bajerka11 27.10.06, 11:16 Ktoś na forum pytał o galerioiec. Otóż ostatnio tam byłam. Buduje się. Na razie trudno cokolwiek powiedzieć. Szkoda tylko, że te mieszkania poszły tak szybko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krzykowianka Re: Galerioiec janbud IP: *.winuel.com.pl 27.10.06, 11:20 A w którym miejscu ma być ten cały galeriowiec? I czemu on się nazywa galeriowiec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Galerioiec janbud IP: *.icm.edu.pl 27.10.06, 11:37 pewnie dlatego, że aby zarobić na mieszkania w nim trzeba harować przez pół życia jak na galerach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Galerioiec janbud IP: *.telsat.wroc.pl 27.10.06, 19:56 dobre te galery... ale tak naprawdę to galeriowiec, bo będzie się wchodziło do mieszkania nie z klatki schodowej tylko z galerii, czli takiego balkonku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rallf Re: Galerioiec janbud IP: *.jgora.dialog.net.pl 31.10.06, 13:38 odnośnie tamatyki i konstrukcji "galeriowca" - jest to po prostu zewnetrzne wejście do mieszkań z klatki schodowej. ktoś z was może zakupił tam mieszkanie? - ja jestem jednym z 24 właścicieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rallf Re: Galeriowiec janbud IP: *.jgora.dialog.net.pl 31.10.06, 13:41 czekam na potencjanego sąsiada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znowu ja Re: Galerioiec janbud IP: *.winuel.com.pl 31.10.06, 14:34 Ponawiam pytanie: w którym miejscu ma stanąć ten galeriowiec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rallf Re: Galerioiec janbud IP: *.jgora.dialog.net.pl 31.10.06, 15:12 od ul. deszczowej - pomiędzy budynkie przy kościele a budynkami Archicomu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rallf Re: Galerioiec janbud IP: *.jgora.dialog.net.pl 31.10.06, 15:14 jesteś właścicielem któregoś z mieszkań? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: Galerioiec janbud IP: *.winuel.com.pl 31.10.06, 16:09 Jestem właścicielem (prawie) mieszkania w budynku A - jakoś nie bardzo mi się widzi, że przez kilka lat będę mieszkać na placu budowy... No ale w sumie to się opłaci - więcej mieszkańców oznacza lepszą bazę sklepowo-usługową, no a może kiedyś również połączenia komunkacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś