Gość: lila IP: *.e-wro.net.pl 26.01.07, 12:56 pzymierzam sie do kupna mieszkania na os spiżowym, czy ktos ma jakies uwagi dotyczace developera lub tej inwestycji?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mtr Re: Triada, os Spiżowe IP: *.crowley.pl 26.01.07, 16:01 Lokalizacja fajna i kiepska zarazem. Z jednej strony kawalek od Grabiszynskiej, wiec komunikacja miejska na pewno jest ok. Z drugiej strony bezposrednie sasiedztwa torow + moim zdaniem nieciekawa okolica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz M Re: Triada, os Spiżowe IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.07, 17:26 W czerwcu tamtego roku kupiłem od nich mieszkanie na tym osiedlu. Z kilkumiesięcznych dotychczasowych kontaktów nic złego nie mogę o nich napisać. Bez zastrzeżeń. Budowa planowo realizowana. Obsługa w biurze bardzo sympatyczna, życzliwa, kompetentna. Lokalizację musi ocenić sam kupujący. Mnie odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedoszłykupiec Re: Triada, os Spiżowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 17:56 też się przymierzałem , ale koszmarnie drodzy , niesyety nie było mnie stać , choć w reklamach , które miałem w ręce , bylo to realne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość niedzielny Re: Triada, os Spiżowe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.07, 18:34 Ja mam uwagi co do wykonania pionu wentylacyjnego w drugim (w kolejności realizowania) budynku. img02.picoodle.com/img/img02/7/1/26/f_triadabudi_6340m_9618e0a.jpg Coś koło 6 piętra to było, w klatce najbliższej do Grabiszyńskiej. Mam nadzieje, że w moim budynku (trzeci) nie będzie takich fuszerek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Triada, os Spiżowe IP: *.e-wro.net.pl 26.01.07, 20:01 ja też planuje zakup na osiedlu Spiżowym, ale słyszalam wiele krytycznych opinii dot tamtej okolicy, nie jestem z Wrocławia wiec nie mam na ten temat pojecia, czy naprawde jest az tak żle? wiem tylko, że dobra komunikacja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianin Re: Triada, os Spiżowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 20:09 pełna ch..nia Brachu , nie zawracaj sobie gitarki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zolkie Re: Triada, os Spiżowe IP: *.stb.ubr01.sout.blueyonder.co.uk 26.01.07, 21:46 a tak z ciekawosci jakie tam ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Triada, os Spiżowe IP: 62.233.154.* 13.02.07, 13:16 ja kupiłem w Triadzie mieszkanie i jak na razie jestem bardzo zadowolony. buduja szubko, dotrzymuja słowa i obsługa w pełni profesjonalna, wszystko od ręki pani Iza załatwi. wszystkim polecam. Odpowiedz Link Zgłoś