Dodaj do ulubionych

drzwi Interno

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.07, 13:46
Kupowałam drzwi tej firmy w warszawie. Bardzo dobra obsługa. znalazłam takie
drzwi w innym sklepie, ale i tak sfinalizowałam zakup w Interno.
Profesjonalni, bez opóźnień. Polecam, teraz działaja we wroclawiu rowniez
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam Re: drzwi Interno IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.07, 13:48
      Bylem we Wroclawiu, kalkulacje otrzymalem w jeden dzien, bardzo rzeczowa
      rozmowa, chyba mnie tez przekonali. Niespotykana w budownictwie fachowosc-
      bynajmniej rzadko spotykana
      • Gość: malina Re: drzwi Interno IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.07, 13:51
        tez ich widzialam. Swietne drzwi przesuwne i w kasecie. Mila obsluga.
        potwierdzam. Ja niestety kupilam juz drzwi gdzie indziej i załuje, spozniaja sie
        juz 2 miesiace!!!! Ale w Interno kupie drzwi szkalne, mam wrazenie, ze dobrze
        sie na tym znają.
    • Gość: doti Re: drzwi Interno IP: *.e-wro.net.pl 10.04.07, 15:42
      hehe dobra reklama
      • Gość: Georg Re: drzwi Interno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.07, 18:23
        "Dobra reklama"? oj chyba przesadziłeś! hi, hi, hi....tak grubymi nićmi szyta
        że aż w oczy kole!... Ale co tam. Pewnie szef kazał to pracownik usiadł i sam
        te kilka zdań sklecił. Trzeba zrozumieć - "business is business" .... a nuż
        ktoś się nie połapie i nie spojrzy na IP.
        • Gość: bullet Re: drzwi Interno IP: *.range86-133.btcentralplus.com 10.04.07, 18:46
          i wszyscy zadowoleni klienci tej firmy dziwnym trafem maja internet z dialogu...

ja pierwsze slysze o takiej firmie a tu prosze juz tylu zadowolonych klientow jest.
    • Gość: fela Re: drzwi Interno IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.04.07, 12:36
      tez bylam w tej firmie. fajne drzwi, chyba sie zdecyduje! obok podlogi Goliszek,
      mozna wszystko zalatwic. no i rzeczywiscie duzy wybór w róznych cenach! rozne
      wenge zebrano czeresnie i dęby bielone- wszytkie w tej samej cenie, trudno sie
      zdecydowac.

• Gość: doti Re: drzwi Interno IP: *.e-wro.net.pl 12.04.07, 10:43
        a Fela to kolejny pracownik tej firmy:)
    • Gość: melpomene Re: drzwi Interno IP: *.wroclaw.mm.pl 15.05.07, 15:23
      nie jestem pracownikiem, he,he.Ale przypadkiem przechodziłam koło ich salonu
      i.. rzeczywiście miła obsługa. co do jakości to nic nie wiem, sprawdzałam
      ofertę w internecie, ciekawe wzornictwo. Tylko chyba dość drogo.
      • Gość: Niezadowolony Re: drzwi Interno IP: *.dynamic.chello.pl 12.07.13, 17:21
        Najgorsza firma z jaka mialem doczynie ia przy remoncie, masa opznien odwolany h montazy, zlych pomiarow obsluga umie sie tylko ladnie usmiechac i nic poza tym nie polecam nikomu chyba ze ktos ma ochote na opoznienia i problemy u nas 3 pary drzwi bylo 5 problemow: wadliwa oscieznica zle zmierzona tafla zle zamontowana i odwolany 2 krotnie montaz z powodow balaganu w firmie nikomu nie polecam
        • Gość: Maciej Re: drzwi Interno IP: *.siec.alfa.pl 25.10.13, 16:55
          Przestrzegam wszystkich przed zakupem drzwi w firmie interno (filia bydgoszcz). Brak profesjonalizmu, okucia niekompletne (oczekiwanie na zamontowanie wlasciwych kilka tygodni), uszkodzone oscieznice, przekroczony czas reklamacji odmownej w dodatku! Moja sprawa wedruje do rzecznika... Bajkopisarstwo telefoniczne... Przestrzegam, jak tylko moge!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka