Dodaj do ulubionych

własne "M" Dolmat Developer - czy warto?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 21:27
Witam, Mamy zamiar kupić własne "M" na Partynicach, Osiedle HUBERTUS ul.
Ołtaszyńska. Może ktoś z Was ma jakieś informacje o deweloperze DOLMAT
Developer?, czy warto?, czy są pewni? i jak budują? Z góry dzięki za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: kristoff Re: własne "M" Dolmat Developer - czy warto? IP: *.lanet.net.pl 25.11.06, 22:41
      wszystko ładnie tylko zobacz na spokojnie mapkę z linka i pomyśl czy lubisz
      sasiedztwo obwodnicy pod oknem z sypialni, zawsze jest ten plus,ze wstaniesz
      rano i auto masz juz zaparkowane na glownej drodze,super dojazd do centrum
      bielany i karkonoskiej w strone centrum.
      wrosystem.um.wroc.pl/beta_4/webdisk/afcd400e-7305-4b9d-83cd-93ea797288ed/w-studium-2006-rys-7.jpg
      • Gość: Krychaj Re: własne "M" Dolmat Developer - czy warto? IP: 62.242.2.* 18.12.06, 11:40
        Fakt tej obwodnicy nie jest przyjemny ale pierwszy plus to to ze te budynki co
        tyeraz powstaja beda osloniete od obwodnicy przez kolejne etapy inwestycji,
        beda tez ekrany i takie tam - no napewno lepiej nie mieszkac kolo czegos
        takiego jednak z drugiej strony powstalo juz tam kilka innych osiedli i dalej
        powstaja. JAk ekrany beda dobrze wykonane i jezdnia bedzie "otunelowana" to nie
        bedzie to specjalnie uciazliwe - szczegolnie w tych budynkach dalej od drogi,
        no i kwestia dojazdu dosc ciekawa. Jesli chodzi o tunelowanie mialem okazje
        jehac czyms takim we flensburgu w niemczech - nowiutka obwodnica przecinajaca
        sypialnie miasta - prezntuje sie to niezle i mieszkancy szczegolnie nie
        prostestowali. Co jeszcze mozna dodac to jest miasto zawsze bedzie sie mieszkac
        kolo jakiejs drogi, fakt ze lepiej dalej niz blizej tak wiec kazdy musi ocenic
        sam. Ta ekspresowkaa bedzie wybudowana gdzies dopiero za jaikies 10 lat wiec
        jak cos zdazysz sprzedac z zyskiem.
      • Gość: Rafał Czy dobrze rozlokowałem???? IP: *.generacja.pl 03.01.07, 00:25
        Niby wszystko ładnie rozrysowane, ale dla mnie mało czytelny. Powiedzcie czy
        dobrze mi sie wydaje - obwodnica będzie biegła wzdłuż budynku 1B (przed nim)
        www.dolmat-developer.pl/index.html ,tam gdzie teraz jest polna droga
        miedzy Hubertusem a mieszkaniami Kraków Invest?

Ołtaszynska leci wzdłuż 2C i 2D? Tak?
        • Gość: max Re: Czy dobrze rozlokowałem???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 13:22
          Wydaje się że dobrze. Warto obejrzeć jeszcze:
          www.wrosip.pl/modules/zoom/kobierzyce/a1-ii.htm (obszar oznaczony 1KZ
          1/2) oraz przeczytać:
          www.uwoj.wroc.pl/dzienniki/Dzienniki/Dz40/poz687/poz687.html (par 22,
          ust 2 pkt. 1)
          Jeśli chodzi o Brochów, tory kolejowe są kilkaset metrów od osiedla (oddzielone
          dodatkowo zielenią i budynkami).
          Najbliżej budynków tory są chyba w nowej inwestycji WPB przy Strzegomskiej
          (tory do stacji W-w Mikołajów) i przy nowych osiedlach na Gaju.

• Gość: Grzechu Re: własne "M" Dolmat Developer - czy warto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 00:28
      Obwodnica :( to nas właśnie powala w tej inwestycji - totalna masakra, no cóż
      wymaga gruntownego przemyślenia, ale widziałem że ludzie biorą mieszkania 30 m
      od torów kolejowych :)
      • Gość: Ciekawy Re: własne "M" Dolmat Developer - czy warto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 20:07
        W jakiej odległości od budynków ma przebiegać ta obwodnica?
        • Gość: majka Re: własne "M" Dolmat Developer - czy warto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 23:50
          ja zrezygnowałam z mieszkania 30 m od torów kolejowych. taniej, ale miec cały
          czas pociag pod oknem- nie ciekawie. nie wiem, jak daleko jest obwodnica od
          budynku w którym chcesz kupic mieszkanko, ale uważam, ze jak juz człowiek
          inwestuje pieniadze i uszczesliwia sie kredytem na 30 najblizszych lat - to
          mieszkanko ma być ok. Powodzenia. ja nadal szukam.
          • Gość: Rafał Re: własne "M" Dolmat Developer - czy warto? IP: *.generacja.pl 03.01.07, 00:14
            Blisko torów kolejowych - chodzi Wam o nowe osiedle na Brochowie?
            • Gość: majka Re: własne "M" Dolmat Developer - czy warto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 01:27
              Ja pisałam o inwestycji Agrometu na Muchoborze przy ul.Wańkowicza. Na Brochowie
              nie wiem jak blisko jest pociag
              • Gość: Rafał Pomózcie w ustaleniu IP: *.generacja.pl 03.01.07, 03:32
                Niby wszystko ładnie rozrysowane, ale dla mnie mało czytelny. Powiedzcie czy
                dobrze mi sie wydaje - obwodnica będzie biegła wzdłuż budynku 1B (przed nim)
                www.dolmat-developer.pl/index.html ,tam gdzie teraz jest polna droga
                miedzy Hubertusem a mieszkaniami Kraków Invest?

Ołtaszynska leci wzdłuż 2C i 2D? Tak?
                • Gość: ee Re: Pomózcie w ustaleniu IP: *.aster.pl 19.02.07, 17:27

O mnie: (zobacz koniecznie)

aukcje internetowe
                  szkolenia
                  nieruchomości
                  aukcje
                  aukcje
                  • Gość: R Re: Pomózcie w ustaleniu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.05.07, 16:00
                    Ja identycznie rozlokowałem to jak Ty także chyba raczej napewno tak ;-)
                • Gość: Krychaj Re: Pomózcie w ustaleniu IP: *.net91.kollegie6400.dk 14.05.07, 22:21
                • Gość: Krychaj Re: Pomózcie w ustaleniu IP: *.net91.kollegie6400.dk 14.05.07, 22:30
                  Jest dokladnie jak piszesz. Wzdloz 2C i 2D biegnie oltaszynska a S8 ma byc
                  wzdloz 1b.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka