.net.pl 31.10.06, 13:38
            odnośnie tamatyki i konstrukcji "galeriowca" - jest to po prostu zewnetrzne
            wejście do mieszkań z klatki schodowej.
            ktoś z was może zakupił tam mieszkanie? - ja jestem jednym z 24 właścicieli
            • Gość: rallf Re: Galeriowiec janbud IP: *.jgora.dialog.net.pl 31.10.06, 13:41
              czekam na potencjanego sąsiada
    • Gość: znowu ja Re: Galerioiec janbud IP: *.winuel.com.pl 31.10.06, 14:34
      Ponawiam pytanie: w którym miejscu ma stanąć ten galeriowiec?
      • Gość: rallf Re: Galerioiec janbud IP: *.jgora.dialog.net.pl 31.10.06, 15:12
        od ul. deszczowej - pomiędzy budynkie przy kościele a budynkami Archicomu
      • Gość: rallf Re: Galerioiec janbud IP: *.jgora.dialog.net.pl 31.10.06, 15:14
        jesteś właścicielem któregoś z mieszkań?
        • Gość: tak Re: Galerioiec janbud IP: *.winuel.com.pl 31.10.06, 16:09
          Jestem właścicielem (prawie) mieszkania w budynku A - jakoś nie bardzo mi się
          widzi, że przez kilka lat będę mieszkać na placu budowy... No ale w sumie to
          się opłaci - więcej mieszkańców oznacza lepszą bazę sklepowo-usługową, no a
          może kiedyś również połączenia komunkacyjne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka