Gość: magdalena IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.11.06, 23:05 Witam! Szukam dobrą i niedroga firmę zajmującą się budowa domów zarówno w stanie surowaym jak i deweloperskim Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foka72 Re: budowa domu 22.11.06, 01:21 Jedno stoi w wyraźnej sprzeczności z drugim. Mogę coś pomóc - ale zależy w którym rejonie. W gre wchodzi tylko połódnie wrocławia, a termin , no cóż maj 2007? Odpowiedz Link Zgłoś
dobosz4u budowa domu stan surowy otwarty szukam takze 23.11.06, 06:55 jak powyzej. Prowadzimy nowa hurtownie materialow budowlanych wykonczeniowych (tanio, tylko import, www.amsil.com) wiec sami wykonczymy Jestem nowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomoc Re: budowa domu IP: *.e-wro.net.pl 24.11.06, 11:03 ja tez szukam firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
marekhs Re: budowa domu 29.05.18, 19:07 Ja osobiście mogę polecić firmę zodw.com.pl/ budowali oni mi dom jednorodzinny, wszystko poszło zgodnie z planem i bardzo szybko, naprawdę zgrana i doświadczona ekipa. Zajmują się tez remontem mieszkań czy budową hal produkcyjnych i przemysłowych. Serdecznie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś